7
Salça kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Migros Domates Salçası 830 G

90 TL
(0,11 TL / g)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Domates Salçası 830 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum Asel kozmatik Satıcı Ünvanı: SULTAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640624072
    Bu ürün Bodrum Asel kozmatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros Domates Salçası, yemeklerin tadına lezzet katıyor. Doğal ve taze üretilmiş domateslerden yapılan domates salçası, hemen hemen her yemekte kullanılıyor. Migros Domates Salçası için yaz mevsiminin en güzel domatesleri tek tek seçilip özenle paketleniyor. Bu sayede yemeklere doğal bir kırmızılık katarak görünümü mükemmel hale getiriyor.Migros Domates Salçası, yemek yapımında istenilen ölçüde kullanılabiliyor. Genel olarak yoğun kıvamından dolayı yemeklere bir yemek kaşığı katılması tavsiye ediliyor. Ürünün kapağı açıldığı takdirde buzdolabında muhafaza edilerek daha uzun süre kullanılabiliyor. Tüketiciler* Migros Domates Salçası’nı yoğun kıvamı ve rengi nedeniyle tercih ediyor.*Ürün özellikleri yazılırken 350 kişilik Migros Tüketici Paneli sonuçlarından faydalanılmıştır. Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Migros Domates Salçası 830 G

Yemeklerin tadına inanılmaz bir şekilde lezzet katan Migros domates salçası 830 G birçok yemek yapan müşteri tarafından tercih edilir. Bu domates salçası yaz aylarında bulunan domateslerden özenli bir şekilde seçilerek hazırlanır. Tercih edilen domateslerin doğal olmasına özen gösterilir. Aynı zamanda tüm domatesler çürüklerinden ayrılarak seçilir. Bu sebeple de yapılan salça yemeklere inanılmaz bir lezzet katar. Yemeklerin görünümüne kırmızılık katar. Renk sağlayarak görsel olarak da yemeğin hoş bir görüntüde olmasını sağlar. Kıvamı son derece yoğundur ve bu sebeple de yemeklere az bir miktar kullanılması yeterli olur. Genel olarak bir yemek kaşığı kadar yemeklere eklenmesi tavsiye edilir. Kıvamı yoğun olduğu için yemeklerin de yoğun bir yapıda olmasını sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen salçayı lezzeti için tercih edebilirsiniz.

  • Muhteşem lezzet
  • Üstün kaliteli içerik
  • Görsel şölen

Lezzetli Domates Salçası 830 G Özellikleri

Lezzetli Domates Salçası 830 G Özellikleri

Yemeklerin lezzetinin muhteşem olmasını sağlayan Migros domates salçasının taze bir şekilde üretimi gerçekleşir. Aynı zamanda birçok yemek için kullanılır. Yaz mevsiminde çıkan domateslerin özel bir şekilde seçilmesi ile yapılır. Özellikle domateslerin kırmızı olmasına özen gösterilir. Kırmızı domateslerden hazırlana ürün yemeğe eklenerek muhteşem bir görüntü katar. Aynı zamanda yemeğin lezzetinin de güzel olmasını sağlar. İsteğe bağlı olarak ölçüsü ayarlanabilir. Ancak kıvamı yoğun olduğu için ise yemeklerin içerisinde 1 yemek kaşığı eklenmesi uygundur. Migros domates salçası 830 g yorumları çok olumludur. Yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Genel olarak bu salçayı kullanan müşterilerin kıvamının yoğunluğundan memnun olduğu görülür. Ürün, 830 gram ağırlığa sahiptir ve sağlığa karşı zararlı maddeler içermez. Aynı zamanda yemekleri içerisinde eklenerek görsel olarak da güzel bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Kaliteli Domates Salçası 830 G Yorumları

Kaliteli Domates Salçası 830 G Yorumları

Migros domates salçası birçok müşteri tarafından tercih edilir. Çünkü muhteşem avantajları bulunur. Doğal olması sebebiyle yemeklere muhteşem bir lezzet katar. Bunun yanı sıra görsel bir şölen ortaya çıkarır. Çünkü tercih edilen domatesler kırmızı ve doğal olduğu için salça da koyu kırmızı bir renge sahiptir. Bu nedenle de yemeklere katılarak görsel olarak da güzel olmasına yardımcı olur. Uzun bir süre buzdolabında bozulmadan kalabilir. Migros domates salçası 830 G fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Yapımı aşamasında doğal domatesler tercih edilir. Her yaştan bireyin kullanımına uygundur. Buzdolabında muhafaza edilmesi uzmanlar tarafından önerilir. Sulu yemeklerde, pizza yapımında ve makarnalarda kullanıma uygundur. Koruyucu ambalaj tasarımı sayesinde uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Çorbaların üzerine sos yapılmak için kullanılabilir. Migros domates salçası 830 g satın alarak birçok yemeği kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Avantajlı Domates Salçası 830 G Fiyatı

Avantajlı Domates Salçası 830 G Fiyatı

Migros domates salçasından ilgi oldukça fazladır. Tarladan toplanan doğal domateslerden özel olarak üretilir. Tercih edilen domateslerin doğal olması salçanın da lezzetli olmasına sebep olur. Çorbaların içine katarak ürünü kullanabilirsiniz. Aynı zamanda salçanın yapım aşamasında tercih edilen domateslerin rengi koyudur. Doğal ve koyu olması sebebiyle salça yemeklere kırmızı bir renk verir. Koyu bir kıvama sahip olduğu için ise yemeklerin içerisinde eklenerek yemeklerin katı bir yapıya sahip olmasına yardımcı olur. Sağlığa karşı zararlı maddeler içermez. Uzun süreli kullanım ömrüne sahiptir. Buzdolabında saklanarak muhafaza edilir. Yemeklerin içerisine ise 1 yemek kaşığı kadar eklenmesi yeterli olur. Kapak tasarımı ile kolay kullanım özelliği sunar. Migros domates salçası 830 g kullananlar ürünün muhteşem bir lezzetinden bahseder. Doğal içeriğe sahip ürünü Trendyol’dan satın alabilir, uygun fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.