8
Xbox Aksesuarları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 8. ürün

Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstoçAVM Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ERGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3550372712
    Bu ürün İstoçAVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablosuz bağlantı teknolojisi sayesinde Xbox 360 oyun kolu, oyunculara hareket özgürlüğü sunar. Kumanda, Xbox 360 konsolu ile kablosuz olarak senkronize edilerek rahat ve kolay bir kullanım sağlar.
  • Ergonomik tasarımı sayesinde Xbox 360 kablosuz oyun kolu, uzun oyun seanslarında bile ellerin rahat etmesini sağlar. Ellere uyumlu şekilde tasarlanan kumanda, konforlu bir kullanım sunar.
  • Hassas analog stiklere sahip olan Xbox 360 oyun kolu kablosuz, bu sayede oyun karakterlerini daha hassas ve doğru bir şekilde kontrol etmeyi sağlar. Duyarlılık sayesinde daha hassas ve keskin hareketler yapmak mümkündür.
  • Microsoft Xbox 360 oyun kolunun titreşimli geri bildirimi sayesinde oyunlardaki aksiyonlar daha gerçekçi bir hale gelir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox 360 Controller Gamepad Wireless Kablosuz Oyun Kolu Beyaz Fiyatı - Trendyol

Microsoft Xbox 360 oyun kolu gamepad kablosuz sayesinde oyun deneyimi büyük oranda geliştirilir. Kablosuz kumanda oyuna karşı hakimiyeti artırır. Eğlence kontrolü tamamen müşterinin elindedir. Müşteri, oyun sırasında odanın her yerinden bağlanarak kontrolü sağlar. Xbox 360 gamepad kablosuz, oyun devam ederken 10 metre kapsama alanına kadar hareket halinde olur. Bu sayede, müşteri kablolarla uğraşmak zorunda kalmaz. Konsol kolu 2.4 GHz kablosuz teknolojiye sahiptir. Aynı anda ve aynı konsolda 4 kumandaya kadar kullanılır. Xbox Live özellikleri için mikrofonlu kulaklık girişi seti vardır. Daha uzun pil ömrü için ayarlanabilir titreşim özelliğine sahiptir. Xbox 360 oyun kolu kablosuz, mat kaplamalı siyah renktedir. Ayrıca, parlak renkli tuşlara sahiptir. Xbox Guide tuşu sayesinde arkadaşlarınızı takip edip oyunlara erişebilirsiniz. Bu tuşla konsolu da yönetebilirsiniz.

  • Kablosuz
  • Uzun pil ömrü
  • Kontrol edilebilir

Xbox 360 Oyun Kolu Kablosuz Özellikleri

Xbox 360 Oyun Kolu Kablosuz Özellikleri

Microsoft Xbox 360 kablosuz oyun kolu pc uyumlu joystick, Microsoft tarafından üretilir. Kablosuz kol, konsola takılan genişletilmiş bir üründür. Müşterilere kişiselleştirilmiş bir oyun imkanı sağlar. Rahat bir şekilde oynamak için Xbox Live özelliği ergonomik olarak tasarlanır. Windows Wista tabanlı bilgisayar uyumlu olarak üretilir. Entegre kulaklık bağlantı noktasıyla çalışır. Ünitenin kendisi ABD versiyonu ile aynıdır. Microsoft Xbox 360 wireless kablosuz kumanda oyun kolu joystick controller aynı anda 3 kişiyle oynanır. Kablosuz kumanda sayesinde müşteriler kablolarla uğraşmak zorunda kalmaz. Üründe bağlantı aparatı bulunmaz. Konsola Wi-Fi ile bağlanır. Ürün geliştirme için yardımcı olan bu aparatla kontrol sağlayabilirsiniz. Uzun pil ömrü titreşimin kapatılması ile aktive olur. Titreşimin kapalı oluşu ürünün pil ömrünün uzamasını sağlar. Konsolun siyah renkli ve parlak tuşlara sahip olmasıyla karanlıkta dahi tuşları kolayca görebilirsiniz.

Xbox 360 Kumandası Kullanımı

Xbox 360 Kumandası Kullanımı

Microsoft Xbox 360 oyun kolu gamepad kablosuz kullananlar; konsolun kablosuz, uzun ömürlü ve kontrol edilebilir olmasını vurgular. Xbox konsolunda bulunan ayarlanabilir titreşim özelliği kolun pil ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Ürün ergonomik ve teknolojik olarak tasarlanır. 10 metreye kadar internet erişimine sahiptir. Müşteriler kablolarla uğraşmadan diledikleri şekilde ürünü komuta edebilir. Microsoft Xbox 360 oyun kolu gamepad kablosuz yorumları; genellikle müşterilerin kesintisiz şekilde oyunlarını aynı anda 3 kişiyle oynamanın eğlenceli olduğu şeklindedir. Konsola takılarak kablosuz kolların genişletilmesi sağlanır. Kablosuz teknoloji, ürünün hızlı bir şekilde ilerlemesine yardımcı olur. Ürün Xbox kullananlar için büyük rahatlık sağlar. Konsolda 4 kola kadar kullanım sunar. Kulaklık bağlantı noktasıyla çalışır. Windows Xbox konsolunu bilgisayara uygun olarak tasarlayıp geliştirir. Ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Xbox 360 Gamepad Kablosuz Fiyatları

Xbox 360 Gamepad Kablosuz Fiyatları

Microsoft Xbox kolu kablosuz, Wi-Fi bağlantılı ve titreşim özelliklidir. Kumanda sayesinde ürünü kullananlar oyuna hükmederek eğlence seviyelerini artırır. Xbox Live özelliğini kullanmak için özel mikrofonlu ve kulaklıklı giriş seti bulunur. Ayrıca ürün üzerinde bulunan Guide tuşu konsolu yöneten ve erişim sağlayan bir tuştur. Microsoft Xbox 360 oyun kolu gamepad kablosuz fiyat olarak farklı bütçelere hitap eder. Ürün fiyat performans açısından değerlendirildiğinde cazip rakamlara sahiptir. 10 metreye kadar kablosuz internet erişimi sunar. Konsola bağlanan 4 kolla aynı anda oynama özelliği vardır. Kaliteli tasarımı sayesinde uzun süre deforme olmadan kullanma şansınız bulunur. Ergonomik yapısıyla uzun süreli kullanımlarda dahi elinizde ağrı gibi olumsuz durumlar oluşmaz. Gelişmiş teknolojik ve ergonomik özelliklere sahip bu ürüne Trendyol’dan cazip fiyat avantajıyla kolayca sahip olabilirsiniz.