Meşem Şömine Odunu 20kg

399 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Meşem Şömine Odunu 20kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aldimgeldim Satıcı Ünvanı: ALDIM GELDİM ELEKTRONİK TİCARET BİLİŞİM HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0798136922400001 Vergi Kimlik Numarası: 7981369224
    Bu ürün aldimgeldim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Odunu 20Kg
Geri Bildirim Ver

Meşem Şömine Odunu 20kg Trendyol'da

Kişiler hayatlarında en çok keyif aldığı anları genelde evlerde yaşarlar. Ev ve diğer yaşam alanlarının tasarımında şıklığı ve kullanımıyla göze çarpacak şömineler, kaliteli ve özenle seçilmiş odun ile keyifli anlarınıza eşlik eder. Meşem şömine odunu 20kg, diğer ağaçlar türlerine göre iki kat daha fazla ısıtması ile öne çıkar.

 
  • Yüksek ısı etkisi
  • Az zehirlenme riski
  • Daha uzun yanma süresi

Meşem Şömine Odunu 20 Kg Özellikleri

Meşem Şömine Odunu 20 Kg Özellikleri

İnsanların en çok vakit geçirdiği yer düşünüldüğünde akla önce ev gelir. Kişilerin evde geçirdikleri vakti daha keyifli hale getirmek ve evin sıcaklığına şık bir tasarımla ulaşmak için şömineler ön plana çıkar. Kullanılan şömine odununun kalitesine göre yüksek ısı etkisiyle yuvanızda içinizi ısıtan Meşem şömine odunu 20kg özellikleri arasında yüksek ısı, daha uzun süre yanma ve çabuk tutuşma gibi pek çok detay yer alır. Bu odunlar genel olarak çam, gürgen ve meşe gibi ağaçların belli işlemlerden geçerek preslenmesi ile elde edilir. Aralarında yer alan Meşem odunları, en çok ısı veren ve kalori değeri en yüksek olan ağaç olarak bilinmektedir. Odunların içerisinde bulunan ham madde çeşidine göre Meşem şömine odununun yanma süresi ortalama 1,5- 2 saattir. Meşe ağacı diğer ağaç türlerine göre iki kat daha fazla ısı sağlar. Yüzde yüz doğal yakıt olarak kullanılan bu meşem odunları, karbonmonoksitten zehirlenme olayını minimuma düşürmektedir.

 

Meşem Şömine Odunu 20 Kg Kullanımı

Meşem Şömine Odunu 20 Kg Kullanımı

Hem dekorasyon hem de ısıtma için sıkça tercih edilen şömine, sadece iç mekânda değil balkon veya bahçede de kullanılabilmektedir. Yakıt olarak odunun kullanıldığı şömineler ısınma konusunda tasarruf sağlamaktadır. Tasarımındaki şıklıkla göze hitap eden şöminede kullanılan odunlarda söğüt ve kestane gibi yumuşak ağaçlar yerine meşe odunu kullanılması ısınma sisteminden alacağınız verimi arttıracaktır. Odunun verimli kullanılabilmesi için ortalama bir iki yıl önce kesilmiş ve iyi havalandırılmış bir ortamda muhafaza edilmiş olması önemlidir. Aynı zamanda kullanılacak odun nemli olmamalıdır. Odun nemli ise alevlerin rengi sarı olacak ve uzun süre yanma olmayacaktır. Nem oranı yüksek bir odun kuru olan oduna göre iki kat daha az ısı üretimine sahip olacaktır. Odunun ıslak olması durumunda içerisindeki suyun buharlaşması ısının düşmesine sebep olacaktır. Bu nedenden dolayı odunun kuru olması ısının korunmasına etki etmektedir. Meşem şömine odunu kalori değerinin yüksek olmasıyla da avantaj sağlamaktadır. Kullanılan odunun fazla talaşlı olmaması da dikkat edilmesi gereken bir noktadır.

 

Meşem Şömine Odunu 20 Kg Fiyat

Meşem Şömine Odunu 20 Kg Fiyat

Yüksek basınç uygulamasıyla daha yoğun etkiye sahip olan Meşem şömine odunlarında, daha uzun yanma süresi ve daha iyi ısı etkisi görülmektedir. Kullanılan ağacın kalitesi odunların yanma süresine etki etmektedir. Ham maddesi farklı ağaçlardan oluşabilen şömine odunu, talaş kullanılarak elde edilmesi nedeniyle ağaç kesilmeden imal edilmektedir. Bu odunların kaliteli ve kalorisi yüksek ağaç talaşlarından imal edilmesi ısı etkisine etki eden faktörler arasındadır. Odunların yanarken is ve zehirli atık çıkarmaması için içeriğinde yabancı ve kimyasal madde bulunmaması dikkat edilmesi gereken bir konudur. Evinizin ısıtma sistemine fayda sağlayacak ve dekoratif anlamda göze hitap edecek şöminelerde kaliteli odun kullanımı en önemli noktadır. Yanma süresi ve ısı etkisine verilen önem kadar odunların zarar verici özelliğinin bulunmamasına bakılmalıdır. Meşem şömine odunu 20kg yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Meşem şömine odunu 20kg fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürünü hemen buradan sipariş edebilirsiniz.