2
Oto Cam kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Messa Cam Tamir Kiti Oto Araç Araba Ön Cam Taş Vuruk Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Tamiri Seti Kiti

499,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Messa Cam Tamir Kiti Oto Araç Araba Ön Cam Taş Vuruk Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Tamiri Seti Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: özbilteknoloji Satıcı Ünvanı: ZEKİYE ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2315924392000011 Vergi Kimlik Numarası: 7970129879
    Bu ürün özbilteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırık Ön camları değiştirmek zorunda değilsiniz. Çok kısa zamanda çok kolay bir şekilde kırık camlarınızı tamir etmenize yarayan bir settir. Setin içinde, tamir için bütün eşyalar mevcuttur. Özellikler: Herkes hasarlı bir ön camı veya pencereyi tamir edebilir. Tek bileşen-karıştırmayı ortadan kaldırır. Hasarlı araba ön camlarında veya pencereler için diğer lamine camlarda görünmez, tespit edilemez bir onarım oluşturur. DIY cam tamir kiti, hava boşluğunu gevşek gözlükleri bağlayacak ve görünürlüğü geri getirecek güçlü bir delici yapıştırıcı ile doldurmak için tasarlanmıştır. Patentli tasarım, boşlukları özel olarak formüle edilmiş sıvı camla doldurmak için havayı boşaltır, bu da gevşek gözlükleri deforme eder ve bağlar ve böylece hasarı yaymaktan azaltır. Malzeme: plastik ve kauçuk Not: Gölgeli alanda doğrudan güneş ışığında kullanılmaktan kaçının. Gölgeli alanda sıcak bir ön cam, park aracı üzerinde çalışmayın ve cam yüzeyini soğutmak için pencereler için açın. Bileşenleri ve finsh onarımı kaldırmak için bir güvenlik usturasına ihtiyaç vardır. Reçine boyalı yüzeylerle temas etmesine izin verin.
Geri Bildirim Ver

Messa Cam Tamir Kiti Oto Araç Araba Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti

Sanayi gibi alanlarda sıklıkla tercih edilen Messa Cam tamir kiti oto araç araba ön cam taşvuruğu çatlak kırık çizik onarımı seti, pratik bir yapıya sahiptir. Pek çok kişinin rahatlıkla kullanabileceği tasarımı vardır. Kaliteli ve dayanıklı olduğundan araçlarının bakımına özen gösterlerin favori ürünüdür. Sıklıkla ön camlarını değiştirmeyi göze alamayanların tercihleri arasında yer alır. Bu denli kullanışlı yapısından ve kısa zamanda camınızın eski görünümüne kavuşmasından dolayı kullananların beğenisini kazanır. Ayrıca set halinde olan bu model, aracınızdaki tüm hasarlı camları tamir eder. Bundan dolayı her anlamda memnuniyetinizi kazanır. Pek çok insanın zahmet çekmeden uygulayabileceği bu ürün, düzgün kullanılması sonucu uzun zamanlar kaliteli yapısını muhafaza eder. Böylece siz de bu modeli istediğiniz zaman rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Kaliteli tasarım
  • Dayanıklı yapı
  • Tüm camlarda kullanım

Kaliteli Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti

Kaliteli Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti

Messa cam tamir kiti, kısa zamanda aracınızdaki hasarlı tüm camları tamir eden bir onarım setidir. Her türlü aracın yapısına uygundur. Bundan dolayı pek çok araç sahibi tarafından kullanabilir. Ayrıca şık ve modern görünümü olan araç cam tamir kiti, tek bileşen yapıya sahiptir. Bu yapı sayesinde herhangi bir diğer ürüne ihtiyaç duymazsınız. Kullanışlı yapısı ile oldukça dikkat çekicidir. Dayanıklı ve kullanışlı özelliğe sahip olmasıyla her zaman bu seti rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Araba cam taş vuruk çatlak çizik kırık tamir seti, ayrıca evinizin camlarındaki hasarlar için de kullanılabilir. Bu da sizin için avantaj sağlar. Ürün, bu kullanım avantajı sayesinde ve kaliteli yapısıyla müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bir seçenektir. Sizin de evinizde çizik, kırık veya çatlak camlarınız var ise Messa markalı bu modeli inceleyebilirsiniz.

Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti Avantajları

Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti Avantajları

Messa Cam tamir kiti oto araç araba ön cam taşvuruğu çatlak kırık çizik onarımı seti kullananlar; evin pencere ve ayna gibi yerleri için de tercih ettiklerini belirtirler. Bundan dolayı birçok yerde kullanımı olan bu seçenek, son derece pratiktir. Dikkat çeken yapısı, lamine tarzı camlarda mükemmel performansa sahiptir. Böylece şık, modern ve estetik pencereleriniz olması mümkündür. Müşterilerin beğenisini toplayan bu model, delici bir yapışkan ile üretilir. Birinci sınıf malzemeye sahip olan bu yapışkan fazlasıyla kuvvetlidir. Bundan dolayı uzun zaman boyunca kullanım rahatlığı sunar. Ürünün dayanıklı malzemelerden üretilmesine rağmen düzenli ve temiz bakılması önerilir. Sizi cam tamiri konusunda rahatlatan Messa Cam tamir kiti oto araç araba ön cam taşvuruğu çatlak kırık çizik onarımı seti fiyatı tüm bu özellikleri doğrultusunda belirlenir. Böylece ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti İncelemesi

Ön Cam Taşvuruğu Çatlak Kırık Çizik Onarımı Seti İncelemesi

Messa markalı olan cam onarım seti, son derece beğenilen bir üründür. Hasarı yaymadan hızlıca toplayabilen yapısı bulunur. Bundan dolayı camların şıklığını her daim koruyabilir. Kullanışlı yapılı ve modern tasarımlı bu onarım setinde ihtiyacınız olan tüm ürünleri bulabilirsiniz. Hızlı ve kolay kullanıma sahip olmasıyla müşterilere avantajı sağlar. Modeli bu avantajı sayesinde hızlı bir şekilde ve rahatlıkla kullanabilirsiniz. Böylece seçeneğin bu yapısı, işinizi kolaylıkla yapabilmenize ve acele günlerinizde size yardımcı olur. Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilen Messa Cam tamir kiti oto araç araba ön cam taşvuruğu çatlak kırık çizik onarımı seti yorumları kısmına Trendyol’dan bakabilirsiniz. Yorumlar ve beğeniler sayesinde kullanışlı olan bu ürün hakkında aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Bu ürünü cazip fiyat avantajlı ile değerlendirip güvenle satın alabilirsiniz.