Genel Markalar Samsung Galaxy S20 Fe Uyumlu Type-c Çıkışlı Kulaklık Go-des

158 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Samsung Galaxy S20 Fe Uyumlu Type-c Çıkışlı Kulaklık Go-des

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WASHA Satıcı Ünvanı: ANIL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9540521409
    Bu ürün WASHA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Type-C kulaklık Hİ-Fİ ses sistemi Süper bass kalitesi Kulaklıkla konuşurken mikrofonun farkını hissedin Type-C cihazlar için uyumludur

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

MicroStore GO-DES A74-5G108-JMG5-3-BKCABC9B66 FE Uyumlu Type-C Çıkışlı Samsung Galaxy S20 Kulaklık

MicroStore Samsung Galaxy S20 FE uyumlu Type-C çıkışlı beyaz kulaklık, kullanışlı ve kaliteli bir üründür. Kulaklığın ideal uzunluktaki kablosu sayesinde konforlu bir dinleme deneyimi yaşarsınız. Ürünün kablolu olmasının en büyük avantajı, herhangi bir şarj işlemi gerektirmemesidir. Böylece kulaklığınız daima kullanıma hazır hâlde bekler. Stereo sisteme sahip bu kulaklığın ses kalitesi oldukça yüksektir. Bu sayede keyifle müzik dinleyebilir ve sesli görüşmelerinizi sorunsuzca tamamlayabilirsiniz. Kulak içi modellerden olan bu ürün, kablosu dikkatlice sarılarak saklandığı takdirde yer kaplamaz. Kulaklığı, cebinizde ya da çantanızda taşımanız ve uzun yıllar güvenle kullanmanız mümkündür.

  • Type-C girişli tüm cihazlara uyumlu yapı
  • Mikrofon özelliği
  • Ergonomik tasarım

MicroStore Samsung Galaxy S20 Kulaklığın Ses Kalitesi

MicroStore Samsung Galaxy S20 Kulaklığın Ses Kalitesi

MicroStore Samsung Galaxy S20 FE uyumlu Type-C çıkışlı beyaz kulaklık, stereo ses özelliğine sahip bir üründür. Stereo kulaklıklar, kaydedilen veya yayınlanan sesleri kaynaktan alır ve ortamdaki dağılıma uygun olarak iletir. Bu sayede sesleri tekdüze değil, iki kulağınıza farklı kaynaklardan geliyormuş gibi duyarsınız. Bir anlamda akustik ses algısı oluşturmak için tasarlanmış olan bu kulaklıkla müzik dinlerken bir canlı performans sahnesinde veya en sevdiğiniz sanatçının konserinde olduğunuzu hissetmeniz mümkündür. Stereofoni olarak da bilinen bu özelliğe sahip olan kulaklıkla müzik dinlerken basları ve tizleri ayrı ayrı hissedersiniz. Podcast ve benzeri yayınları dinlerken her bir kelimeyi rahatlıkla duyar, hiçbir detayı kaçırmazsınız. Kulaklığın yüksek ses kalitesi sayesinde görüşmeleriniz sırasında karşınızdaki kişi veya grubun sesini rahatlıkla duyar, konuşmaları kolayca ayırt edebilirsiniz.

MicroStore Fe Uyumlu Type-C Çıkışlı Kulaklık Sağlam mıdır?

MicroStore Fe Uyumlu Type-C Çıkışlı Kulaklık Sağlam mıdır?

MicroStore Samsung Galaxy S20 FE uyumlu Type-C çıkışlı kulaklık, kablolu bir üründür. Ürünün cihaz bağlantısı kablo yoluyla sağlandığı için dinleme sırasında kesintiler yaşanmaz. Herhangi bir şarj işlemi gerekmeksizin daima yüksek ve kaliteli dinleme deneyimine sahip olursunuz. Ürünün kulağınıza giren başlıkları ve telefonunuza bağlanan Type-C çıkışı, son derece sağlamdır. Kullanım sırasında herhangi bir kopma riski veya deformasyonla karşılaşmazsınız. Ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken iki nokta vardır. Biri; kulaklık girişini zorlamadan ve hırpalamadan, ürünü nazikçe takıp çıkarmaktır. Diğer nokta ise kulaklığın kablosuna zarar verebilecek derecede yüksek güçler uygulamamaktır. Kulaklığı kablosundan asılarak çekmemeniz ve düğüm hâline getirmemeniz gerekir. Ürünü düzgün ve gevşek bir şekilde sararak çantanızda veya çekmecenizde saklamanız mümkündür. Bu talimatlara uyduğunuz takdirde kulaklığınızı uzun süre güvenle ve zevkle kullanabilirsiniz.

MicroStore Samsung Galaxy Type-C Çıkışlı Kulaklığın Özellikleri?

MicroStore Samsung Galaxy S20 FE uyumlu Type-C çıkışlı beyaz kulaklık, yüksek ses kalitesinin yanı sıra mikrofon özelliğine de sahiptir. Duyduğunuz kadar kaliteli sesler iletmenizi sağlayan bu kulaklıkla her türlü görüşmeyi sorunsuzca gerçekleştirebilirsiniz. Bu cihazla temiz ve yüksek ses kayıtları alabilir, toplantılarda anlık iletimi en kaliteli şekilde sağlayabilirsiniz. Bu kulaklık, birçok cihazla uyumludur. Sadece Samsung Galaxy S20 FE ile değil, kulaklık girişi Type-C olan tüm cihazlarla bu ürünü kullanmanız mümkündür. Aynı zamanda kulaklık, beyaz renge sahip olması yönüyle de birçok cihaza uyum sağlar ve şık bir görünüm sunar. Bu ürün, kulak içinde kullanmak için tasarlanır. Silikonsuz bir tasarıma sahiptir. Yuvarlak köşeleri sayesinde kulağınızı acıtmayan, ergonomik bir üründür. Bu ürünle geçirdiğiniz uzun saatlerin sonunda bile kulaklarınızda ağırlık hissetmezsiniz. MicroStore Samsung Galaxy S20 FE uyumlu Type-C çıkışlı beyaz kulaklık yorumlarını inceleyerek ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Siz de bu beyaz kulaklığı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.