Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım (CİLTLİ)

565,25 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
622,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
622,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
622,87 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi - Tek Cilt Özel Basım (CİLTLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Metis Yay Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Jrr Tolkien Metis Yay

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 1000+
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Özel Basım - J. R. R. Tolkien

J. R. R. Tolkien kitapları her zaman okuyucuyu büyüleyen yepyeni bir dünyanın içerisinde gezintiye çıkarır. Önce kitap serisi, ardından üçlü filmiyle tüm dünyanın ilgi ve beğenisini kazanan Yüzüklerin Efendisi, okuyucuya uçsuz bucaksız bir evreni keşfetme fırsatı sunar. Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi tek cilt özel basım - J. R. R. Tolkien anlatısının kalitesini ve muazzamlığını bütün bir biçimde deneyimlemenizi sağlar. Yazar, kitapta fedakarlıklarla kurulan dostluk bağlarının hırs ve ihanet gibi duygular karşısında ne çeşit zorluklar yaşadığını aktarır. Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi tek cilt özel basım olmasıyla birlikte Tolkien'in zihninde oluşan bu dünyanın nasıl betimlendiğini ve olayların romanın kahramanlarını nasıl etkilediğini Türkçe okuyarak deneyimleyebilirsiniz. Üç farklı kitaba tek ciltte sahip olabilirsiniz.

  • Sürükleyici anlatım
  • Dünyaca popüler hikaye
  • Tek cilt ve özel basım kitap

Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt İçeriği

Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt İçeriği

Konu Tolkien'in bu serisine gelince, dünyanın Yüzüklerin Efendisini okuyanlar ile okuma fırsatı bulamayanlar olanlar olarak ikiye ayrıldığı belirtilir. Bütün dünyanın mutlak beğenisini kazanan bu roman serisini, Metis Yayıncılık tarafından özenle çevrilen ve derlenen Yüzüklerin Efendisi tek cilt özel basım ürünü sayesinde Türkiye’deki okurlar da bu şaheseri kolaylıkla okuyup anlayabilirler. 1997 yılında derlenmesi tamamlanarak satışa sürülen bu ürün, Türkiye’deki Yüzüklerin Efendisi hayranlarının bütün beklentilerini karşılar. Metis Yüzüklerin Efendisi serisinde yer alan üç kitabın Türkçe tercümelerini tek bir eserde toplayarak sizlere taşıma kolaylığı sağlayarak bütçe açısından uygun bir seçenek sunar. Yüzüklerin Efendisi Tolkien’ın birçok eserinin arasından öne çıkar. Yirminci yüzyılın bilim kurgu eserleri arasına adını altın harflerle yazdıran Tolkien'in bu eseri, yepyeni bir dünyayı keşfetmenin yanı sıra size değerli hayat dersleri de verir.

Sürükleyici ve Nefes Kesici Yüzüklerin Efendisi Hikayesi

Sürükleyici ve Nefes Kesici Yüzüklerin Efendisi Hikayesi

Bilim kurgu eserleriyle bütün dünyanın beğeni ve takdirini toplayan Tolkien’ın bu alanda öne çıkan eseri olan Yüzüklerin Efendisi, adeta apayrı bir evreni keşfetmeniz için sizlere sunar. Kitapta dünyanın kaderini değiştirebilen güce sahip bir yüzükten kurtulma mücadelesi konu alınır. Birinci ciltte Tolkien, romana yıllar önce üretilen ve Orta Dünya topraklarına yıkım getiren yüzüklerin ortaya çıkışından bahsederek başlar. Eserin ikinci cildi olan İki Kule’de ise birinci ciltte ortaya konan arkadaşlık ve yoldaşlık bağlarının üzerine ihanet, hırs ve açgözlülük gibi duygular eklendikten sonra yaşanan olaylar yer alır. Son ciltte ise nefes kesici bir şekilde hikaye devam ettirilir. Metis Yayınları Yüzüklerin Efendisi serisinin dünya çapında oluşturduğu beğeniye ve bilim kurgu türleri arasındaki konumuna layık türden bir çeviri ve derleme yaparak eseri sizlere ulaştırır.

Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Fiyatları

Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Fiyatları

Bu ürün, bilim kurgu alanında dünyaya nam salan Tolkien’in öne çıkan eseri Yüzüklerin Efendisi’nin üç farklı cildini Türkçe’ye çevirerek tek bir kitap haline getirilen derlemesidir. Bu vesileyle Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi tek cilt özel basım - J. R. R. Tolkien fiyatları değerlendirildiğinde oldukça hesaplı olduğu görülür. Ayrıca eseri hediye alternatifi olarak değerlendirerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Metis Yayıncılık Yüzüklerin Efendisi Tek Cilt Özel Basım - J. R. R. Tolkien yorumları incelendiğinde müşterilen büyük çoğunluğunun ürünün sağladığı bu avantajlardan son derece memnun kaldıklarını görebilirsiniz. Eserle ilgili merak ettiğiniz detaylar için yorumlar ve özellikler kısmına göz atıp kararınızı verebilirsiniz. Harika bir hikaye dizisini Türkçe'ye çeviren ve tek kitap haline getiren bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olmanız mümkündür.