Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon 10.000+10.000 Lümen

763,99 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon 10.000+10.000 Lümen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yurtpar otomotiv Satıcı Ünvanı: SAFFET YURTMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9860293919
    Bu ürün yurtpar otomotiv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YENİ NESİL CREE (ELMAS) LED XENON 10.000 + 10.000 LÜMEN ÜRÜN 12VOLT ARAÇLARA UYUMLUDUR LED XENON BİRERBİR SOKET UYUMU SÜPER TASARIM YÜKSEK GÜÇLÜ LED METAL ALT TABAKA ELEKTRİKLE AYRILMIŞ ISI TEKNOLOJİSİ DAHA GÜVENLİ DAHA VERİMLİ DİĞER LED XENONLARA GÖRE DAHA KISA VE YENİLENEN FAN YAPISI SAYESİNDE DAHA SESSİZ VE DAHA GÜÇLÜ SOĞUTMA YENİ NESİL ELMAS LED (CSP) DAHA YÜKSEK IŞIK PERFORMANSI ŞİMŞEK ETKİLİ 6000 KELVİN 35 WATT NET BEYAZ AYDINLATMA YÜKSEK PERFORMANS SOĞUTMALI ALÜMİNYUM TASARIM **MUAYENEDEN SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE GEÇER** ÜRÜN TAK KULLAN ÜRÜNDÜR ÜRÜNLER GÖNDERİLMEDEN ÖNCE TEST EDİLİP ADINIZA FATURALI OLARAK GÖNDERİLMEKTEDİR ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon 10.000+10.000 Lümen

Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon cihazınızın soketleri ile birebir uyumlu olup yüksek ısı teknolojisiyle üretilmiştir. Yenilenen fan teknolojisiyle donatılan bu ürün sessiz çalışarak güçlü soğutma desteği sağlar. Yüksek ışık performans kalitesine sahip olup enerji sarfiyatı yapmadan tasarruflu kullanım imkânı sunar. Çeşitli test ve muayenelerden geçirilerek hizmetinize sunulan pratik kullanım imkânı sunan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir.

 
  • Teknolojik tasarım
  • Rahat kullanım
  • Aydınlatma kalitesi

Mfk H4 Cree (csp) LedXenon 10.000+10.000 Lümen Özellikleri

Mfk H4 Cree (csp) LedXenon 10.000+10.000 Lümen Özellikleri

Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon 10.000+10.000 Lümen yüksek LED teknolojisiyle donatılmış olup alt tabakası metalden dizayn edilmiştir. Elektrikle ayrılmış ısı teknolojisi ve kompakt tasarımı, pratik kullanım özellikleriyle oldukça ilgi görür. Net, beyaz aydınlatma desteği sunan ve yüksek soğutma desteği sağlayan ürünün alüminyum tasarım özelliği sayesinde uzun süre deformasyon problemi oluşturmadan ilk günkü dayanıklılığıyla kullanılabilir. Profesyonel, canlı ve net görüş avantajı sağlayan sürücülere büyük rahatlık sunan son derece yüksek performansta bir aydınlatma sunan bir malzemedir. Ampulün ışık gücü ya da ışık değeri olarak ifade edilen lümen, yüksek performans verimine sahip olup aracınıza far aydınlatma desteği sağlar. Güvenli ve verimli çalışma avantajı sunan fan kalitesi yüksek bu ürün, sessiz çalışır. Güçlü soğutma desteği sağlayan yeni nesil ve teknoloji aygıtı bir üründür. Işık performans kalitesi yüksek olup şimşek etkilidir. 12 volt araçlarla uyumlu olup birebir led Xenon soketle yüksek uyumludur.

 

Mfk H4 Cree (csp) LedXenon 10.000+10.000 Lümen Kullanımı

Mfk H4 Cree (csp) LedXenon 10.000+10.000 Lümen Kullanımı

Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon yorumları ve değerlendirmelerini analiz ederek net beyaz aydınlatma desteği sunan yüksek enerji sarfiyatı yapmadığında sarıkla kullanım avantajı sağlayan Bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verir. Tak kullan yapıda olup pratik zahmetsiz kullanım imkânı sunar. Yüksek performans desteği sağlayan, emniyetli sorunsuz sürüş deneyimi sunan ve kullanıcıların sık tercih ettiği teknolojik aygıtı ürünler arasında yer alan bir üründür. Kurulumu oldukça kolay ve pratik olup zahmetsiz rahat kullanım avantajı sağlar. Trafikteki güvenliğinizi sağlamak açısından oldukça önem taşıyan teknolojik donanım gücü yüksek bu ürünler araç içerisindeki keyif ve güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarır. Işığı yüzeye doğrudan dağıtan, net sağlıklı görüş açısı sağlayan ve sürüş kolaylığı sunan bir üründür. Yüksek yakıt sarfiyatı yapmadan tasarruflu kullanım imkânı sunan yeni nesil teknoloji aygıtı ürünler pek çok kullanıcı tarafından oldukça ilgi görür.

 

Mfk H4 Cree (csp) LedXenon 10.000+10.000 Lümen Fiyatı

Mfk H4 Cree (csp) LedXenon 10.000+10.000 Lümen Fiyatı

Mfk H4 Cree (csp) Led Xenon fiyatı indirim ve kampanya seçenekleriyle bütçenize hitap edebilir. Gece uzak mesafelerin canlı, net görünmesine imkân sağlayan yüzeyi aydınlatabilen ve performans gücü yüksek bir üründür. Işık kaynağının toplam çıktısını belirten aydınlatma gücü yüksek ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. El ergonominiz için özel olarak dizayn edilen bu ürün tak çalıştır yapı özelliği sayesinde konforunuzu üst seviyeye çıkarır. Araçların en önemli parçalarından olup sürüş güvenliğinizi artırır. Araç dışındaki ortamı aydınlatan konforlu kullanım deneyimi sunan cihaz, sağ ve sol bölgelerde aynı zamanda dönüşlerde yüksek aydınlıklı performans kalitesiyle oldukça ilgi görür. Güvenli sürüş ve seyahatiniz için özel olarak tasarlanmış olup gelişmiş teknolojik yapı özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Cazip indirim ve kampanya dönemlerini takip ederek aracınızla yüksek uyumluluk gösteren bu ürünü bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle Trendyol’dan kolay ve hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.