Microsonic Xiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu

229,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Microsonic Xiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Microsonic Türkiye Satıcı Ünvanı: DELTA ELEKTRONİK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274062523500017 Vergi Kimlik Numarası: 2740625235
    Bu ürün Microsonic Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Mi 9T
Geri Bildirim Ver

Microsonic Xiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu

Microsonic Xiaomi Mi 9T nano cam ekran koruyucu cihazınızın ekranının zarar görmemesi için özel olarak dizayn edilmiş olup orijinal, kaliteli yapısı, rahat kullanım özellikleriyle oldukça beğeni kazanır. Cihazınızı kırılma ve çizilmelere karşı koruyabilen, günümüzün vazgeçilmez koruyucu malzemeleri arasında yer alır. Ekranın kullanım ömrünü uzatarak uzun vadede zarar görmesini önleyebilir.

 
  • Cihazınızın ekran güvenliği için
  • Modern şık tasarım
  • Ergonomik kullanım

MicrosonicXiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu Özellikleri

MicrosonicXiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu Özellikleri

Xiaomiredmi 9t 128 gb özellikleri cihazınızı düşme ve darbelere karşı koruyan, güvenli ve ergonomik tasarımı konforlu kullanımını ön plana çıkarır. Günlük ve profesyonel faaliyetlerinizi rahat bir şekilde gerçekleştirmenize olanak sağlayan teknolojik tasarım bu ürün kişiliğinizi mükemmel şekilde yansıtabilir. Son yıllarda giderek rağbet gören, hafif ve şık tasarımıyla ön plana çıkan baş döndürücü teknik özelliklere sahip oldukça kullanışlı bir üründür. Günlük kullanım için ideal olup ekranı maruz kalabileceği küçük bozulma ve çiziklere karşı etkili şekilde koruyabilir. Plastik filmin geliştirilmesiyle ortaya çıkan polikarbonat filmler, çizilme ve diğer olaylara karşı emniyetli koruma güvenliği sağlar. Darbe direncini artırmak için özel olarak geliştirilmiş olup günümüzün en popüler ve korunaklı ürünleri arasında yer alır. İdeal ve hafif yapılı bu ürünleri yanınızda taşıyarak istediğiniz an cihazlarınıza kolay ve pratik şekilde takabilirsiniz.

 

MicrosonicXiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu Kullanımı

MicrosonicXiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu Özellikleri

Redmi 9T nano ekran koruyucu düşme ve kaza durumunda darbe ve saldırıları emebilen, güvenlik kullanım deneyimi sunan en yeni, sağlam ve özel tasarım üründür. Temperli cam koruma filmi, yüksek emiciliği ve esnekliğiyle yüksek koruma sağlar. Darbeleri önemli ölçüde emebilen, çizilme durumlarında otomatik olarak kendini yenileme performansına sahip özel üretim ürün pratik, rahat ve verimli kullanım avantajı sağlar. Şiddetli bir darbe anında cihazınızın kırılma riskine karşı koruyarak kullanım ömrünü arttırabilir. Kırılmaz cam kalitesi, estetik, zarif tasarımı, konforlu kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Yüksek performans gücüyle darbe ve saldırıları hemen emen özel tasarım ürün, cihazınızı uzun yıllar kesintisiz, rahat ve emniyetli şekilde kullanmanızı sağlar. Hidrojel koruyucu film özelliğiyle dikkat çeken yapısı çizilme durumunda kendini otomatik olarak yenileme gücüne sahip performans kalitesi yüksektir üründür. Mi 9T nano ekran koruyucu ekranı dış etkenlerden koruyan, orijinal yapısı ve gelişmiş teknik özellikleriyle öne çıkan oldukça kullanışlı bir üründür.

 

MicrosonicXiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu Fiyatı

MicrosonicXiaomi Mi 9t Nano Cam Ekran Koruyucu Fiyatı

Microsonic Xiaomi Mi 9T nano cam ekran koruyucu fiyatı indirim ve kampanya seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Cihazınızı darbe, düşme ve çeşitli aksiliklere karşı güvenli şekilde koruyan, günümüzün en favori gösterilen orijinal, materyal tasarım kalitesi yüksek malzemeleri arasında gösterilir. Microsonic Xiaomi Mi 9T nano cam ekran koruyucu yorumları değerlendirme ve puanlamalarını analiz ederek cihazınızı düşme, kırılma, çizilmelere karşı koruyabilen, darbe direnç seviyesi yüksek, özel işlenen camdan yapılandırılan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Her türlü düşmenin neden olduğu hasarı önleyebilmek için özel olarak tasarlanan bu malzeme koruyucu bir seçenek olarak sıklıkla tercih edilir. Malzeme kalitesi yüksek, kırılmaz, yüksek dayanıklı, teknolojik ve özel tasarım bu ürünleri Trendyol'dan analiz edebilir; bütçenize uygun bir şekilde rahatlıkla satın alabilirsiniz.