MİEN 1 Adet Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Fanus,tombik

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MİEN 1 Adet Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Fanus,tombik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs Home Consept Satıcı Ünvanı: VENÜS MUM PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924096900200001 Vergi Kimlik Numarası: 9240969002
    Bu ürün Venüs Home Consept tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çok şık ve kaliteli 1. sınıf ince camdan üretilmiştir. Uzun süreli kullanabilir ve sunumlarınıza ayrıcalık katabilirsiniz.. Dilerseniz dekoratif dilerseniz sunumlarınızda kullanabileceğiniz cam el pımı kapaklı fanus. Ürün ölçüsü:Ağız çapı 14cm yükseklik 32cm El üretimi olmasından dolayı cam çok kıymetli ve ilerde antika hükmünde olacaktır. Bulaşık makinasında kullanıma uygundur.Hazırladığınız kurabiyelerin sunumunu daha şık yapabilmek ve daha sonrasında kolaylıkla saklayabilmek için muhteşem bir ürün. Paket İçeriği : 1 ad. kapak 1 ad. ayaklı kavanoz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Mien Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Fanus, Tombik

Genellikle camdan yapılan ve içine birbirinden farklı kuru gıda saklayabileceğiniz kavanozlar günlük hayatta sıkça kullanılan ürünlerdir. Kuru meyve, kurabiye ve şeker gibi kuru gıdayı depolamınıza yardımcı olan cam kavanozların tasarımlarına göre farklı kullanımları vardır. Mien cam kurabiyelik kapaklı ayaklı şekerlik fanus - tombik 534301842 geniş ölçekte olup kuru gıdaları saklamınızı kolaylaştırır. İhtiyaç fazlası gıdaların mutfakta yer kaplamasına önler. Ayrıca kapanabilir nitelikte olması güvenli bir şekilde gıdaların korunmasını sağlar. Gıdaların tazeliğini koruması için kullanabileceğiniz ayaklı kapaklı cam şekerlik mutfak için hoş bir tasarıma sahiptir. İçine yerleştirilen besinlerin hava ile teması kesilir ve gıdaların uzun süre tazeliğini korumasına yardımcı olur. Büyük ölçekte olan bu ürünü mutfağınızda fazlasıyla kullandığınız gıdaları barındırmanız mümkündür.

  • Geniş hacim
  • Şık ve modern görünüm
  • Birinci sınıf ince cam kalitesi

Kullanışlı Mien Cam Kurabiyelik Fanus Tasarımı

Kullanışlı Mien Cam Kurabiyelik Fanus Tasarımı

Cam kapaklı ayaklı kurabiyelik arayanlar için birçok özellik sunan Mien cam kurabiyelik kapaklı ayaklı şekerlik fanus - tombik, son derece şık tasarımı ile ön plana çıkar. Her mutfağın tasarımına uygun cam kavanozlar farklı dokunuşlarla odanızın havasını değiştirir. Çoğu zaman mutfakta bulunan fazla gıdaları depolamak için bir yere ihtiyaç duyarız. Bu ihtiyacı karşılamak için kullandığınız cam kavanozlar farklı görünümleriyle tezgahınız için şık bir tasarım oluşturur. Kurabiye, bakliyat veya şeker gibi kuru gıdalar fazla yer kaplaması nedeniyle büyük cam fanuslarda saklanır. Uzun ömürlü olarak kullanacağınız gıdaları saklamanızı kolaylaştıran bu ürün müşterilerin beğenisini toplar. Cam fanus biçimindeki bu kurabiyeliğin kapağı bulunur. Fanus ağzı geniş nitelikte olduğundan kolaylıkla içerisine gıdaları yerleştirebilir veya çıkartabilirsiniz. Sadece gıdalar değil mutfak gereçleri için de son derece geniş depolama alanı sağlar.

Mien Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Yorumları

Mien Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Yorumları

Birbirinden çeşitli özelliklere sahip ayaklı cam kurabiyelikler tezgahınızda pratik kullanım sağlar. Kahve, un, şeker, kurabiye, çikolata veya atıştırmalık koyabileceğiniz bir depolama alanı arayanların vazgeçilmez parçasıdır. Hem depolama için hem de evinizde şık bir görüntü oluşturmak için sahip olacağınız bu ayaklı kapaklı kurabiyelik birinci sınıf ince camdan yapılır. Uzun süre kullanılabilir ve sunumlarınıza ayrıcalık katar. Ayrıca bu cam ayaklı kurabiyelik son derece kullanışlı büyük tasarımı içine birçok araç ve gereci konulmasını sağlar. Ağız çapı 13 cm, yüksekliği 27 cm’dir. El üretimi olmasından dolayı cam çok kıymetli ve antika olabilecek özelliktedir. Bunun yanında temizliği oldukça kolaydır. Bulaşık makinasında kullanıma uygundur. Kaliteli dokunuşlarla hazırlanan ayaklı kapaklı cam kurabiyelik dayanıklı bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda alandan tasarruf etmenizi sağlayarak gıdaların düzenli durmasını sağlar.

Mien Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Fanus Fiyatı

Mien Cam Kurabiyelik Kapaklı Ayaklı Şekerlik Fanus Fiyatı

Mien cam kurabiyelik kapaklı ayaklı şekerlik fanus - tombik fiyat aralıklarıbelirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurulur. Ekonomik fiyatlarla satın alabileceğiniz bu cam kapaklı ayaklı şekerlik uzun süre kullanılabilir. Modası geçmeyen tasarımı ile evin birçok alanında değerlendirilebilir. Sadece mutfakta değil çocuk odası veya kilerde saklama kabı olarak da kullanılır. Bu sayede şık bir görünüm kazanır. Mutfakta sık sık kullanılan malzemelerin rahatça alınmasını sağlar. Yemek yaparken ihtiyacınız olan gıdalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca gıdaların dolapta düzenli bir şekilde durmasına olanak sağlar. İhtiyacınıza uygun şekilde tasarlanan bu modeli evinizin birçok köşesinde kullanabilirsiniz. Kapak ve gövdeden oluşan pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız Trendyol üzerinden Mien cam kurabiyelik kapaklı ayaklı şekerlik fanus - tombik yorum kısmını okuyabilir, görselleri inceleyebilirsiniz.