2
Xbox Aksesuarları kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.nesil ( Türkiye Garantili )

2.849 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.829 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.840 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.190 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Microsoft Xbox Wireless Controller Beyaz 9.nesil ( Türkiye Garantili )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı Satıcı Ünvanı: ÖZAYKOÇ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0665032139200001 Vergi Kimlik Numarası: 6650321392
    Bu ürün ÖZAYKOÇ - Beko Yetkili Satıcı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağlantı / Arabirim : Bluetooth, Garanti : 24 Ay Garanti, Wi-Fi : Var, Titreşim : Var, Renk : Beyaz, Batarya : Pil İle Çalışır,

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Bluetooth
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Uyumlu Cihaz Xbox One
  • Ürün Türü Gamepad
  • Garanti Tipi Microsoft Türkiye Garantili
Geri Bildirim Ver

Microsoft Xbox Wireless Controller 9.Nesil - Beyaz (Microsoft TR Garantili)

Gelişen teknolojiyle birlikte birçok insan keyifli vakit geçirmek için oyunlara yönelir. Birçok oyun, konsollar üzerinden tek olarak ya da takım halinde rahatlıkla oynanabilir. Oyunseverler için kumandaların konforu ve işlevselliği önem taşır. Kontrol kumandası oyun ve oyuncu arasındaki bağdır. Bu nedenle, bu araçların kaliteli ve kullanışlı olması yüksek verim almanıza olanak sağlar. Aradığınız kesintisiz ve kaliteli deneyime Microsoft Xbox Wireless Controller 9. nesil beyaz (Microsoft TR garantili) ile ulaşabilirsiniz. Ürün, kablosuz özelliğiyle aynı marka konsollara bağlanır. Ayrıca Bluetooth özellikle Windows 10 bilgisayarlara, tabletlere ve Android cihazlara da kablosuz olarak bağlanabilir. Bu sayede oyun sırasında rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz. Kablolu ve kablosuz bağlantı seçeneği sayesinde oyunlarınızı keyifli bir hale getirebilirsiniz.

  • Modern tasarım
  • Etkili içerik paylaşımı
  • Hibrit yön düğmeleriyle hedefe kilitlenme

Xbox Wireless Controller 9. Nesil Özellikleri

Xbox Wireless Controller 9. Nesil Özellikleri

Microsoft Xbox Wireless Controller 9. nesil oyunda kabiliyeti artırarak yüksek performans yakalamanıza yardımcı olur. Windows 10 işletim sistemi destekli çalışan aleti bilgisayarlarınıza da bağlayarak oyun deneyiminizi keyifli bir hale getirebilirsiniz. Kumanda, Windows işletim sisteminin yanı sıra MAC çalışma sistemleri tarafından da desteklenir. Bluetooth ve USB girişli bağlantı tipine sahiptir. Bu sayede aleti cihaza ister kablolu isterseniz de kablosuz bir şekilde bağlayarak kullanabilirsiniz. Xbox One, Xbox One S, Xbox One X gibi oyun platformları tarafından desteklenen aletle deneyiminizi sorunsuz bir şekilde sürdürebilirsiniz. Kumanda, hibrit yön düğmelerine sahiptir. Hibrit sistem sayesinde belirlediğiniz hedefe sorunsuz bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Düğmelerin yüzeyinin kaymaz yapısı sayesinde oyun sırasında parmaklarınız alete tutunabilir. Sorunsuz bir deneyim yaşamanıza yardımcı olan ürün kullanım açısından kolaylık sağlar.

Xbox Wireless Controller 9. Nesil Kullanımı

Xbox Wireless Controller 9. Nesil Kullanımı

Keyifli vakit geçirmek için oyun oynamayı seven ya da bunu bir iş haline getiren gamerlar tarafından sıklıkla tercih edilen Microsoft Xbox Wireless Controller beyaz 9. nesil kullanışlılığının yanı sıra şık tasarımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Tuşların dizaynı ve dokusu konforlu kullanım için önem taşır. Bu bağlamda ürün müşterilerin ihtiyaçlarına cevap olur. Ortalama olarak 40 saate varan pil ömrüne sahiptir. AA pillerin ömrü mikrofonlu kulaklıklara, ek aksesuarlara, kullanım süresine ve diğer faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Oyun kumandasında ister AA pilleri kullanabilir isterseniz de şarj edilebilir pilleri tercih edebilirsiniz. Üst düzey performans için AA şarj edilebilir pilleri kullanabilirsiniz. Bu piller önerilen şekilde şarj edilmelidir. Ekranın sağ üst köşesine göz atarak dilediğiniz zaman oyun konsolunuzun pil seviyesini kontrol edebilirsiniz.

Xbox Wireless Controller Oyun Kumandası Fiyatları

Xbox Wireless Controller Oyun Kumandası Fiyatları

Birçok insan keyifli vakit geçirmek için oyun oynamayı tercih eder. Bu bağlamda özellikle gruplar halinde oynanan ve rekabet gerektiren oyunlar, kumandalar yardımıyla oynanabilir. Oyun kumandaları etkili kontrol için oldukça uygundur. Konforlu kullanımıyla yüksek verim alınmasına olanak tanır. Hemen herkes aldığı ürünün kaliteli ve uygun fiyatlı olmasını ister. Bu bağlamda Microsoft Xbox Wireless oyun kumanda beyaz (9. nesil) müşterilerin ihtiyaçlarına cevap olur. Ürün Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Windows 10, Android ve iOS gibi platformlarla sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Alanının önde gelen tasarımcıları tarafından ortaya konan ürünün boyutları ve dizaynı elin hacmine uygun bir şekildedir. Son teknolojiyle ortaya konan hibrit yön ve tetik düğmelerinin yassı ve kaymaz yüzeyi sayesinde profesyonel bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.