Microsoft Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı Key + 32&64 Bit Uyumlu

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı Key + 32&64 Bit Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pinti Store - PintiPin Satıcı Ünvanı: BAHADIR DÜZGÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3230949256
    Bu ürün Pinti Store - PintiPin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Orjinal | en yeni sürüm | süresiz | en son sürüm lisans anahtarı 365 hesabı değildir. Orjinal microsoft onaylı lisansdır. Ürününüz indirme linkleri ve klavuz ile birlikte site mail adresinize ve fiziksel adresinize gönderilecektir. Ürünler tek pc içindir. Başka pc ye taşınamaz. Format sonrası dahil kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Microsoft Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı Key + 32&64 Bit Uyumlu

Microsoft Office iş yerinde kullanılmak üzere tasarlanmış programlardan oluşur. Farklı kullanım amacı ve özellikleri bulunan programlar işlerin kolaylaştırılması amacıyla yaratılır. İş yerlerinin yanı sıra okul ve kişisel kullanım amacıyla da bu programlardan yararlanılması mümkündür. İhtiyaç duyabileceğiniz programların bulunduğu paketler profesyonel hayatınızı kolaylaştırır. Microsoft Office 2019 Pro Plus lisans anahtarı key + 32 & 64 bit uyumlu seçeneği bilgisayarınızda ya da laptopunuzda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Word, Excel, PowerPoint; iş için Skype, Outlook, Publisher ve OneNote gibi programları içeren paket işiniz için ihtiyaç duyabileceğiniz her programa sahiptir. İş planlarınızı yürütmek için Skype üzerinden toplantılar yapabilirsiniz. Tasarılarınızı görselleştirmek için PowerPoint sunumları hazırlayabilirsiniz. İş hayatınızı kolaylaştıracak uygulamaları güvenli şekilde kullanmak için Microsoft Office 2019 Pro Plus lisans anahtarı paketine sahip olabilirsiniz.

  • İş hayatınızı kolaylaştıracak programlar
  • Güvenli kullanım
  • Format sonrası kullanım

Profesyonel Kullanım için Microsoft Office Anahtarı

Profesyonel Kullanım için Microsoft Office Anahtarı

Ofis yaşamında işler bilgisayarlar üzerinden yürür. Profesyonelliği ön planda tutmak ve kaliteli işler ortaya koymak için belirli programlar kullanmak gerekir. Office 2019 Pro Plus dijital lisans anahtarı programları belirli kullanım amaçlarına sahiptir. Word programı belge hazırlamak ve şablon oluşturmak için kullanılır. Excel ise profesyonel yaşamın olmazsa olmazıdır. Tablo, hesap, grafik, liste ve birçok işlemin gerçekleştirilmesini sağlar. Gelir ve gider gibi pek çok önemli kolun kaydı Excel programında bulunur. Microsoft Office 2019 Pro Plus lisans anahtarı key ile etkileyici PowerPoint sunumları hazırlayabilirsiniz. Evden ya da ofisten çalışırken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm programlara sahip olabilirsiniz. Evden çalışırken takım arkadaşlarınızla sık sık Skype üzerinden toplantılar gerçekleştirebilir, iletişim halinde kalabilirsiniz. Ürünü bilgisayarınıza kurarak dilediğiniz şekilde kullanmanız mümkündür. Bilgisayarınıza format atmanız gerekse bile sonradan ürünü kullanmaya devam edebilirsiniz.

Okul Hayatınızı Kolaylaştıran Microsoft Office Programları

Okul Hayatınızı Kolaylaştıran Microsoft Office Programları

Office programları iş yaşamının yanı sıra okul için de önemlidir. Öğrenciler sunum, belge veya ödev teslimi gibi pek çok sorumluluğa sahiptir. Başarılı bir okul hayatı için bu sorumlulukların hakkıyla yerine getirilmesi gerekir. Microsoft Office 2019 Professional Plus lisans anahtarı, öğrenciler için okul hayatını kolay hale getirir. Word programıyla performans ödevleri ve raporlar hazırlayabilirsiniz. OneNote uygulamasıyla listeler hazırlayabilir, ders esnasında notlar tutabilirsiniz. Office 2019 Pro Plus ürün anahtarı ile verimli bir okul yılı geçirebilirsiniz. Outlook ile maillerinizi kontrol edebilirsiniz. Uzaktan eğitim esnasında Skype’tan faydalanabilir, ödev ve sunumlarınızı PowerPoint ile profesyonel bir şekilde tamamlayıp teslim edebilirsiniz. Pro Plus ile okul ve iş yaşamınızı verimli bir şekilde sürdürebilirsiniz. Lisanslı bir ürün olan Pro Plus’ı rahatlıkla tercih edebilir, çocuklarınıza ya da sevdiklerinize hediye etmek için satın alabilirsiniz.

Microsoft Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı Fiyatları

Microsoft Office 2019 Pro Plus Lisans Anahtarı Fiyatları

Office 2019 Pro Plus lisans anahtarı ile bilgisayarınızı güvende tutabilirsiniz. Lisanssız ve tehlikeli sitelere girdiğinizde bilgisayarınıza virüs bulaşma riski yüksektir. Pro Plus lisanslı bir üründür. İhtiyaç duyabileceğiniz programların tümünü güvenli bir şekilde kullanma imkanı sunar. Mesleğiniz için gerekli olabilecek uygulamalarla yaşamınızı kolaylaştırır. Word dosyalarıyla makalelerinizi hazırlayabilirsiniz. OneDrive ile belgelerinizi ve fotoğraflarınız buluta kaydedebilir, depolama alanı oluşturabilirsiniz. Publisher ile ilan ve broşür hazırlayabilirsiniz. OneNote ile listeler hazırlayabilir, aklınıza gelen fikirleri o an not edebilirsiniz. Microsoft Office 2019 Pro Plus lisans anahtarı key + 32 & 64 bit uyumlu fiyat ve performansıyla sizi memnun eder. 32 ve 64 bit uyumludur. Pro Plus lisans anahtarını Windows ve Linux işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. Online alışverişin güvenilir adresi Trendyol ile ürüne avantajlı fiyatlardan sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Microsoft Office 2019 Pro Plus lisans anahtarı key + 32 & 64 bit uyumlu yorumlarına göz atarak ürün hakkında daha detaylı fikir edinebilirsiniz.