MORANDO Biftekli Kedi Konservesi 405 gr 24'lü Set

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
9.4
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.053,21 TL
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.300 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MORANDO Biftekli Kedi Konservesi 405 gr 24'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 9renk Satıcı Ünvanı: ANY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070079649900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700796499
    Bu ürün 9renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miglior Gatto Manzo Biftekli Yetişkin Kedi Konservesi 405 Gr 24 Adet Kediler için eşsiz lezzeti ile dengeli bir beslenme sağlayan, içeriği yüksek kalitede ham maddeler ile oluşturulmuş Sığır eti ve içeren konserve kedi mamasıdır. Miglior Gatto kedi konserveleri kedinizin damak zevkine göre formüle edilmiştir.İçerisinde kullanılan malzemeler Veteriner Hekimlerce hazırlanmış formüller olup kedinizin sağlığı ön planda tutulmuştur.Kedinize zarar verecek hiç bir katkı maddesi içermez. Mamanın İçeriği Et ve hayvansal türevler Sığır eti % 5, Hububat, Mineraller, Analitik bileşenler, Analiz Nem % 80, ham protein % 7,50, yağ % 6,00, lif % 1,00, kül % 3,00, vitamin D3 200 ıe/kg, vitamin E 5 mg/kg, bakır sülfat 2 mg/kg. Günlük Tüketim Miktarı 1 kg ve altında olan kediler için, 200 gr tüketilmesi, 1 - 2 kg arası kediler için, 250 gr tüketilmesi, 2 - 3 kg arası kediler için, 300 gr tüketilmesi, 3 - 4 kg arası kediler için, 400 gr tüketilmesi tavsiye edilmektedir. Açıldıktan sonra buzdalobında muhafaza edilmeli, maksimum 3 gün içerisinde tüketilmelidir. Formu Yaş Mama Yaş Seçimi Yetişkin (1-7 Yaş) Özellik İndoor (Evde Beslenen) İçerik Seçimi Tahıllı Lezzet Dana - Sığır Paket Boyutu 251 - 500 Gr

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 100 - 500 gr
  • Aroma Dana - Sığır
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver