1
Bulgur kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Migros Pilavlık Bulgur 1000 g

89 TL
(89 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
50 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
3. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
77,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Migros Pilavlık Bulgur 1000 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hanedanev Satıcı Ünvanı: HANEDANEV SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0457121767800001 Vergi Kimlik Numarası: 4571217678
    Bu ürün Hanedanev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Migros Pilavlık Bulgur iri tanelidir. Bu özelliği sayesinde pilav yapımına uygundur.
  • Migros bakliyat ürünleri
  • özenle seçilen, kalitesi ve boyutları yüksek standartlara sahip ürünlerdir. Aynı yörelerden alınmaları ürünlerin lezzet standardını sağlar. Temizleme, işlenme ve kalibrasyonu yüksek teknolojiye sahip tesislerde özenle yapılır
  • Fabrika içindeki sistemlerde ürün, üretim sürecinde, ürünün temizlenmesi işlenmesi ve kalibrasyonlara ayrılması süreçleri, her malda farklılık gösterir ve her mal için özelliklerine göre, ayrı makine hatları kullanılır. Mevcut kullanılan hatların oluşturduğu makine parkları son teknolojiye sahiptir. Üretim aşamaları 30 yıllık tecrübesi ile ortaya çıkan bir sistem bütünlüğüne sahiptir.
  • Doğrudan üreticiden, tarladan gelen tüm bakliyat, fasulye, pirinç ve bulgur ürünleri için mal işleme sırası ana hatları ile şöyledir: Ön elemeden geçirilerek kaba temizlik yapılır (çöp toz v.s.). Elekten geçirilerek kalibrasyonları sağlanır (farklı çaplarda)
  • Taş ayıklama makineleri ile ürün, taşlardan arındırılır. Hafif tane ayıklama makineleri ile delikli, boş ve hasarlı taneler ayrılır. Sortex makinelerden geçirilerek ürün, renkli, çizgili ve lekeli tanelerden temizlenir. Temizlenmiş işlenmiş kalibrasyonuna ayrılmış tertemiz ürün elde edilir. Ürünler aynı yörelerden alınan ürünlerdir ve tarım ürünü olmasına rağmen (kuraklık verim kaybı gibi doğaya bağlı etkenler) 12 ay boyunca standartlar korunmaktadır
  • Migros Pilavlık Bulgur ambalajı açılmadığı sürece tazeliğini uzun süre korur. Ambalajı açıldığında mümkün olduğunca hava, nem ve kokudan uzak ortamlarda muhafaza edilmesi gerekmektedir. Saklanacağı ortamın sıcaklığı yaklaşık 18 derece olmalıdır.
Geri Bildirim Ver

Migros Pilavlık Bulgur 1000 gr

Migros pilavlık bulgur 1000 g; buğdaydan elde edilen, Orta Doğu ve Akdeniz mutfaklarında sıklıkla tüketilen bir bakliyattır. Besin piramidinde önemli yer tutan, kaliteli bir karbonhidrattır. Karbonhidrat oranı yüksek, protein değeri ise düşüktür. Toplam yağ oranı oldukça düşüktür, bu sayede sağlıklı tarifler hazırlamaya uygundur. Bulgur posa ve lif bakımından zengin bir gıdadır, bu sayede kandaki yağları düşürür. İçeriğinde B1 vitaminleri bulunur. Bu vitaminler sinir ve sindirim sistemi sağlığı için olmazsa olmazdır. Migros bulgurda bulunan folik asit, bulguru özellikle çocuklar ve hamile kadınlar için önemli bir gıda maddesi haline getirir. Bakliyatlarda bulunan fitik asit, uygulanan ön pişirme ve kurutma süreçlerinden dolayı bulgurda yoktur. Migros bulgur, özenle seçilen kaliteli ve yüksek standartlara sahip bir üründür.

  • Kaliteli karbonhidrat kaynağı
  • Vitamin ve mineral deposu
  • Özenle seçilen iri taneler

Tane Tane Bulgur Pilavı için Migros Pilavlık Bulgur 1000 gr

Tane Tane Bulgur Pilavı için Migros Pilavlık Bulgur 1000 G

Mutfakların vazgeçilmezi olan pilavı yapmanın ilk adımı, iyi malzeme seçimidir. Önemli bir karbonhidrat kaynağı olan bu bakliyat, pilav seçenekleri arasında sağlıklı bir seçim olarak öne çıkar. İyi bir bulgur seçimi için Migros pilavlık bulgur ürününü tercih edebilirsiniz. Bu ürün, özenle seçilen iri taneleri sebebiyle pilav yapımında gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Tane tane pilavlar yapmanıza olanak sağlar. Aynı bölgelerden alınan bulgurlar, lezzet standardı yakalamanıza imkan tanır. İçerisinde bulunan vitamin, mineral ve selülozdan dolayı besin sindirimini hızlandırmaya yardımcı olur. Kabızlığı giderir ve bağırsak kanseri gibi hastalıkları önlemede yardımcıdır. Bağırsak hareketlerini hızlandırıcı etkisi bulunabilir. İçerdiği lif oranı, uzun süre tok kalmanıza yardım eder. Kilo kontrolünde de avantaj sağlayan bir gıda maddesidir. Pilavlık bulgur 1000 g ile yapışmayan ve lapa olmayan pilavlar yapabilir, ailenizi ve sevdiklerinizi bu lezzetle buluşturabilirsiniz.

Avantajlı Migros Pilavlık Bulgur 1000 gr Fiyatı

Avantajlı Migros Pilavlık Bulgur 1000 G Fiyatı

Migros pilavlık bulgur 1000 g fiyatı, ürünün gramajına göre belirlenir. Bu ürün, avantajlı gramajı sayesinde cep dostudur. Her evde bulunması gereken bir gıda maddesi olan bulguru, bozulmadan uzun süre kullanabilirsiniz. Paketi açılmadığı sürece tazeliğini uzun süre korur. Paketi açıldıktan sonra da havadan, nemden ve kokulardan uzak bir alanda saklanmalıdır. Serin bir ortamda muhafaza edilmesi, ömrünü uzatır. Bulgur, fiyatına göre oldukça bereketli porsiyonlarda tüketilebilecek bir üründür. İri taneli Migros bulgur 1000 g kullanılarak yapılan bulgur pilavı, tüm aileye yetecek porsiyonlarda kolayca pişirilebilir. Kaliteli üretim süreçleri sayesinde, yüksek standartlarda özenle seçilip paketlenir. İri taneli olması sebebiyle pilavlarınız lapa olmaz. Besin değeri açısından zengin bir çeşittir. Bu ürün ile gönül rahatlığıyla aileniz ve sevdiklerinize ikram edebileceğiniz yemekler hazırlayabilirsiniz.

Öne Çıkan Migros Pilavlık Bulgur 1000 gr Yorumları

Öne Çıkan Migros Pilavlık Bulgur 1000 G Yorumları

Bulgur, tahıl grubuna ait bir besindir. Migros markasının ürünü, içerdiği yüksek besin değerleri ile beğeni toplar. Tane tane görünen bir pilav hazırlamak için ideal seçenektir. Bu lezzetli ürünü satın alma aşamasında, Migros pilavlık bulgur 1000 g yorumlarından yararlanabilirsiniz. Bu lezzetli bulgur hakkında yapılan müşteri yorumlarını okuyarak fikir edinebilirsiniz. Müşteri yorumları; bu lezzetli bakliyatın paketlenmesi, gramajı ve tazeliği hakkında olumlu yöndedir. Standart elemelerden başarıyla geçen Migros bulgur 1000 g, ön işlemlerden dikkatle ve standartlara uygun olarak geçirilir. Aynı bölgelerden alınan bulgurlar lezzet bütünlüğü sağlar. Bu sayede tadı, iri taneli oluşu ve kalitesi ile sizleri memnun eder. Yapacağınız pilavlar sayesinde ailecek uzun süre bu lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz. Ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyatlarla ulaşabilir; kendinize, ailenize ve misafirlerinize şık sofralar hazırlayabilirsiniz.