Microsoft Windows 10 Pro Hav-00132 32/64bit Tr (box) Türkçe

1.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Windows 10 Pro Hav-00132 32/64bit Tr (box) Türkçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekobilisim1 Satıcı Ünvanı: OKHAN CANBULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1990330746
    Bu ürün ekobilisim1 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MICROSOFT Windows 10 Pro Trk Kutu 32/64 bit HAV-00132
Geri Bildirim Ver

Microsoft Windows 10 Pro Hav-00132 32/64bit TR (Box) Türkçe

Bilgisayar gündelik hayatta sık kullanılan birçok teknolojik cihazdan biridir. Pek çok farklı amaçla için kullanılabilen bilgisayarların fonksiyonel ve güvenli olması işlerin tamamlanmasını kolaylaştırır. Microsoft Windows 10 Pro HAV-00132 32/64 Bit TR (Box) Türkçe ileri işlevselliği ve yeni özellikleri ile bir bilgisayardan beklediklerinizi karşılamaya hazırdır. Windows 10 Pro üretkenliğinizi artırmak için kolay bir kullanıma sahiptir ve hızlı işletimi sayesinde zamandan tasarruf etmenize olanak sağlar. Windows 10 Pro HAV-00132 serisinde dosyalarınızı ve belgelerinizi istediğiniz zaman kolayca düzenleyip kaydedebilirsiniz. Sonrasında bilgisayarınızı tekrar açtığınızda ise düzenlemeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Fotoğraf ve videolarınızı dilediğiniz gibi paylaşıp yaptığınız değişiklikleri kolayca görüntüleyebilirsiniz. Bilgisayarınızı geliştirmek ve özelliklerini sonuna kadar kullanabilmek için Windows 10 Pro’nun avantajlı özelliklerini keşfedebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Farklı güvenlik seçenekleri
  • Mobil yönetim stratejisi

Güvenli Kullanımıyla Microsoft Windows 10 Pro

Güvenli Kullanımıyla Microsoft Windows 10 Pro

Akılda güvenlik ile ilgili soru bırakmayan ürünler her zaman bir adım önde olur. Microsoft Windows 10 Pro dosyalarınızı fidye yazılımlara ve virüslere karşı korumak için güvenlik korumasını dahili olarak sunar. Bilgisayarınızı okulda, iş yerinde veya bir kafede kullanmak istediğinizde Windows Defender virüslere ve diğer olası tehditlere karşı güvenlik duvarı oluşturur. BitLocker ve BitLocker To Go sayesinde çıkarılabilir cihazlarınızda belgelerinizin ve dosyalarınızın korunmasını sağlar. Windows 10 Pro dijital lisans yüz tanıma ve parmak izi okuma özellikleri ile uyumlu olarak bilgisayarınızı korur ve hızlı erişim sağlamanızı mümkün kılar. Parolasız kullanımlarda bu özellikler sayesinde güvenliğinizden ödün vermeden hızlıca oturum açabilir ve hız kesmeden bilgisayarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz. Microsoft Intune özelliği ile birden fazla mobil cihazınızı aynı anda yönetebilir ve verilerinizi kontrol altında tutabilirsiniz.

İşlevsel Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Özellikleri

İşlevsel Microsoft Windows 10 Pro Dijital Lisans Özellikleri

Windows 10 Pro yazılım lisansı size oldukça çeşitli imkanlar sağlayan ve işlerinizi kolaylaştıran özelliklere sahiptir. Microsoft Edge ile İnternete anında erişim sağlayabilirsiniz. Oyun oynamak pek çok kişi için bir tutkudur ve oyun oynarken herhangi bir sorun yaşamak skorunuzu etkileyebilir. Windows 10 size rahatça oyun oynayabileceğiniz keyifli bir ortam sunar. Dijital mürekkep ve dijital kalem teknolojisi yazılarınızı ve çizimlerinizi bilgisayar ekranına kolayca aktarıp depolamanızı sağlar. Windows 10 ile pratik bir şekilde belgeleri imzalayabilir, düzenleme ve çizim yapabilirsiniz. Office 365 aboneliğinizi kullanarak bulut depolama alanından dosyalarınızı geri yükleyebilir ve üretkenliğinizi artırabilirsiniz. Microsoft Windows 10 Pro HAV-00132 32/64 Bit TR (Box) Türkçe yorum bölümünü okuyarak ürün özellikleri hakkındaki görüşleri öğrenebilirsiniz. Windows 10 Pro dijital lisans satın alarak eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Verimli Çalışma İçin Microsoft Windows 10 Pro Fiyatı

Verimli Çalışma İçin Microsoft Windows 10 Pro Fiyatı

Microsoft Windows 10 Pro profesyonel ve günlük kullanımlar için uygundur. Çeşitli alanlarda verimli çalışmanız için size yardımcı olur. Lisansınızı satın almadan önce Microsoft Windows 10 Pro HAV-00132 32/64 Bit TR (Box) Türkçe kullananlar tarafından yapılan geri dönüşleri değerlendirerek ürün hakkında detaylı bir bilgiye sahip olabilirsiniz. Ürünü kullananların önerilerinden ilham alarak Windows 10 Pro’nun özelliklerini keşfedebilirsiniz. Projeleriniz için aradığınız işlevsel ve yenilikçi özelliklerin yanında ürünün sağladığı kolaylıklar sayesinde verimliliğiniz de artar. Yararlanabileceğiniz pek çok Microsoft uygulaması ve koruma paketi ürünün işletim sistemine dahildir. Microsoft Windows 10 Pro HAV-00132 32/64 Bit TR (Box) Türkçe fiyat hesaplanması birçok özellik göz önünde bulundurularak yapılır. Siz de güncel teknolojik özelliklere sahip ve günlük hayatınızı kolaylaştıran bu ürünü avantajlı fiyat fırsatıyla Trendyol’dan temin edebilirsiniz.