Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96mm - Mat Siyah

49,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96mm - Mat Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARON HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: ARON MOBİLYA AKSESUARLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0635037256100019 Vergi Kimlik Numarası: 6350372561
    Bu ürün ARON HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün : Metax marka metal mobilya kulpu metal renkler krom (parlak) mat siyah ve parlak altındır
  • Not : 22 mm ve 40 mm mobilya kulp vidaları dahildir.
  • Ürün ölçüsü alırken kulp üzerindeki iki vida deliği arasındaki mesafeyi ölçmeniz gerekir ve çıkan sonuçdaki ölçüyü alttaki standart kulp ölçülerine en yakın olanı seçmeniz gerekli.

Ürün Özellikleri

  • Tip Mobilya Kulpları
Geri Bildirim Ver

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 mm Mat Siyah

Mobilya ve aksesuarlarda bulunan kulplar kullanımlarına bağlı olarak deforme olabilen ürünlerdir. Mobilya üzerine vidalar ile monte edilen kulplar kullanımlarına bağlı olarak kırılma, renk soyulması ve sökülme gibi sorunlara neden olabilir. Tak-çıkar işlemlerinin rahatlıkla yapılabilmesi nedeniyle değiştirilebilen ürünler kullanıcıların tarzlarına göre çok sayıda marka tarafından üretilebilmektedir. Genel olarak üretimi yapılan kulplar farklı model ve tasarımlara sahip olabilmektedir. Özellikleri kendi aralarında değişiklik gösteren kulplar model ve tasarımlarına ek olarak renk seçenekleri ile de dikkat çekebilmektedir. Standart olarak krom kaplama ve gümüş renginde üretilen kulplar kullanıcıların isteklerine göre siyah ve gri gibi daha koyu renklerde de üretilebilmektedir. Rustik dolap kulpu son dönemlerde tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Metax markası tarafından yapılan üretimleri nedeniyle adından söz ettirebilen rüstik dolaplar fiyatlarıyla da dikkat çekmektedir. Uygun fiyatlardan satışa sunulan ürünler pek çok mobilyayla rahatlıkla kullanılabilir.

  • Şık tasarım
  • Rüstik model
  • Uygun fiyat

Mobilya Kulpu Modelleri ve Tasarımları

Mobilya Kulpu Modelleri ve Tasarımları

Mobilya kulpları tasarımları ve modelleri ile değişiklik gösterebildiği gibi aynı zamanda renk seçenekleri ile de çeşitlilik gösterebilmektedir. Model çeşitliliği arasında üretimi yapılan kulpların üretildiği materyalleri de yer alabilmektedir. Kimi markalar genel olarak standart olarak adlandırılan krom ve metal parçalardan kulp üretimi yaparken kimi markalar ahşap tasarımlara önem vermektedir. Aynı zamanda kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösteren cam tasarımlar da pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir. Kullanıcıların isteklerine ve tarzlarına göre çeşitlilik gösteren çok sayıda kulp bulunurken sade ve klasik tasarımlar ilgi görebilir. Daha modern çizgilere sahip tasarımlara yönelmek isteyen müşteriler için özel üretim modellerde markalar tarafından üretilerek satışa sunulabilmektedir. Rustik çekmece kulpları son dönemlerde evlerde sıklıkla kullanılmaktadır. Metax markasının önde gelen üretimlerinden birisi olan rüstik modeller kullanıcıların tarzlarına uygun olarak farklı renk seçenekleri ile dikkat çekmektedir.

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-Mat Siyah

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-Mat Siyah

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-mat Siyah renk seçeneği ile pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Farklı renk seçenekleri ile üretilmesi ve satışa sunulması farklı mobilyalara ve tarzlara sahip kullanıcılar tarafından rahatlıkla tercih edilmesine olanak sağlarken siyah renk büyük ilgi görmektedir. Metalden üretilmesi nedeniyle son derece dayanıklı olan kulp aynı zamanda yüksek kaliteli boyalarla boyanması nedeniyle de uzun yıllar sorunsuz kullanılabilmektedir. Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-mat Siyah ürünü set olarak satışa sunulmaktadır. Ürünün kullanılabilmesi için gerekli olan 22 ve 40 milimetrelik vidalarda paket içeriğinde satışa sunulmasına ek olarak vidaların sabitlenebilmesi için gerekli olan plastik parçalarda marka tarafından satışa sunulmaktadır. Özellikleri kendi aralarında değişiklik gösteren ürün koyu renkli mobilyalarda rahatlıkla kullanılabilirken aynı zamanda açık renkli mobilyalarda da kontrast yakalanarak şık bir görünüm elde edilmesine olanak sağlamaktadır. Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-mat Siyah kampanyalarından yararlanarak bu ürünü sipariş verebilirsiniz.

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-Mat Siyah Yorum

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-Mat Siyah Yorum

Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-mat Siyah yorum ve değerlendirmeleri ile Trendyol üzerinde bulunabilmektedir. Yapılan yorumlar kendi aralarında değişiklik gösterebilmesine karşın olumlu yorumlar ve yüksek değerlendirme notları ürünün satışlarını olumlu anlamda etkilemektedir. Kullanıcılar tarafından yapılan yorumların olumlu, değerlendirme notlarının yüksek olması Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-mat siyah satın almak isteyen müşteriler için referans niteliği taşımaktadır. Yapılan yorumlar arasında tasarım, model, kullanım, boya kalitesi, sağlamlık ve dayanıklılık konuları ön planda olurken kullanıcı deneyimleri ve kulp fiyatları ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Rustik mobilya kulpu hali hazırda uygun fiyatlardan satışa sunulan ürünler arasında yer almaktadır. Metax Kumru Rustik Mobilya Kulp 96 Mm-mat siyah indirim ve kampanyalar ürünün satışlarının artmasına neden olmaktadır.