Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9.nesil ( Türkiye Garantili )

3.349 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL
Kargo Bedava
3.699 TL

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9.nesil ( Türkiye Garantili )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı / Arabirim : Bluetooth, Garanti : 24 Ay Garanti, Wi-Fi : Var, Titreşim : Var, Renk : Kırmızı, Batarya : Pil İle Çalışır,

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Uyumlu Cihaz Xbox One
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Tipi Microsoft Türkiye Garantili
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil (Microsoft TR Garantili)

Microsoft Xbox wireless controller kırmızı 9. nesil, son teknolojiye sahip bir oyun kumandasıdır. Xbox konsolları ile uyumlu olan bu kumanda, birçok özelliğiyle beraber oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmayı amaçlar. Kullanışlı ve ergonomik tasarımı, yüksek hassasiyetli hareket sensörleri ve kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri gibi birçok özelliği mevcuttur. Tüm bu özellikler, cihazın oyun zevkini iki katına çıkarmasına önemli ölçüde katkıda bulunur.

 
  • Kablosuz ve kablolu bağlantı
  • Yüksek hassasiyetli hareket sensörleri
  • Kullanışlı ve ergonomik tasarım

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil Özellikleri

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil Özellikleri

Microsoft Xbox wireless controller kırmızı 9. nesil özellikleri ile oyunculara yüksek performans ve özelleştirilebilir deneyim sunar. 9. nesil Xbox kablosuz kumanda, yeni bir D-pad tasarımı, yeni kablosuz bağlantı teknolojisi ve daha hassas hareket sensörleri ile birlikte gelir. Bu yenilikçi tasarım, oyun tutkunlarının daha özgür şekilde hareket etmelerine yardımcı olur. Hassas sensörler ise oyun deneyimini çok daha gerçekçi kılar. Konsolların sahip olduğu tüm bu özellikler sayesinde oyuncular, oyunları en doğru şekilde kontrol edebilirler. Kumandanın kablosuz bağlantı özelliği, Bluetooth teknolojisi sayesinde çalışır. Bu sayede oyuncular, cihazlarına bağlı olmaksızın kablosuz olarak oyun oynayabilirler. Ayrıca cihazın yanında tarafınıza gönderilen USB kablosu aracılığıyla konsolları arzunuza göre kablolu olarak da bağlayabilirsiniz. Kumandanın kullanışlı ve ergonomik tasarımı, uzun saatler boyunca oyun oynayan oyuncuların bile ellerinde rahatlıkla kullanabilecekleri bir şekilde tasarlanmıştır. Ürünün sunduğu konfor sayesinde oyunlarda zaman adeta su gibi akar.

 

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil Kullanımı

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil Kullanımı

Microsoft Xbox wireless controller 9. nesil kullanımı son derece basittir. Kumandanın düğmeleri, birçok farklı oyun için tasarlanmıştır. Bu eşsiz tasarım sayesinde hangi oyunu oynarsanız oynayın, üst düzeyde verim almanız ve yönlendirmeleri kolayca yapmanız mümkün hale gelir. Sunduğu ayrıcalıklarla konsollar, oyuncuların oyunları en doğru şekilde kontrol etmelerine olanak sağlar. Cihazda bulunan D-pad tasarımı, oyunlarda doğru şekilde yönlendirme yapılabilmesi için özel olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca kumandanın analog çubukları da yüksek hassasiyetli hareket sensörleri sayesinde daha doğru ve hassas kontrol sağlar. Kumanda hem kablosuz hem de kablolu olarak bağlanabilme özelliği sayesinde oyuncuların oyun oynamaları için tercih ettikleri bağlantı seçeneğini kullanmalarına olanak sağlar. Böylelikle bağlantı konusunda tercih, oyuncuların alışkanlıklarına bırakılmış olur. Oyuncular, kumandanın tüm özelliklerini kullanarak oyunları daha keyifli hale getirebilirler. Farklı bağlantı çeşitlerini desteklemesi sayesinde ürün, kullanım konusunda oyuncuyu özgür bırakır.

 

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil Yorumları

Microsoft Xbox Wireless Controller Kırmızı 9. Nesil Yorumları

Microsoft Xbox Kırmızı 9. Nesil oyun kumandası, oyunculara en iyi oyun deneyimini sunmak amacıyla özel olarak ve titizlikle tasarlanmış bir cihazdır. Kumandanın özellikleri, kullanışlı ve ergonomik tasarımı, kablosuz ve kablolu bağlantı seçenekleri gibi birçok özelliği bulunur. Ürünün fiyatı, cihazın sunduğu özelliklere, teknolojiye ve dayanıklılığa göre belirlenir. Söz konusu kumandanın fiyatına bakıldığında ürünün sunduğu özelliklere ve kaliteye göre oldukça uygun olduğu görülür. Kumanda, oyun oynamayı daha keyifli hale getirdiği için de sıklıkla beğenilir. Microsoft Xbox wireless controller kırmızı 9. nesil yorumları ve ürün hakkında daha fazla bilgiyi Trendyol’dan inceleyebilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerine bakıldığında hemen hemen bütün kullanıcıların bu üründen son derece memnun kaldığı görülür. Kumandanın kullanıcı yorumları da olumlu yönde olduğundan oyun tutkunları tarafından tercih edilebilecek bir üründür. Microsoft Xbox wireless controller kırmızı 9. nesil fiyatı hakkında daha fazla bilgiye de Trendyol aracılığıyla erişebilmeniz mümkündür.