Microsoft Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası - Siyah

950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARG STORE Satıcı Ünvanı: OSMAN GÖKCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3990405349
    Bu ürün ARG STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası - Siyah Bluetooth ile Pc Uyumluluk En iyi kumanda artık daha da iyiŞık, modern tasarım ve kavramayı kolaylaştıran yeni yüzey ile Xbox Kablosuz Oyun Kumandası’nın geliştirilmiş rahatlığını ve konforunu yaşayın. Özel düğme eşleştirmenin ve iki kat daha fazla kablosuz kapsama alanının keyfini çıkarın. 3,5 mm stereo kulaklık jakı sayesinde uyumlu tüm kulaklıklarla kullanabilirsiniz. Bluetooth® teknolojisi ile Windows 10 PC’ler ve tabletler üzerinde en sevdiğiniz oyunların oynayın.ÖzelliklerGeliştirilmiş rahatlık ve konforTitreşimli Tetik Düğmeleri ile aksiyonu hissedin. Titreşimli Tetik Düğmeleri, parmaklarınızın ucuna titreşimle geri bildirim sağlar. Böylece, her sarsıntıyı ve çarpışmayı yüksek netlikte hissedebilirsiniz.Pütürlü kolUyumlu Olduğu Platformlar * Xbox One X* Xbox One S* Xbox One* Windows 10Yüksek Hassasiyet ve DoğrulukHassas kontrol çubukları ve geliştirilmiş yön düğmesi daha fazla hassasiyet sağlarTetikler ve tamponlar hızlı erişim sağlayacak şekilde tasarlanmıştırKolay gezinme için Menü ve Görünüm düğmeleriYeni Xbox One 3,5 mm stereo kulaklık jakıyla, en sevdiğiniz mikrofonlu oyun kulaklığını doğrudan kumandanızla kullanmanıza olanak tanıyorDiğer özellikler Önceki Kablosuz Oyun Kumandalarına kıyasla iki kata kadar daha fazla kablosuz kapsama alanıKonsolunuza aynı anda 8 Kablosuz Oyun Kumandası bağlayabilirsinizSorunsuz profil ve kumanda eşlemesiXbox One Oyun ve Şarj Kitinin yanı sıra Xbox One Mikrofonlu Sohbet Kulaklığı ve Xbox One Stereo Sohbet Kulaklığı ile de uyumludurXbox Accessories App üzerinden düğmeleri yeniden eşleyebilirsinizMİCROSOFT XBOX ONE S KABLOSUZ OYUN KOLUPC UYUMLU (BLUETOOTH İLE)24 AY TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ PENTA TEKNOLOJİ GARANTİLİ %100 ORJİNAL MİCROSOFT ÜRÜNÜDÜR

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Wireless
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Uyumlu Cihaz Xbox One
  • Ürün Türü Joystick
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox One Controller Wireless Kablosuz Oyun Kumandası Kol Siyah 6CL-00002 Fiyatı

Bilgisayarların insan hayatına girmesi ile oyunlarda da köklü bir değişiklik meydana gelir. Dijitalleşen dünyaya uyum sağlayan eğlence araçları, konsol formunda yeni bir oyun anlayışı sunar. Konsol oyunları arasında gözde olan futbol maçları ya da savaş oyunları bilgisayar üzerinden de oynanabilir. Fakat farenin yetersiz geldiği durumlarda ek aparata ihtiyaç duyulur. Bu aparatlardan birisi de Gamepad olarak adlandırılan kumandalardır. Bu modeller arasında öne çıkan 6CL-00002 Microsoft Gamepad modeli, çoklu tuş kombinasyonu ile farklı işlevleri tek bir cihaz üzerinden yapabilmenizi sağlar. Microsoft Xbox One kablosuz oyun kumandası - siyah renk alternatifiyle temin edilebilir. Modern tasarıma sahip olan bu ürün, kavramayı kolaylaştıran materyali ile konforlu bir tutuş sağlar. Şık tasarımıyla öne çıkan modeli Xbox One 6CL-00002 kodu ile inceleyebilirsiniz.

  • Kablosuz kullanım
  • Bluetooth ile bağlantı
  • Modern tasarım

Yüksek Performanslı Xbox One Kablosuz Siyah Oyun Kumandası

Yüksek Performanslı Xbox One Kablosuz Siyah Oyun Kumandası

Bilgisayar üzerinden oynanan oyunlarda, mouse ve klavyenin yetersiz olduğu durumlarda kumandalar devreye girer. Özellikle de profesyoneller için oldukça kullanışlı olan bu aparatlar, pek çok özelliği de beraberinde getirir. Masaüstü PC, dizüstü bilgisayar, Notebook gibi farklı cihazlara bağlanabilen Xbox One kablosuz siyah oyun kumandası ile yeni nesil teknolojiyle üretilen pek çok oyun oynanabilir. Rahat ve konforlu yapısı ile öne çıkan bu ürünün titreşimli tetik düğmesi vardır. Böylece oyun sırasında aksiyonu hisseder ve gerçekçi bir ortam yakalayabilirsiniz. Microsoft Xbox One kablosuz oyun kumandası - siyah 6CL-00002 koduyla sunulan bu ürün, Bluetooth teknolojisine de sahiptir. Android, iOS, Xbox ve Windows 10 işletim sistemine sahip tüm cihazlar ile uyumlu olan modeli bilgisayara, tablete veya oyun konsoluna rahatlıkla bağlayarak eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Avantajları ile Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası

Avantajları ile Xbox One S Kablosuz Oyun Kumandası

Bilgisayar oyunlarının etkili aparatlarından birisi olan kumandalar, kablolu ve kablosuz olarak satılabilir. Özellikle de kullanım kolaylığı bakımından kablosuz kumandalar oldukça revaçtadır. Xbox One S kablosuz oyun kumandası, tutkulu oyunculara özel olarak geliştirilir. Her sarsıntıyı ve çarpışmayı hissedebileceğiniz titreşimli tetik düğmeleri gerçeklik algısı yaratır. Cihazın kablosuz olması nedeniyle uzak noktalardan bile bu keyfi yaşayabilirsiniz. Böylece bilgisayar ekranına yakından bakmanın yorucu etkisinden de kurtulabilirsiniz. Ayrıca kablosuz olması nedeniyle oyunları yatakta uzanırken de rahatlıkla oynayabilirsiniz. 3,5 mm’lik stereo kulaklık jak girişine sahip olan bu cihaz, mikrofonlu kulaklığınızı doğrudan kumandanıza bağlamanıza izin verir. Yön düğmeleri geliştirilen ve yüksek hassasiyet ile doğruluk sunan kumandayla zevkle oynayabilirsiniz. 6CL-00002 kodu ile satışa sunulan bu ürün ile savaş, spor, bulmaca dahil pek çok oyunda yer alabilirsiniz.

Microsoft Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası Fiyatları

Microsoft Xbox One Kablosuz Oyun Kumandası Fiyatları

Gamer olarak adlandırılan profesyonellerin yüksek performans sergilemesini sağlayan etkili araçlardan birisi kumandalardır. Siz de Microsoft Xbox One kablosuz oyun kumandası siyah kullananlar arasında yerinizi alarak bu deneyime ortak olabilirsiniz. Microsoft Xbox One kablosuz kumandanın kapsama alanı oldukça geniştir ve birçok bölgeden kontrol edilebilir. Microsoft Xbox One kablosuz oyun kumandası siyah fiyat olarak elverişli rakamlarla sunulur. Tek konsola aynı anda 8 Gamepad bağlamak ve ailenizle ya da arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek mümkündür. Ürün üzerinde yer alan kontrol düğmeleri ile pek çok görevi rahatlıkla yerine getirebilirsiniz. Menü ve görünüm tuşlarına da sahip olan ürün hakkında detaylı bilgiyi Microsoft Xbox One kablosuz oyun kumandası siyah yorum bölümünden elde edebilirsiniz. Zengin içeriği ile dikkat çeken bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.