Microsoft Windows 10 Pro Trk Kutu 32/64 Bit Hav-00132

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Windows 10 Pro Trk Kutu 32/64 Bit Hav-00132

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Microsoft windows 10 pro türkçe 32/64bit kutu hav-00132

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Microsoft Windows 10 Pro TRK Kutu 32/64 Bit Hav-00132

Teknolojik ürünler sayesinde hayatınızı kolay ve keyifli hale getirebilirsiniz. Çeşitli amaçlara hizmet eden ürünler arasından ihtiyaçlarınızı karşılama potansiyeli bulunanları kolaylıkla temin edebilirsiniz. Özellikle iş ve okul hayatı içerisindeki belli başlı sorumlulukları, teknolojik cihazların yardımıyla kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. Windows Home 10 32-bit/64-bit Türkçe kutu, özellikle küçük ölçekli işletmeye sahip olan müşteriler tarafından yaygın biçimde tercih edilir. Gelişmiş işlevsel özellikleri sayesinde dikkat çeken ürün, etkili bir güvenlik sağlar. Bu durum işletmelerin çeşitli dijital çalışmaları açısından büyük önem taşır. Windows 10 Pro kutu lisans ile birlikte müşteriler, işlerini keyifli bir şekilde yürütür. Mevcut güvenlik duvarları, virüsler kadar kötü amaçlı yazılımlar için de gereklidir. Ayrıca ürün, fidye yazılımı olarak isimlendirilen durumlara karşı çözüm içerir. Siz de bu imkanlara kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Bej renk
  • Tam sürüm
  • Taşınabilir lisans modeli

Windows Home 10 32-Bit ile Avantajlı Kullanım İmkanı

Windows Home 10 32-Bit ile Avantajlı Kullanım İmkanı

Farklı arayüzlere ve özelliklere sahip olan teknolojik cihazlar üzerinden aynı işlemleri yapabilmek büyük avantajdır. Çeşitli yarım kalan işlemleri farklı cihazlar ile birlikte yürüterek bilgisayar içerisinde var olan işinizi telefon üzerinden tamamlayabilirsiniz. Window Home 10 32-bit, sunduğu bu imkanlar ve teknolojik özellikler doğrultusunda sıklıkla tercih edilir. Çeşitli belgelerinizi sahip olduğunuz cihazlarda hazırlayıp düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. İşinizi, olmasını istediğiniz şekilde yönetebilmenize fırsat tanıyan Microsoft Windows 10 Pro TRK kutu 32/64 bit HAV-00132 10197251 kodu ile bulunur. İş yönetimini kolay kılan bu ürün, basit ve oldukça esnek şekilde çalışmayı mümkün kılar. Bu durum bir işletme açısından ihtiyaç duyulan verimliliği beraberinde getirir. Teknolojinin sunduğu imkanları işinize dahil etmek ve tatmin edici sonuçlara ulaşmak isterseniz, bu ürünü inceleyerek satın alabilirsiniz.

Windows Home 10 32-Bit Kullanım Amacı

Windows Home 10 32-Bit Kullanım Amacı

Sürekli olarak gelişim içerisinde bulunan teknolojik cihazlar, müşterilerin kaliteli ve etkili sonuçlar almasına yardımcı olur. Microsoft Windows 10 Pro TRK kutu 32/64 bit HAV-00132, bilgisayarların güçlü olmasını ve yenilikçi faaliyetlerde bulunmayı olanaklı kılmasını sağlar. Windows 10 işletim sistemine sahip olan cihazlar dijital mürekkep ve yüz tanıma gibi ilgi çekici özellikleri ile dikkat çeker. Ayrıca oyun ve benzeri faaliyetler açısından da avantaj sağlar. Microsoft Windows 10 Pro TRK kutu 32/64 bit HAV-00132 kullananlar açısından ürünün tercih edilme nedenlerinin büyük bir kısmını güvenlik hizmeti oluşturur. Ürün sayesinde cihazınızı hızlı ve parolasız şekilde açmanını yanı sıra gerekli güvenlik önlemini de alabilirsiniz. Üç kata varan hız kazanma imkanını müşterilere sunan ürünü siz de satın alarak kullanmaya başlayabilir, farklı pek çok imkandan yararlanabilirsiniz.

Çekici Özellikleri ile Windows Home 10 32-Bit

Çekici Özellikleri ile Windows Home 10 32-Bit

Microsoft Windows 10 Pro TRK kutu 32/64 bit ile birlikte cihazınıza anında erişim sağlayabilirsiniz. Bu noktada şifre girme gibi klasik yöntemlerin yanı sıra parmak izi okuyucu gibi gelişmiş özelliklerden yararlanma yoluna gidebilirsiniz. Dijital kalemi sayesinde efektif şekilde kullanıma uygun yapıdaki cihazlarınızda üretkenliğinizi artıracak yazma ve çizme gibi çeşitli eylemleri gerçekleştirebilirsiniz. Windows 10, basit bir arayüze sahip olduğundan dolayı müşteriler tarafından kolaylıkla kullanılabilir. Microsoft Windows 10 Pro TRK kutu 32/64 bit HAV-00132 yorumları, bu gibi kolaylık sağlayan özellikler neticesinde müşteri memnuniyetlerine ev sahipliği yapar. Dosyalarınızı çeşitli tehditlere karşı güvende tutabilir ve depolama alanlarınızı özenle koruyabilirsiniz. Microsoft Windows 10 Pro TRK kutu 32/64 bit HAV-00132 fiyatları ve benzeri konularda merak ettiğiniz bilgileri elde ederek Trendyol üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.