Midyat Gümüş Dünyası Sürmeli Toz Kehribar Tesbih

153,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Midyat Gümüş Dünyası Sürmeli Toz Kehribar Tesbih

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Midyat Gümüş Dünyası Satıcı Ünvanı: MİDYAT GÜMÜŞ DÜNYASI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621099202000001 Vergi Kimlik Numarası: 6210992020
    Bu ürün Midyat Gümüş Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzün uç kısmı kaliteli metaldan üretilmiştir. İmameden Uzunluk : 26 cm Tane Ebat : 13x9 mm Sıkma Kehribar veya damla kehribar tesbihlerin yapımında kullanılan malzemelerin arkasında kalan kehribar tozları sıkıştırılıp preslenir. Bu presleme işlemi sayesinde tozlar tekrar sert bir taş görünümü alır. Bu kehribar çeşidine Toz kehribar denmektedir. Püskül genelde resimdeki model ile aynı olmakla beraber stok durumuna göre kısmi olarak farklılık gösterebilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Gümüş Kaplama
  • Taş Cinsi Kehribar
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Midyat Gümüş Dünyası Sürmeli Toz Kehribar Tesbih

Tespih modelleri müşterilere alternatifler sunarak zenginleşir. Midyat Gümüş Dünyası sürmeli toz kehribar tespih modeli müşterilerin beğenisini kazanır. Uç kısmında kaliteli metal kullanılarak ay-yıldız tasarımı oluşturulur. Hoş rengi ile günlük yaşamınızda tercih edebileceğiniz aksesuarı, özel günlerde sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Acı kahve imare rengi ürüne farklı bir tarz kazandırır. İmame de baz alındığında tespih uzunluğu 26 cm olarak belirlenir. Tespih taneleri ebat olarak 13x9 mm ayarlanır. Tespih üretilirken sıkma ya da damla kehribar malzemelerinin arkasında yer alan toz preslenir. Böylece kaliteli ve hoş görünümlü tespihler elde edilir. Bu tarz üretilen modeller toz kehribar olarak adlandırılır. Kaliteli olması nedeniyle uzun süre kullanım vadeden ürünü sevdiklerinize hediye edebilir ya da günlük hayatınızda tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli metalden oluşan uç
  • Göz alıcı tasarım
  • Şık imame şekli

Etkileyici Tasarımı ile Sürmeli Toz Kehribar Özellikleri

Etkileyici Tasarımı ile Sürmeli Toz Kehribar Özellikleri

Midyat Gümüş Dünyası tespih modeli kaliteli tasarımı sayesinde çokça tercih edilir. Acı kahve, koyu kahve ya da kahverengi renklere sahip olan ürün, uç tarafında kullanılan aksesuarı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Hafif tasarımı gün içinde kullanmanıza ve yanınızda taşımanıza olanak sağlar. Uygun fiyat aralığı müşterilerin memnuniyetini kazanır. Kaliteli metal kullanılarak üretilen tespih, paslanma gibi sorunları ortadan kaldırır. Uzun ömürlü kullanım vadeden ürün, uygun fiyatı ile ilgi görür. Hoş ve tarz sahibi görünümünden faydalanabilir, stilinizi yansıtabilirsiniz. Ürünün preslenerek elde edilen taşları, farklı görünüm sunarak çeşitlenir. Müşterilerin beğenisini kazanan tespih modeli, her bütçeye uygun fiyatlarla sunulur. Preslenen tozlar sıkıştırıldığı için taş görünümü kazanarak sertleşir. Bu sayede sağlam yapılı ürün ortaya çıkar. Çeşitli özellikleri bünyesinde barındıran ürünü tercih ederek tarz sahibi olabilirsiniz.

Kalitesiyle Öne Çıkan Midyat Gümüş Dünyası Tespih Modeli

Kalitesiyle Öne Çıkan Midyat Gümüş Dünyası Tespih Modeli

Midyat Gümüş Dünyası sürmeli toz kehribar tespih yorum kategorisinde deneyimli müşterilerin beğeni dolu yazıları göze çarpar. Tespih modellerinin ağırlıklarının hafif olması beklenir. Düşük ağırlığı ile beğeni kazanan ürün, uygun fiyatı ile her bütçeye hitap eder. Uç kısmında kullanılan ay ve yıldız figürü, kaliteli metalden üretildiği için herhangi bir paslanma görülmez. Sevdiklerinize doğum günü gibi özel zamanlarda hediye edebilir, şık tasarımlı tespih modeli ile yakınlarınızı mutlu edebilirsiniz. Boncukların devamı ve birleştirici olan imame, ayrı renk seçilerek bütünlük oluşturur. Her tespih boncuğu farklı bir görünüm sunar. Sarı, acı kahve, kahverengi gibi farklı renk tonlarını boncuklarda inceleyebilirsiniz. İmameden itibaren devam eden metal zincir hoş bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Kaliteli tespih modelini inceleyebilir, deneyimli müşteri yorumlarından faydalanabilir ve uygun fiyatlı ürüne sahip olabilirsiniz.

Midyat Gümüş Dünyası Sürmeli Toz Kehribar Tespih Fiyatı

Midyat Gümüş Dünyası Sürmeli Toz Kehribar Tespih Fiyatı

Ürün fiyatı, kullanılan malzemelere göre belirlenir. Midyat Gümüş Dünyası sürmeli toz kehribar tespih fiyatı da birçok müşterinin satın alabileceği seviyededir. Beğeninize ve ihtiyacınıza göre karar verebileceğiniz tespih modeli, geniş bir müşteri kitlesine hitap eder. Sıkma ya da damla kehribar tespihlerin yapımında malzemeler kullanılırken bir tür toz ortaya çıkar. Bu toz preslenerek sert bir taş görünümü kazanır. Bu sayede sürmeli toz kehribar oluşur. Taşların sağlam ve kaliteli oluşu uzun süre kullanıma imkan tanır. Sarı ve kahverengi arasında geçiş olurken farklı renk birleşimleri dikkat çeker. Kaliteli metal uç kullanımı ile hem kendinize hem de sevdiklerinize alabileceğiniz ürün ortaya çıkar. Anlamlı bir hediye oluşunun yanında uygun fiyatı göze çarpar. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Trendyol’dan bu ürüne ulaşabilir, uygun fiyatı ile satın alabilirsiniz.