8
Psikoloji Kitabı kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
270 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
141,10 TL
Kurumsal Fatura
105 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Metis Yayıncılık Insan Olmak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İlk kez yayımlandığı 1983'ten günümüze defalarca baskı yapmış ve okurla kurduğu yapıcı ilişkiyi kanıtlamış olan bu kitabında Engin Geçtan insan olmanın ikilemini şöyle anlatır: "Çağdaş toplumlar kendine özgü bir olguyu da birlikte getirmiştir. İnsan eskisinden çok daha fazla sayıda insanla, çok daha kısa süreli, daha yüzeysel ilişkiler kurma eğilimindedir. Bu, soğuk bir günde karşılaşan bir grup kirpinin öyküsüne benzer. Kirpiler ısınabilmek için birbirlerine sokulurlar, ama dikenleri birbirine batar. Birbirlerinden ayrıldıklarındaysa soğuktan rahatsız olurlar. İleri geri hareket ederek sonunda dikenlerini batırmadan birbirlerini ısıtabilecekleri en uygun uzaklığı bulurlar." Son yirmi yılın dünyasındaki sosyal ve maddi değişimler düşünülürse, kirpilerin birbirine daha da çok ihtiyaç duyduğunu, her kirpinin bu ikilem karşısında kendi cevabını bulması gerektiğini, tam da bu yüzden İnsan Olmak'ın bugün daha da güncel olduğunu söyleyebiliriz. Sayfa Sayısı: 184 Baskı Yılı: 2016 Dili: Türkçe Yayınevi: Metis Yayıncılık İlk Baskı Yılı : 2003 Dil : Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Engin Geçtan
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan

Psikoloji ve kişisel gelişim kitapları, her dönem ilgi çeker. Her kitap türünün kendine özgü bir okur kitlesi vardır. Her yazı ve yazar, anlaşılmak ister. Okuyucular, çoğu zaman kendilerinden bir pay buldukları kitapları okumayı tercih eder. Aynı şeyleri yaşayan ya da hisseden birilerinin olması, okur için önemlidir. Okunan bir yazıdan ya da yapıttan farklı beklentiler olabilir. Psikoloji okurları, okudukları eserde yalnızca kendini bulmak değil, başkalarını da anlamak ister. Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan yapıtı, hem tüm insanlığı anlamak hem de insanlık içerisinde kendini anlamak üzerine kuruludur. İnsan Olmak,1983 yılında basılan bir eserdir. Yazar, bu eserinde özellikle insan olmanın ikilemini anlatır. İnsan Olmak / Engin Geçtan, farklı konusuyla beğeni toplayan bir eserdir.

  • Kendine yolculuk anlatısı
  • Akıcı üslup
  • Psikolojik içerik

Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan Hikayesi

Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan Hikayesi

Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan kullananlar, ürünün kişisel gelişim ve psikoloji türünde bir eser olduğunu vurgular. Yapıt, insanlığı anlamaktan yola çıkarak toplumun içinde kendini anlaması üzerine kuruludur. Eserde bireylerin çocukluk yaşantılarının önemi vurgulanır. Anne ve babadan gelen kimi özelliklerin, zamanla kişilik özelliklerine dönüştüğü belirtilir. Kişi üzerinde yalnızca kalıtımın değil, çevrenin de etkisi vardır. Bu sebeple kişilik, kalıtım ve çevrenin ortak ürünüdür. Engin Geçtan, kitabını kendinden yola çıkarak oluşturur. Eserde, insanın uzayda yeni bir yaşam bulma çabasını da vurgular. İnsanın zamanla doğa ile bağının zayıfladığını ve bu yüzden uzaya yöneldiğini belirtir. İnsanların korkularına, güven duygularına ve bu sebeple oluşturdukları savunma mekanizmalarına değinir. Dürüst yaşanılan bir çevrede, güven duygusunun gelişeceği vurgulanır. Metis Yayıncılık, İnsan Olmak kitabını kaliteli bir baskıyla beğeniye sunar.

Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan Özellikleri

Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan Özellikleri

Engin Geçtan’ın İnsan Olmak eseri, psikoloji türünün önemli yapıtlarındandır. Eser, ilk kez yayımlandığı 1983 senesinden bu zamana pek çok kez basılır ve okuyucusu ile buluşur. Türk psikiyatrist ve psikoterapist olan Engin Geçtan, yazdıklarıyla sıklıkla tercih edilen bir yazardır. İnsan psikolojisi üzerinde yaptığı saptamalarla beğeni toplar. İnsan Olmak eseri, 183 sayfadan oluşur. Kaliteli karton kapak tasarımına sahiptir. Yapıt, okuyucusu ile buluştuğu ilk andan itibaren büyük beğeni toplar. Yazar, eserde akıcı bir dil kullanır ve akademik söylemlerden kaçınır. Birçok insan, bu kitapta önce kendini, sonra başta yakın çevresi olmakla birlikte tüm insanlığı anlamaya çalışır. Yazarın beğeni toplayan eserini satın alarak farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan yorumları bölümüne göz atarak kitap hakkında yapılan değerlendirmeleri öğrenebilirsiniz.

Cazip Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan Fiyatı

Cazip Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan Fiyatı

İnsan Olmak kitap, psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okurlarının önde gelen tercihlerindendir. Okur, bu eserde anlayabildiği ve sıkılmadan okuyabildiği bir dil ile karşılaşır. Kitapta yer alan kendini bulma yolculuğu, okuru etkiler. Yapıt, okura kendini ve çevresini başka bir gözle tanıma imkanı verir. Bir eserin kalitesini; seçilen konu, konunun işleyiş biçimi, eserin dili gibi faktörler belirler. Olumlu yönde yapılan yorumlar sayesinde yazarın bu eserinin kalitesi anlaşılabilir. Yapıtın kalitesinin yanı sıra basım unsurları da önemlidir. Kullanılan kağıt ve kapak türü, kitabın kalitesini ve fiyatını belirler. Metis Yayıncılık İnsan Olmak / Engin Geçtan fiyatı, her bütçeye hitap eden bir aralıkta yer alır. Yazarın esas amacı, uygun fiyat seçeneğiyle bu kitabı daha fazla kişiye ulaştırabilmektir. Trendyol aracılığıyla farklı konusu ve akıcı anlatımıyla dikkat çeken bu kitabı satın alabilirsiniz.