Microcase Xiaomi Mi 11 Ultra Full Ön Arka Kaplama Tpu Soft Koruma Filmi

180 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microcase Xiaomi Mi 11 Ultra Full Ön Arka Kaplama Tpu Soft Koruma Filmi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELEKTROMAXX Satıcı Ünvanı: HİMMET YAŞAR BAŞTUĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4666348032200015 Vergi Kimlik Numarası: 1490198427
    Bu ürün ELEKTROMAXX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra Elastik Soft Malzeme Yapısı sayesinde Ekranı ve Arka Pil Kapağını Tamami ile Kapatır.
  • Yüksek kalite ultra ince şeffaf film TPU materyalden üretilmiştir Esnek bir yapıya sahiptir. Cihazınızı kir ve Mini darbelerden korur, çizilmesini önler.
  • Kolayca takıp çıkartılabilir, Hiçbir etki bırakmaz. Harika kalıp kesimi sayesinde ekrana mükemmel uyar.
  • ---- Önemli ----
  • Özel Esnek TPU Materyal Soft Filmdir. Cam Değildir.
  • Ürün SARI Değildir. SARI Renk Olan Katman Koruma Bantıdır. Kaldırıp Uygulama Yapabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Mi 11 Ultra
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Microcase Xiaomi Mi 11 Ultra Full Ön Arka Kaplama TPU Soft Koruma Filmi

Günlük hayatta sıkça kullanılan akıllı telefonların ilk günkü gibi kusursuz görüntüde kalması istenir. Microcase Xiaomi Mi 11 ultra full ön arka kaplama TPU soft koruma filmi 736212 telefonlarınızı istenmeyen kirlerden ve ufak darbelerden korumak için üretilir. Yüksek kaliteli TPU materyalden tasarlanan ürün, esneyebilen yapıya sahiptir. Soft görünümlüdür ve ultra inceliktedir. Telefonunuzun ön ve arka yüzüne uygun kesimi sayesinde ekranınıza rahatlıkla uyar. Cihazınızın ekranını ve arka pil kapağını tamamıyla koruyabilen yapıdadır. Xiaomi Mi 11 ultra full ön arka kaplama TPU soft koruma filmi üzerinde yer alan sarı renkteki bandı kaldırarak ürünü cihazınıza yapıştırabilirsiniz. Dilediğinizde telefonunuza zarar vermeden çıkarabilirsiniz. Cihazda kalıcı etkiler bırakmayan ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Pratik olması sebebiyle sıklıkla tercih edilen bir üründür.

  • Esnek yapı
  • Ultra ince
  • Uyumlu kalıp kesimi

Kusursuz Tasarımıyla Xiaomi Mi 11 Ultra Koruma Filmi

Kusursuz Tasarımıyla Xiaomi Mi 11 Ultra Koruma Filmi

Ürün, kolay uygulanabilir olduğu için birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Xiaomi Mi 11 ultra full soft koruma filmi sayesinde telefonunuzu dışarıdan gelebilecek tozlara ve çiziklere karşı koruyabilirsiniz. Yüksek kalitede tasarlanan ürün, cihazınızın ömrünün uzaması konusunda yardımcı olur. İnce yapıda olması sayesinde telefonunuzu kullanırken rahatsızlık hissinin önüne geçer. Esnek yapıdaki ürünü takarken veya çıkarırken zorluk yaşamazsınız. Telefon modelinin tasarımı dikkate alınarak kesildiği için bu ekran koruma filmi cihazınızın ön ve arka yüzünü kusursuz şekilde kapatır. Ürün çıkartıldığı takdirde cihaz üzerinde herhangi bir şekilde iz bırakmaz veya yapışkanlık hissi yaratmaz. Telefonunuzu tozdan ve hafif darbelerden korumak için uygulayabileceğiniz bu kullanışlı tasarım, elastik yapılı bir üründür. Üzerinde yer alan koruma bandını çıkarıp filmi cihazınıza zahmetsizce takabilir, konforlu bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Kalite ve Ultra İncelik Sunan Microcase Ekran Koruyucu

Kalite ve Ultra İncelik Sunan Microcase Ekran Koruyucu

Telefonunuzun yüzeyinin zarar görmesini engellemek için çeşitli önlemler almak isteyebilirsiniz. Microcase Xiaomi Mi 11 ultra full ön arka kaplama TPU soft koruma filmi sayesinde kısa süre içerisinde cihazınızın iki yüzünü de kaplayabilme imkanına sahipsiniz. Kolay kullanım avantajı ile bu işlemi rahatlıkla yapabilirsiniz. Ekranınızın eskimesini engellemek için bu ürünün üstün koruma özelliğinden faydalanabilirsiniz. İnce ve saydam yapıya sahip olup aynı zamanda cihazı tozdan ve kirden yüksek performansla korur. Mi 11 ultra ekran koruyucu telefona tam uyabilen esnek yapısıyla öne çıkar. Şeffaf olması sayesinde ekranda renk farkları oluşmasını ortadan kaldırır. Ürünün TFU maddeden üretilmesi avantajıyla cihaza zarar vermeden çıkarabilme fırsatını yakalarsınız. Telefon köşelerindeki kıvrım noktalarını kapatabilen işlevsel bir üründür. Yırtılmalara veya delinmelere karşı son derece dirençlidir. Çizik oluşumunu engellemesi, telefonunuzun yüzeyinin eskimesini önler.

Avantajlı Microcase Xiaomi Mi 11 Soft Koruma Filmi Fiyatı

Avantajlı Microcase Xiaomi Mi 11 Soft Koruma Filmi Fiyatı

Telefonunuzu tozdan ve çiziklerden korumanıza yardımcı olan bu kullanışlı ürünü dilediğiniz her ortamda kolayca uygulayabilirsiniz. Güçlü ve esnek yapısı filmi cihaza yapıştırma esnasında verimli sonuçlar almanıza yardımcı olur. Microcase Xiaomi Mi 11 ultra full ön arka kaplama TPU soft koruma filmi yorumları da kullananların memnuniyetini gösterir. Şeffaf yapıda olması sayesinde telefonunuzun orijinal rengini bozmaz. Dirençli yapısı delinme veya çizilmeleri engeller. İstediğiniz takdirde rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Çıkardıktan sonra cihazınızda kalıcı herhangi bir etki bırakmaz. Ürünün kesimi telefon modeline uyumlu olması için özenle yapılır. Microcase Xiaomi Mi 11 ultra full ön arka kaplama TPU soft koruma filmi fiyat olarak da idealdir. Fiyatlar, özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Kolay kullanıma sahip olan bu dayanıklı ürüne dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.