Miamantra 7 Çakra Renkli Tibet Ses Çanağı- 16 Cm Çap

799 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miamantra 7 Çakra Renkli Tibet Ses Çanağı- 16 Cm Çap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Miamantra Satıcı Ünvanı: MİAMANTRA E TİCARET VE DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621053499300001 Vergi Kimlik Numarası: 6210534993
    Bu ürün Miamantra tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Batı’da Tibet, Zen veya Himalaya “Singing Bowls’’, Japonya’da “Suzu gong” olarak bilinen Tibet çanakları günümüzde Doğu tıbbının değerinin anlaşılması ile ülkemizde de önem kazanmaya başladı. İlk örnekleri Buda döneminde yani yaklaşık 2500 yıl önce yapıldığı bilinen bu kaseler Buda öğretileri ile beraber Hindistan'dan Tibet'e gelmiştir. Meditasyonu derinleştirmek ve aydınlanma sürecinde destek amacıyla kullanılmaya başlanmış olan Tibet kaselerinden yayılan titreşimlerin, beyin dalgalarını Teta seviyesine indirdiği ve vücudun hücreleri arasındaki enerji bozukluğunu dengelediği belirlenmiştir. Derin rahatlama, Reiki, çakra dengeleme, meditasyon, stres seviyesini azaltma gibi konularda yardımcı etkileri olduğu kanıtlanmıştır. Ayrıca çıkardığı titreşimlerin frekans takibi ile sağ/sol beyin senkronizasyonunu sağlama, odaklanmaya yardımcı olma gibi faydaları vardır. İç kısımdaki desenler stok durumuna göre farklı olabilmektedir, görseldekilerden biri gönderilecektir. ÜRÜN EBATI: Çap: 16cm MATERYAL: Seramik kaplama metal alaşım ÜRÜN ADEDİ: Fiyat 1 adet ürün içindir. BAKIM: Nemli bir bez ile silinebilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver