Microsoft Xbox Game Pass Ultimate - 1 Ay

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox Game Pass Ultimate - 1 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Xbox Game Pass Ultimate 1 aylık paketiyle 100’ün üzerinde bilgisayar ve konsol oyunu yalnızca tek bir ücret ödeyerek oynanır. Xbox Game Pass Ultimate’in geniş oyun kütüphanesi sürekli olarak güncellenir ve yeni oyunlar eklenir.
  • Xbox Game Pass 1 aylık kod, Xbox Game Pass’in EA Play iş birliği sayesinde EA’nin sevilen oyunlarını ve serilerini de ücretsiz oynatır. Yalnızca Xbox Game Pass üyeleri 10 saate kadar EA oyunlarının deneme sürümlerine erişir.
  • Microsoft Xbox Game Pass Ultimate üyeliği, yüksek kaliteli internet bağlantısıyla oyunları cep telefonu ve tablet üzerinden de oynatır. Game Pass üyelerine sunulan indirimler yeni oyunların satın alımlarında oyunculara pek çok fırsat sağlar.
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox Game Pass Ultimate Kod 1 Ay Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çevrimiçi oyuncular için geliştirilen sanal ortamlar çeşitlendikçe bu özellikleri bir araya toplayan sistemlere ihtiyaç artar. Microsoft Xbox Game Pass Ultimate de Live Gold ve EA Play gibi birçok sistemin ayrıcalıklarını içeren bir platform üyeliğidir. Microsoft Xbox Game Pass ultimate 1 ay; kişisel bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve konsollar gibi çeşitli cihazlarda kullanılan kapsamlı bir üründür. Birçok ortam ve mağaza objelerinde özel ayrıcalıklar elde edilmesini sağlar. Çok katılımcısı bulunan çevrimiçi oyunlara aktif ve canlı olarak katılmanız için satın alabileceğiniz, önde gelen bir üyelik sistemidir. Kurulum süreci oldukça kolaydır. Dijital olan ürün ile çok katılımcılı, canlı oyunların heyecanına ve keyfine erişim sağlanır. Gamepass 1 aylık ile elde edilen bazı özellikler şöyle sıralanabilir:

  • Xbox Live Gold ayrıcalıkları
  • 100’den fazla oyuna erişim
  • Sürekli yenilenen içerik

Ayrıcalıklı Özellikleriyle Microsoft Xbox Game Pass Ultimate

Ayrıcalıklı Özellikleriyle Microsoft Xbox Game Pass Ultimate

Çevrimiçi oyunlar; bu sürecin heyecanını ve gerçekçiliğini arttıran özelliklere de sahiptir. Yaşanan rekabet duygusu ve iletişim imkanı sayesinde yaratılan dijital dünyanın etkileyiciliği artar. Xbox Game Pass Ultimate 1 aylık ile yüksek sayıda canlı oyuna ulaşma imkanı bulunur. Xbox Cloud Gaming Beta aracılığı ile cihazınızı kullanarak bu oyuncu topluluğuna katılabilir ve karşılıklı oynayabilirsiniz. Ürün, Xbox Live Gold sisteminin tüm ayrıcalıklarına erişim imkanı da sağlar. 100’den fazla oyuna ulaşım sağlanır. Bu sayıya ek olarak her ay yeni ürünler ve fırsatlar eklenir. Sürekli güncellenen içerikleri sayesinde üyelik boyunca keşfedilebilen birçok seçenek bulunur. Böylece sürecin heyecanı ve verdiği keyif azalmaz. Xbox Game Pass 1 aylık üyelik ile otuz günlük sürecin her anını değerlendirebileceğiniz çeşitli özelliklerden yararlanabilirsiniz. Fırsat ve ayrıcalıklar sayesinde alınan keyif artar.

Sürekli Güncellenen İçerikleriyle Xbox Game Pass 1 Ay

Sürekli Güncellenen İçerikleriyle Xbox Game Pass 1 Ay

Yüksek sayıda içerik seçeneği sunan ürün, güncellemeler ve yeni eklenen içerikler ile dinamik ortam üyeliği sağlar. Xbox Game Pass 1 ay, üyeleri için özelleşen bir EA Play eklentisi sunar. Bu ek nitelik sayesinde; EA Play’e özel oyunlardan, meydan okuma seçeneklerinden ve ödüllerden, içeriklerden ve bazı üst segment içeriklerin 10 saatlik denemelerinden faydalanabilirsiniz. Ürünü satın alarak Xbox özel içeriklerini yayınlandığı gün, deneme imkanı gibi ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz. Game pass; Forza Horizon 4, Gears 5, State of Decay 2 gibi birçok içeriği ilk deneyenlerden biri olma fırsatı sunar. Oyun seçeneklerinin, eklentilerinin çokluğu ve sürekli yenilenen içeriği ile öne çıkan bir üründür. Microsoft Xbox Game Pass Ultimate 1 ay fiyat özelliklerini ve üründen alınan keyfi bu ayrıcalıklı ve dinamik özellikleri etkiler.

Microsoft Xbox Game Pass Ultimate 1 Ay Trendyol’da

Microsoft Xbox Game Pass Ultimate 1 Ay Trendyol’da

Akıllı telefon, bilgisayar ve oyun konsolları gibi birçok cihazda çalıştırılabilen dijital ürünün kurulumu ve kullanılması oldukça basittir. Gamepass üyeliği sadece Microsoft platformlarında geçerli olan bir üründür. Kurulumun başlaması ve ürünün aktive edilmesi için öncelikle bir Microsoft hesabınızın olması gerekir. Bu oturum açılarak kodun girileceği sekme açılır ve ürünün içerisindeki şifre bu alana yazılır. Şifrenin doğrulanması ile üyelik aktifleşir. Bu süreç tamamlanıp onaylandığı an ürünün kullanımı başlar. Ayrıcalıklı özelliklerden ve yüzlerce çevrimiçi, çok katılımcılı oyuna otuz günlük erişim sağlanır. Microsoft Xbox Game Pass Ultimate 1 ay üyelik sayesinde milyonlarca bulut sistem üyesine karşı ya da işbirliği içinde oyun oynanabilir. Bu gerçekçi sanal dünyanın sunduğu imkanlar ile keyifle vakit geçirebilirsiniz. Heyecanı arttıran özellikleri ve eklentileri ile bu deneyimi bir üst seviyeye çıkarabilirsiniz.