2
Mengene kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 mm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
460,75 TL436 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 mm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul Reidan Satıcı Ünvanı: PERVİN ÇİÇEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2530638896
    Bu ürün İstanbul Reidan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Özellikleri * Her atölyede ve her evde rahatlıkla kullanabileceğiniz mengene * Alttan mengenesi sayesinde herhangi bir masaya kolayca monte edilir * Sağ-sol dönüşü ile her yönlü kullanım imkanı verir * Mengene üzerinde bulunan ors ile ufak şeyleri dövme - ezme yapabilirsiniz * Mengene ağız genişliği 6 cm dir
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.
Geri Bildirim Ver

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 mm

Farklı iş kollarında rahatlıkla kullanılabilen mengeneler özellikleri ve ebatları ile değişiklik gösterdiği gibi tasarımları ve kullanım alanları ile de değişiklik gösteren üretimlere sahiptir. Pek çok kişi tarafından kullanılabilen mengeneler masa üzerine sabitlenerek kullanılabilirken kullanıcıların isteklerine göre de çeşitli tasarımlara sahiptir. Özel tezgahları ile üretilerek satışa sunulabilen ürünler portatif tasarımlara sahip olarak da üretilebilir. Çok sayıda marka tarafından üretimi yapılan mengenelerin kaliteleri, ağız genişlikleri ve üretimde kullanılan materyallerin dayanıklılığı ürünlerin kullanımlarını değiştirmektedir. İş kollarına göre minimal parçalarda kullanılmak istenen mengeneler kendi aralarında küçük tasarımlara sahip olurken daha büyük parçalar üzerinde çalışan kişiler tarafından kullanılan mengeneler kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Masa mengenesi portatif kullanımlara sahiptir. Kullanılmak istenen masaya sabitlenerek kullanılan ürün Meşem markası tarafından üretilmektedir. Markanın kaliteli ve dayanıklı parçalarından birisi olan masa mengeneleri modelleri ile olduğu kadar fiyatları ile de dikkat çeken fiyatlara sahiptir.

  • Portatif tasarım
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Meşem Tarihçe ve Masa Mengeneleri

Meşem Tarihçe ve Masa Mengeneleri

1995 yılında kurulan Meşem, elektrikli el aletleri üretimleri ile adından söz ettiren markalardan bir tanesidir. Çok sayıda farklı makinenin üretimini yapan Meşem, kalitesi ve dayanıklılığı ile pek çok kişi tarafından tercih edilen markalardan bir tanesidir. Üretimlerinde müşteri memnuniyetine önem veren Meşem, motor ve teknik parçalarda sağladığı kaliteyi aynı zamanda dış aksamda kullanılan parçalarda da sağlayarak uzun ömürlü ve basit kullanımlara sahip olan çok sayıda makine imal etmektedir. Markanın üretimleri arasında boru kesme makasları, flap disk, cırtlı zımpara, kesici ve silici taşlar, lehim makineleri lokma ve bits takımları gibi çok sayıda makine bulunmaktadır. AR-GE çalışmalarına önem veren marka yenilikçi üretimleri ile de dikkat çekmektedir. Türkiye’nin önde gelen üreticilerinden birisi olmasına ek olarak başta Avrupa ülkeleri olmak üzere çok sayıda ülkede makine ve alet satışı yapabilmektedir. Meşem mengene markanın kalitesi ve dayanıklılığı ile dikkat çeken aletleri arasında yer almaktadır.

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 Mm

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 Mm

Meşem mini masa mengenesi 60 mm özellikleri ve kullanımları ile pek çok kişinin dikkatini çekmektedir. Genel olarak marka tarafından yapılan üretimlerde tezgahı olmadan sadece mengene satılırken özel aparatları ile kullanılmak istenen masaya rahatlıkla monte edilebilmektedir. Atölyelerde ve evlerde rahatlıkla kullanılan meşem mengene altta bulunan ikinci mengenesi ile istenilen zemine sabitlenebilmektedir. Sağa ve sola dönüş yapabilmesi nedeniyle her yönde rahatlıkla kullanılabilen mengene rahat kullanım vadetmektedir. Dayanıklı materyallerden üretilmesi nedeniyle sıkıştırma amacına ek olarak üzerinde bulunan ors sayesinde dövme işlemi de rahatlıkla yapılabilmektedir. Mini masa mengenesi ağız genişliği 6 santimetre olarak belirlenmiştir. Bu durumda küçük ve orta boyutlara sahip parçaların sıkıştırılarak üzerinde çalışmasına izin veren makine ek aparat girişleri ile de pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Meşem mini masa mengenesi 60 mm kampanya dönemlerinde avantajlı fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 Mm Yorum

Meşem Mini Masa Mengenesi 60 Mm Yorum

Meşem mini masa mengenesi 60 mm yorum ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilmektedir. Genel olarak yapılan yorumlar ürün ve marka hakkında değişiklik gösterebilmesine karşın olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notları mengenenin satın alınabilmesine olanak sağlar. Yapılan yorumların olumlu olması ürünü satın almak isteyen diğer müşteriler için referans niteliği taşımaktadır. Yorumlar arasında kullanım, güvenlik, tasarım, özellikler ve dayanıklılık yer almasına ek olarak kullanıcı deneyimleri ve fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Meşem mini masa mengenesi 60 mm satın al seçenekleri ile kolayca alınabilmektedir. Meşem mini masa mengenesi 60 mm indirim dönemlerinde ürüne uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.