Microsoft Xbox Series S 512gb Ssd Oyun Konsol + 1 Kol Siyah + 1yıl Live Gold + Gamepass

17.999 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox Series S 512gb Ssd Oyun Konsol + 1 Kol Siyah + 1yıl Live Gold + Gamepass

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Microsoft Türkiye Garantili
  • Sabit Disk 512 GB
  • Model Xbox Series S
  • Renk Beyaz
  • Optik Sürücü Desteği Yok
Geri Bildirim Ver

Microsoft 2001935100580 Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsol + 1 Kol Siyah + 1 Yıl Live Gold + GamePass

Microsoft Xbox series s 512 GB SSD 1 siyah kol oyun konsol entegre edilmiş bir yazılıma sahiptir. Özel tasarlanmış SSD ile güçlendirilir. Özel üretilmiş 512 GB NVMe SSD ile hızlandırılmış yükleme süresine sahiptir. Bu özellik bekleme süresini azaltarak zamandan tasarruf yaratır. Quick Resume özelliği ile konsolda yakın zamanda oynanmış olan birden fazla oyun arasında pürüzsüz geçiş sağlanabilir. Kullanım sırasında donma veya takılma gibi olumsuzluklarla karşılaşılmaz. Ürünün avantajlarından biri geriye dönük çalışabilme özelliğine sahip olmasıdır. Bu özellik sayesinde önceki nesillerde oynanan oyunlar bu konsolla da çalıştırılabilir. Paket içerisinde konsolla birlikte 1 adet siyah renkli kol bulunur. Ayrıca 1 yıl Live Gold ve Game pass kodu ürünle birlikte kullanıcıya ulaşır.

  • Sabit Disk: 512 GB
  • Optik Sürücü Desteği: Var
  • Model: Xbox Series S

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsol ve Siyah Kol Özellikleri

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsol ve Siyah Kol Özellikleri

Microsoft Xbox series s 512 GB SSD 1 siyah kol oyun konsol diğerlerine göre daha küçük olan boyutlarıyla dikkat çeker. Özel tasarlanmış SSD ile güçlendirilmiş Xbox Velocity Architecture yeni nesil hız ve performansı kullanıcıya sunar. Microsoft Xbox series s 512 GB SSD oyun konsol 1 yıl Live Gold sayesinde eklentilerde ve tüketilebilir eşyalarda indirim imkânı yaratır. Ayrıca belirli Xbox Series X, Xbox One ve Xbox 360 oyunlarında özel indirimlerden yararlanmak da mümkün olur. Ek olarak mağaza indirimleriyle %50’ye varan tasarruf fırsatından yararlanılabilir. Microsoft Xbox series s 512 GB SSD oyun konsol game pass ise Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold’u ve 100’ün üzerinde yüksek kaliteli oyunu içerir. Aylık düşük bir ücret karşılığında oyunlar konsol ve bilgisayarda oynanabilir.

Microsoft Xbox Oyun Konsol  Siyah Kol Hangi Oyunlara Uyumlu?

Microsoft Xbox Oyun Konsol  Siyah Kol Hangi Oyunlara Uyumlu?

Microsoft Xbox series s 512 GB SSD 1 siyah kol oyun konsolu önceki serilere uyumlu olması nedeniyle kullanıcıya büyük avantaj yaratır. Xbox One, Xbox 360 ve Original Xbox series dâhil olmak üzere dört nesilden birçok oyunla uyumludur. Bununla birlikte game pass özelliği sayesinde pek çok farklı kategorideki oyun rahatlıkla oynanabilir. Böylece her zevke uygun bir içeriğe ulaşılması mümkün olur. Live Gold eklentisi ise ayda 2 ücretsiz oyun edinme şansı sunar. İster tek kişi olarak, ister Microsoft Xbox series s 512 GB SSD 1 siyah kol oyun konsolu eklentisiyle karşılıklı olarak çeşitli oyunları oynamak mümkün olur. Birden fazla kategoride seçilebilecek alternatiflerle oyun deneyimi her seferinde canlı ve heyecanlı tutulabilir.

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsol  Siyah Kol Kaliteli mi?

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsol  Siyah Kol Kaliteli mi?

Microsoft Xbox series s 512 GB SSD 1 siyah kol oyun konsol oldukça kaliteli bir üründür. Hem şık tasarımı hem de işlevselliğiyle kullanıcıya sağladığı avantajlar nedeniyle tercih edilebilir. Ürün içerisinde gelen Xbox, siyah kol ve eklentiler kullanıcıya kapsamlı bir oyun deneyimi sunar. Bu ürün sayesinde tek bir cihazla birçok oyunu tek başınıza veya grup hâlinde oynama fırsatına sahip olursunuz. Keyifli vakit geçirmek için satın alınabilecek bu ürün sayesinde pek çok oyuna erişim sağlanabilir. Bu da paketin kullanıcıya sağladığı önemli avantajlardan biridir. Satın alma işlemi gerçekleştirilmeden önce Microsoft Xbox series s 512 GB SSD oyun konsol 1 siyah kol yorumları incelenerek ürünü satın almış kullanıcı deneyimleri ve incelemelerinden faydalanılabilir. Microsoft Xbox series s 512 GB SSD 1 siyah kol oyun konsolu Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformları arasında bulunan Trendyol ile kolaylıkla satın alınabilir.