METAKS 55x49 Gri Çekmece Içi Düzenleyici Kepçelik

238,14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

METAKS 55x49 Gri Çekmece Içi Düzenleyici Kepçelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALMITAL MOBILYA DONANIMLARI Satıcı Ünvanı: MEHMET SALIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3306718754400001 Vergi Kimlik Numarası: 7410243165
    Bu ürün ALMITAL MOBILYA DONANIMLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1.KALİTE – ANTİBAKTERİYELDİR. KANSEROJEN MADDE İÇERMEZ.
  • TEMİZLİK, SABUNLU SU İLE YIKAYABİLİRSİNİZ.
  • ÇEKMECENİZİN ÖLÇÜSÜNÜ ALMAK İÇİN, ÇEKMECE İÇİ EN(SAĞDAN SOLA)VE BOY(BULUNDUĞUNUZ YERDEN KARŞISI)ÖLÇÜNÜZÜ ALMALISINIZ
  • .KEPÇELİK 55*49CMDİR 50*40CM ‘E KADAR KESİLEBİLİR. YÜKSEKLİK 5CM VE 4 GÖZLÜ
  • KESİMİ FALÇATA(MAKET BIÇAĞI) İLE YAPABİLİRSİNİZ.
  • SERVİS GEREÇLERİ RAHATLIKLA SIĞAR.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Boyut/Ebat 40 x 50
Geri Bildirim Ver

Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik

Yemek hazırlarken kullanılan pek çok araç gereç vardır. Kaşık, kepçe veya spatula gibi araç gereçler yemek yaparken en çok ihtiyaç duyulan malzemelerdendir. Bu ürünlerin bir arada düzenli şekilde bulunması, mutfaklarının derli toplu durmasını isteyen kişiler için önemlidir. Bu amaçla üretilen bazı ürünler vardır. Mutfak çekmecelerinin daha düzenli olmasına yardımcı olan çekmece içi organizer modelleri üretilir. Farklı boyutlarda ve özelliklerde üretilen bu ürünler, mutfakta zaman geçiren kişiler için oldukça pratiktir. Metaks 55x49 gri çekmece içi düzenleyici kepçelik, çok sayıda bölmeye sahip olması sayesinde karışık görüntüden kolay bir şekilde kurtulmanızı sağlar. Kullanılan alanların boyutuna göre özel olarak üretilen çekmece içi kepçe düzenleyiciyi siz de keyifle tercih edebilirsiniz.

  • Kolay kullanım avantajı
  • Esnek ve suya dayanıklı yapı
  • Temiz ve toplu görüntü

Kaliteli Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik

Kaliteli Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik

Dekorasyon olarak şık ve kullanış açısından bu model, fonksiyonel bir üründür. Tahta kaşık, kepçe gibi mutfak gereçlerini ayrı ayrı yerleştirilebilmesi için özel olarak tasarlanır. Birinci kalite malzeme kullanılarak üretilir. Uzun yıllar dayanıklıdır. Antibakteriyel özelliktedir. Kanserojen madde içermez. Temizliği oldukça kolaydır. Sabunlu bir bez yardımı ile hızlı bir şekilde temizleyebilirsiniz. Bu sayede mutfakta geçirdiğiniz zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Çekmecelerin boyutlarına göre ayarlanabilir. 55x49 cm ölçülere sahiptir. Maket bıçağı yardımı ile kesilerek 50x40 cm ölçülerine kadar küçültülebilir. Yüksekliği 5 cm şeklindedir. 4 adet bölmesi vardır. Bu özelliği ile her bölmeye farklı araç gereçler koyarak kullanabilmeniz mümkündür. Metaks 55x49 gri çekmece içi düzenleyici kepçelik kullananlara büyük kolaylık sağlayan ürünler arasında yerini alır. Siz de düzenli bir mutfağa sahip olabilmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.

Cazip Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik

Cazip Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik

Alışveriş yaparken ne tür bir ürün alınacağına doğru karar verilmesi gerekir. Mutfak dolapları için satın alınan ürünlerde dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Bir ürünü satın almadan önce ilk olarak kullanılacak alanın ölçüleri alınmalıdır. Çekmece içi düzenleyici ürünler, farklı ölçülerde ve modellerde üretilir. Bunun yanı sıra mutfakta kullandığınız araç gereçlerin boyutları da oldukça önemlidir. Yerleştirmeyi düşündüğünüz mutfak malzemelerinin ürüne uygun ölçülerde olup olmadığının kontrol edilmesi gerekir. Dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur üretiminde kullanılan malzemedir. Yemekle doğrudan temas edecek malzemelerin koyulacağı yerin sağlıklı malzemeden üretilmesi ve dayanıklı bir yapıya sahip olması, tercih edilmesinin önemli kriterlerindendir. Siz de Metaks 55x49 gri çekmece içi düzenleyici kepçelik yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu sayede satın alanların deneyimlerinden kapsamlı biçimde faydalanabilirsiniz.

Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik Fiyatları

Metaks 55x49 Gri Çekmece İçi Düzenleyici Kepçelik Fiyatları

Mutfakta zaman geçirmeyi ve yemek yapmayı seven insanlar kendilerine kolaylık sağlayacak bazı ürünlere ihtiyaç duyar. Çekmece içlerine yerleştirilen organizerler, kurtarıcı modellerdendir. Çeşitli model, renk ve boyutlarda üretilen bu ürünler; özelliklerine göre fiyatlandırılır. Metaks 55x49 gri çekmece içi düzenleyici kepçelik fiyatları; sağlığa zararlı olmayan yapısı, avantaj sağlayan özellikleri ve estetik tasarımı göz önüne alınarak belirlenir. Model, farklı bütçeler dikkate alınarak uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulur. 55x49 gri çekmece içi düzenleyici kepçelik, son derece kullanışlı yapısıyla severek kullanacağınız ürünler arasında yerini alır. Ürün hakkında detaylı bilgileri ve görselleri de rahatlıkla inceleyebilirsiniz. Trendyol’un sunduğu avantajlı fiyat seçenekleri ve güvenli alışveriş imkanı ile hızlı bir şekilde ürüne sahip olabilirsiniz. Dilerseniz bu seçeneği sevdiğiniz kişilere hediye etmek için de değerlendirebilirsiniz.