6
Boya Tabancası kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Genel Markalar Boya Tabancası Havalı Üstten Depolu 1.3 mm Basınç Ayarlı

380 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Boya Tabancası Havalı Üstten Depolu 1.3 mm Basınç Ayarlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOLTOPTAN Satıcı Ünvanı: BOL TEMİZLİK GIDA İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYE TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0179059179200011 Vergi Kimlik Numarası: 1790591792
    Bu ürün BOLTOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boya Tabancası Havalı Üstten Depolu 1.3 mm Basınç Ayarlı
Geri Bildirim Ver

Meşem Üstten Depolu Havalı Boya Tabancası 1,3 mm cmb064

Boyacılık sektöründe ileri kolaylaştırmak için birçok ürün kullanılmaktadır. Son zamanlarda ise oldukça fazla tercih edilen havalı boya tabancası ürünü gelmektedir. Hem ahşam hem de otomotiv sektöründe oldukça fazla tercih edilen boya tabancaları işlem uygulanacak yüzeylere boyayı eşit bir şekilde dağıtmaktadır. Boya tabancaları geniş püskürtme kapasitesi olduğundan geniş yüzeyleri hızlı bir şekilde boyama imkanı sağlamaktadır aynı zamanda normal bir boyama işlemine göre daha az boya harcamaktadır. Havalı boya tabancalarının geniş yüzeylere ve dar alanlarda işleri kolaylaştırmanın yanı sıra kullanan kişinin boyadan etkilenmesini de azaltmaktadır. Kullanan kişinin sadece üstünün kirlenmesini etkilemez aynı zamanda boyanın içerisinde yer alan kimyasallarda etkilenmesini azaltmaktadır. Ürün kimyasalla kullanan kişinin arasında bir mesafe koysa da boyama işlemi yapılırken maske kullanımı oldukça önelidir. Meşem boya tabancası ürünleri sayesinde hem boydan tasarruf yapılarak boyama işlemleri kolay bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

  • Boya Tasarrufu
  • Homojen Dağılım
  • Kolay Kullanım

Üstten Depolu Havalı Boya Tabancası Özellikleri

Üstten Depolu Havalı Boya Tabancası Özellikleri

Boya tabancalarının birçok özelliğine göre kaliteleri değişmektedir. Bu nedenle ürün tercihi yaparken yapılacak işe göre tercih yapılmalıdır. Üstten depolu havalı boya tabancası boya haznesi tabancanın üst kısmında yer alan bir üründür. Deponun üst kısımda yer alamsı boyanın alt kısımda havanın ise üst kısımda kalması sağlanarak üründe tıkanmalar yaşamadan eşit bir şekilde boyama yapabilmektedir. Ürünün bu özelliği sayesinde boyama işlemleri daha homojen gerçekleşmektedir. Meşem üstten depolu boya tabancası kaliteli ürün yapısına sahip bir boyama tabancasıdır. Ürünün kaliteli yapısında ötürü oldukça dayanıklı bir tabanca sistemine sahiptir. Boya tabancaları kullanılırken uzun süreler boyunca kullanan kişilerin elini yorabilmektedir. Ürünün üstün tabanca sistemi sayesinde boyanın püskürtülmesi başladıktan sonra tetik hafiflemektedir bu sayede kullanıcısını yormadan uzun süre kullanılmasına imkan sağlar. Aynı zamanda tabancanın ön kısmında yer alan ayarlanabilir püskürtme başlığı sayesinde boyama genişliği değiştirilebilmektedir. Ürünün boya haznesi kolay bir şekilde çıkarılabilmesi ile hazne hızlı bir şekilde temizlenebilmektedir.

Meşem Üstten Depolu Havalı Boya Tabancası 1.3 Mm Yorum

Meşem Üstten Depolu Havalı Boya Tabancası 1.3 Mm Yorum

Boya tabancaları birçok boya yapan kişi tarafından tercih edildiğinden ürünlere olan yorumlar oldukça fazladır. Meşem üstten depolu havalı boya tabancası 1.3 mm yorum seçeneklerinde kullanıcıların üründen menün kaldıkları görülmüştür. Bu memnuniyetin sebebi kullanıcıların geniş yüzeyleri kolayca boyayabilmeleridir. Aynı zamanda ürünün kullanıcıları yormadan çalışmalarını sağlaması kullanıcıları en çok değindiği konu olmuştur. Boya tabancalarını iş amaçlı kullana kişilerin işlerini kaliteli ve kolay bir şekilde bitirerek yeni işlere fırsat yaratması ürünün kalitesini göstermektedir. Meşem üstten depolu havalı boya tabancası 1.3 mm ürünün tüm bu özellikleri sayesinde yeni kullanıcıları da kendisine çekmesini sağlamaktadır. Meşem markası kullanıcıların yorumlarını göz önüne alarak yeni ürünlerinde kullanıcıların işi kolaylaştıracak özellikler eklemeye devam etmektedir.

Üstten Depolu Boya Tabancası Fiyatları

Üstten Depolu Boya Tabancası Fiyatları

Üstten depolu boya tabancası fiyatları ürünlerin kalitesine göre değişiklik göstermektedir. Üstten depolu boya tabancası fiyatları kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda ürünün kaliteli mekanizması sayesinde kullanım ömrü uzadığından uzun vade de kazanç sağlamaktadır. Boya tabancası üstten depolu ürünün içerisinde yer ala deponun plastik olması sayesinde tabanca kısmı değişilmeden sadece haznenin değişebilmesi avantajı sayesinde istenmeyen masraflar da ortandan kalkmaktadır. Kaliteli ürünlere uygun fiyatlara Trendyol üzerinden meşem üstten depolu havalı boya tabancası 1.3 mm satın al seçeneği sayesinde ürüne ulaşmak oldukça kolaydır.