MORANDO Miglior Karışık Konserve Kedi Maması 24 Adet 405 gr Kedi Konservesi Yaş Kedi Maması

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.278 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MORANDO Miglior Karışık Konserve Kedi Maması 24 Adet 405 gr Kedi Konservesi Yaş Kedi Maması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 9renk Satıcı Ünvanı: ANY BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ REKLAM ORGANİZASYON LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070079649900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700796499
    Bu ürün 9renk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miglior Karışık Konserve Kedi Maması 24 Adet 405 gr Kedi Konservesi Yaş Kedi Maması

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 500 - 1000 gr
  • Aroma Karışık
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Miglior Gatto Mig24 14 Adet 405 G Karışık Kedi Konservesi

Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve yaş kedi maması, yetişkin kediler için özel olarak formüle edilmiştir. Konserve haline getirilerek taze taze saklanır. Ürün, 24 konservelik geniş bir pakettir. Paket içerisinde 7 ayrı aromaya sahip yaş mama bulunur. Yedi çeşit mamanın tamamının içeriği büyük ölçüde benzerdir. Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve yaş kedi maması, yüksek besin değeri ve su oranına sahiptir. Mama, yetişkin kediniz için son derece besleyici, sağlıklı ve lezzetlidir.

  • Farklı aromaları tek pakette birleştirir.
  • Yetişkin kedilerin ihtiyaç duyduğu günlük besin ihtiyacını karşılar.
  • Ürün kullanımı, kedinizin nitelikleri ve veteriner önerilerine göre belirlenir.

Miglior Gatto Karışık Konserve Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Miglior Gatto Karışık Konserve Kedi Mamasının İçeriği Nedir?

Miglior Gatto yaş kedi maması, 405 gramlık 24 adet konserveden oluşur. Bu konserveler, farklı lezzetler içeren yaş kedi mamalarını barındırır. Paket içerisinde işkembeli ve havuçlu, somonlu, av hayvanlı, av hayvanlı ve balıklı, tavşan etli, biftekli, tavuklu ve hindili yaş mama bulunur. 24’lü geniş paket içerisinde bu farklı çeşitlerden hangilerinin bulunduğu ve hangi çeşitten kaç adet konserve gönderileceği stok durumuna göre değişkenlik gösterir. Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve yaş kedi maması, yetişkin kedilerin kullanımı için uygundur. İçeriğinde yetişkin kedilerin günlük besin ihtiyacını karşılayan karbonhidrat, protein, vitamin ve mineraller mevcuttur. Seçilen aromalar ise yetişkin kedilerin en sevdiği lezzetlerden oluşur. Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve kedi maması kedi konservesi, lezzetli yapısı sayesinde kedinizin severek tüketmesine yardımcı olur.

Miglior Gatto Karışık Yaş Kedi Maması Sağlıklı mıdır?

Miglior Gatto Karışık Yaş Kedi Maması Sağlıklı mıdır?

Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve yaş kedi mamasının aromaları değişse de içerikleri hemen hemen aynıdır. Ürün içeriğinde genel olarak et ve yan ürünleri, tahıllar, balık ve balık türevleri ve mineral maddeler bulunur. Bu ürün, her bir çeşidinde mutlaka et ürünü barındırmasıyla etobur bir canlı olan kedinize ihtiyacı olan gıdayı sağlar. Bu sayede kedinizin doğal protein ve yağ alımına da yardımcı olur. Miglior Gatto kedi mamasının içerdiği maddeler; kedilerin sinir sistemini korur, bağışıklık sistemini destekler ve lif ihtiyacını karşılar. Mama, %80 gibi yüksek bir nem oranına sahip olması sebebiyle rahat bir yeme deneyimi sağlar ve bu sayede kolayca sindirilebilir. Yaş kedi mamaları, içerdiği yüksek su oranı ile oldukça sağlıklıdır. Özellikle su tüketmeyen kedilerin su ihtiyacını karşılar ve böbrek hastalıkları riskini azaltır.

Karışık Konserve 405 Gr Kedi Maması Nasıl Kullanılmalıdır?

Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve yaş kedi mamasının kullanımı; kedinizin yaşına, cinsiyetine, hareketlilik durumuna, sağlığına ve beslenme alışkanlıklarına göre değişkenlik gösterir. Yaş mamaların kullanım oranı ve düzeni için bir veterinere danışmanız tavsiye edilir. Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve yaş kedi maması, yetişkin kediler için üretilir. 1 ila 7 yaş aralığındaki kediler, yetişkindir. Ürün porsiyonları, diğer yetişkin kedi mamaları gibi 1-7 yaş arası kedilere uygun olarak ayarlanmalıdır. Ürünü Trendyol üzerinden satın alarak 24 adet konserveye tak pakette ve daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Bu ekonomik paket sayesinde hem bütçenizi korur hem de uzun süre yetecek mama stoğu elde edersiniz. Ürünü kullanan kedi sahipleri Miglior Gatto 405 gr 24 adet karışık konserve kedi konservesi yaş mama yorumlarında kedilerin mamayı severek tükettiğini belirtir.