MF PRODUCT Strike 0585 Kablolu Tek El Mini Oyun Klavyesi Siyah

95,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MF PRODUCT Strike 0585 Kablolu Tek El Mini Oyun Klavyesi Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Polosmart Satıcı Ünvanı: MONOFİYAT ELEKTRONİK HİZMETLER VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622171881900001 Vergi Kimlik Numarası: 6221718819
    Bu ürün Polosmart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Strike 0585 Kablolu Tek El Mini Oyun Klavyesi Siyah

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

MF Product Strike Klavye Kablolu Tek El Mini Oyun Siyah 0585 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyun ekipmanları performansı etkiler. Bu durum oyun oynama sürecinin daha keyifli bir hale gelmesini sağlar. MF Product Strike 0585 kablolu tek el mini oyun klavyesi siyah MF10966 farklı ve özel tasarıma sahip olan bir üründür. Tek elle oyun oynayanlar için ideal olan bu ekipman ergonomik yapısı ve hızlı yanıt süresi ile etkileyicidir. 30 tane tuş bulunan bu özel tasarımlı ürün, el ve bilek yapısı düşünülerek üretilir. Bu özel ekipman sizi en iyi şekilde destekleyerek oyun sürecinizi daha keyifli ve eğlenceli hale getirir. Ürün kablolu olarak üretilir. Dayanıklı ve örme yapıdaki kablo uzunluğu 1,7 metredir. Kablo yapısı ve uzunluğuyla rahat kullanım sağlar. Siz de bu özel oyun ekipmanı ile keyifli bir süreç yaşayabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Bilek destekli kullanım
  • Daha keyifli ve eğlenceli oyun süreci

Özel Tasarımlı MF Product Klavye

Özel Tasarımlı MF Product Klavye

Oyun sürecini değiştiren farklı ekipmanlar bulunur. Kaliteli ve doğru ekipmanların kullanılması performansınızı etkiler. Oyunda güzel bir performans ortaya koymak aldığınız keyfi artırır. MF Product Strike 0585 kablolu tek el mini oyun klavyesi uzun saatler oyun oynayanlara rahat bir kullanım sunar. Üründe bulunan bilek destek yastığı elinizin duruşunu destekler. Konforunuzu ciddi oranda artıran bu özel mini klavye size farklı bir oyun deneyimi yaşatır. Tüm tuşlara kolay erişim sağlayan bu ekipman en sık kullanılan WASD tuşlarında hızlı aksiyon alınmasını sağlar. Bu sayede oyun performansınız artar. MF Product Strike 0585 kablolu tek el mini oyun klavyesi siyah kullananlar ürünün portatif yapısı sayesinde her yerde bu ekipmanı kolaylıkla taşıyabilirler. Siz de tek el için özel olarak tasarlanan bu mini klavye ile güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Keyifli Performans Sunan MF Product Klavye

Keyifli Performans Sunan MF Product Klavye

Oyun oynarken kullanılan aletlerde bulunması gereken en önemli özelliklerden biri el ve bilek yapınızla uyumlu olmasıdır. Tasarımı size uygun olan ve oyun sürecini destekleyen ekipmanlar performansınızı artırır ve rakiplerinizi geçmenizi sağlar. MF Product klavye müşterilere birçok farklı avantaj sağlar. Hafif tasarımı ve özel kompakt yapısıyla öne çıkan bu mini klavye tek el kullananlar için iyi bir seçenektir. LED ambiyans aydınlatması bulunan ürün ışık efektleriyle etkileyicidir. Ürünün ölçüleri 240x157x40 mm olarak karşınıza çıkar. MF Product Strike klavye mekanik hisli yapısı ve hızlı tepki süresi sayesinde etkili bir performans ortaya koymanızı destekler. Bu ürünü Type-C’den USB’ye dönüştürücü ile mobil cihazlarınızda da kullanmanız mümkündür. USB bağlantısı ile desteklenen bu ürün kolay çalışır. Ergonomik yapısıyla oyun deneyiminizi iyileştiren bu ürüne siz de rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Uygun Fiyat Seçenekleriyle MF Product Strike 0585

Uygun Fiyat Seçenekleriyle MF Product Strike 0585

Özel oyuncu ürünleri kullanarak daha keyifli ve güzel bir deneyim yaşayabilirsiniz. MF Product Strike klavye sağladığı avantajlarla öne çıkan bir ekipmandır. Oyunlarınızı daha eğlenceli hale getiren bu ürün rahat kullanım sağlayan özel tasarımı ve taşınabilir yapısıyla size kolaylık sağlar. MF Product Strike 0585 kablolu tek el mini oyun klavyesi siyah yorumları ürünü kullanan diğer müşterilerin memnuniyetini gösterir. Bu kısımdaki deneyimleri okuyarak mini klavyenin kalitesi ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi edinmeniz mümkün olur. Portatif ve ergonomik yapısıyla farklı bir oyun tecrübesi yaşatan bu mini klavyenin fiyatları merak edilir. MF Product Strike 0585 kablolu tek el mini oyun klavyesi siyah fiyatlarına Trendyol’un avantajları sayesinde uygun seçeneklerle ulaşabilirsiniz. Siz de bu özel mini klavyeyi uygun fiyatlarla edinerek oyun deneyiminizi daha iyi bir hale getirebilirsiniz.