Migros İçten Çekmeli Jumbo Havlu 1=10 Rulo

109,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %3 İndirim
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
199,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros İçten Çekmeli Jumbo Havlu 1=10 Rulo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu Ürünün Ambalajı Geri Dönüşebilir Materyallerden Üretilmiştir.
Geri Bildirim Ver

Kaliteli Yapıları ile Migros İçten Çekmeli Jumbo Havlu

Migros Içten Çekmeli Jumbo Havlu 31020019 birçok açıdan size kolaylık sağlar. Bu açıdan ürün, sıvıları silmek ve ellerinizi kurutmak için ideal çok amaçlı bir üründür. İçten çekmeli rulo havlu özel merkez çekmeli dispenserlerde kullanılmaktadır. Bu dispenserler, kullanıcının cihazın ortasından gerektiği kadar kağıt yırtmasına izin vererek kullanım kolaylığı sağlar. Esas olarak endüstriyel işler için tercih edilen Migros içten çekmeli jumbo havlu, genel olarak yüzey temizleme işlemlerinde kullanıma daha uygun ürünlerdir. İki katman halinde üretilen içten çekmeli jumbo havlu 250 m'nin üzerinde büyük rulolardan oluşur. Bu açıdan endüstriyel alanlarda çeşitli temizlik işlemleri için kullanılır. Ayrıca Migros Içten Çekmeli Jumbo Havlu özellikleri ile tasarruf da sağlar. Bu açıdan birçok alanda kullanılan içten çekmeli jumbo havluları satın alarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

  • Tasarruf Sağlayan
  • Kolay Kullanımlı
  • Yüksek Emicilik

Migros Içten Çekmeli Jumbo Havlu 31020019

Migros Içten Çekmeli Jumbo havlu kullananlar tarafından beğenilen bu ürün, çift kat selüloz olarak yapılmıştır. Hastaneler, veteriner muayenehaneleri, gıda işleme fabrikaları, sosyal tesisler ve spor salonları gibi hijyenik temizliğin özellikle önemli olduğu yerlerde ekonomik ve güvenli bir şekilde kullanılabilir. Dispenserlerde kullanılan bu kağıt havlu, ev tipi havlular kadar rahat ve pratiktir. Yoğun bir iş hayatında, lavabodan çıktıktan sonra ellerin kurutulması önemlidir. Bu açıdan içten çekmeli kağıt havlular yüksek emiciliği sayesinde cildinizdeki suyu hızla emer. Temizlik ve kuruluk için harika bir seçenek olan bu ürün, büyük bir boyuta sahip olduğu için de ekonomiktir. Ayrıca ürün, masalarda, tezgahlarda, dolaplarda ve olası tüm alanlarda mükemmel yüzey temizliği sağlar. Acil bir durumda anında müdahale için özel olarak geliştirilmiştir.

Migros Içten Çekmeli Jumbo Havlu 31020019 ile Kolay Kullanım

Migros içten çekmeli jumbo kağıt havlu, sıvı ile temas ettiği anda kalitesini gösterir. Yüksek kaliteli bu kağıt havlular, temizlik ve kurutma sırasında sıvıları hızla emer, kiri tutar ve yüzeyi temizler. Dağılmayan bir özelliğe sahip olan içten çekmeli havlu fiyatı ile de kullanıcısına kolaylık sağlar. Bu açıdan çok kaliteli ve ekonomiktir. Son derece emici ve yumuşak olan bu ürün, iki katmanlı yapısı sayesinde sıvıyı kısa sürede emer. Ayrıca bu ürün, ev havlularınız kadar yumuşaktır. Ürünün yapısı tatmin edici bir temizlik hissi elde edilebilecek şekildedir. Bu açıdan havlu mutfak, kafe, restoran, ofis vb. mekanlarda ellerinizi ve yüzünüzü kuru tutarken kullanılabilecek kalın ve dayanıklı bir üründür. Sıvıları hızla emer ve aynı zamanda yüzey lekelerini önler.

Migros Içten Çekmeli Jumbo Havlu Özellikleri ve Fiyatları

Migros içten çekmeli jumbo havlular, işyerinde temizlik işleri için en pratik çözümdür. Migros kalitesiyle üretilen bu yumuşak jumbo kağıt havlu, maliyetlerinizi düşürmenize de yardımcı olur. İki kat süper emiciliği ile az sayıda yaprakla mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Ayrıca ürün doğal selülozdan üretildiği için cildinize zarar vermez. Hastanelerden restoranlara kadar birçok alanda kullanılan bu ürün, hijyenik temizliğin özellikle önemli olduğu yerlerde ekonomik ve güvenli bir fırsat sunar. Dispenserlerde kullanılmasının yanı sıra 2 katlı olması nedeniyle dayanıklı bir yapıya da sahiptir. Bu açıdan ürün ile ilgili detaylı bilgiye Migros Içten Çekmeli Jumbo Havlu yorumları ve değerlendirmeleri üzerinden ulaşarak güvenle kullanabilirsiniz. Ürünü satın almak için ise Trendyol’u ziyaret etmeniz yeterlidir. Böylelikle hızlı ve kolay bir şekilde bu ürünü sipariş edebilirsiniz.