Genel Markalar MD-SBT26 Soundbar Gri/siyah 3W*2 1800mah Fm/tf Card Led Işıklı Bluetooth Speaker Hoparlör Md-Sbt26

1.499 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar MD-SBT26 Soundbar Gri/siyah 3W*2 1800mah Fm/tf Card Led Işıklı Bluetooth Speaker Hoparlör Md-Sbt26

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsi10Line Satıcı Ünvanı: OĞUZ ÇAKIRCALI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2230053659
    Bu ürün Hepsi10Line tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıklı bluetooth hoparlör kablosuz olarak cihazlarla kolayca eşleşir ve müziği özgürce dinleme imkanı sunar.
  • Mikado MD-SBT26 şık siyah ve gri renk seçenekleriyle dikkat çeken ışıklı bir bluetooth hoparlördür.
  • Mikado boparlör Bluetooth, TF kart, USB, FM radyo, Aux ve Bluetooth gibi farklı bağlantı alternatifleriyle esnek kullanım imkanı sunar.
  • 60Hz'den 20 KHz'e kadar geniş bir ses aralığına sahip Mikado MD-SBT26 3WX2 1200MAH Bluetooth LED Gaming Soundbar Speaker, USB DC 5V/1A ile güç alır.
  • Kolay kullanım için tuşlu kontrol metoduna ve iki adet 3W sürücü birimine sahip olan Mikado Speaker 1800mAh batarya ile güçlendirilmiştir.
  • LED ışıklı hoparlör olan model, görsel bir deneyim sunarak müzik keyfini daha da artırır.
  • Dayanıklı ABS malzemeden üretilmiş olan Mikado MD-SBT26 3WX2 modelinin şarj kablosu ve AUX kablosu vardır.

Ürün Özellikleri

  • Bluetooth Var
  • Kanal Yapısı 2.0
  • Watt Aralığı 0-300
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Mikado Md-Sbt26 Soundbar Gri/Siyah 3W*2 1800 mAh Fm/Tf Card LED Işıklı Bluetooth Speaker Hoparlör

Hoparlörlerin çok yer kaplaması ve etrafta kablo kalabalığı oluşturmasından kurtulmak istiyorsanız renkli görünümü, estetik tasarımı, ve güçlü ses verebilen Mikado soundbar ile ses çözümünüzü oluşturabilirsiniz. Televizyon etrafını büyük hoparlörle sarmak yerine ufak boyutlarda olan hoparlör sistemi Mikado soundbar ile sinema, televizyon ve müzik dinlemenin keyfine varabilirsiniz. 2x2 1800 mAh bataryası sayesinde uzun süre kullanım imkanı sunar. Birçok cihaza bağlanabilen Mikado Md-Sbt26 3wx2 1800 mAh Bluetooth LED gaming soundbar speaker akıllı telefonlarınıza veya bilgisayarınıza kablolu ya da kablosuz bağlama imkanı sunuyor. Kolay kurulum imkanı sayesinde Bluetooth veya optik bir kablo yardımıyla dilediğiniz cihaza hızlı ve kolay kurulum yapabilirsiniz. Müzik dinleme ve film izleme keyfinizi ses kalitesi sayesinde arttırır.

  • Yüksek ses kalitesi
  • Güçlü batarya
  • Kablosuz bağlanma imkanı

Mikado Soundbar ile Yüksek Ses Kalitesi

Mikado Soundbar ile Yüksek Ses Kalitesi

Mikado Md-Sbt26 RGB ışıklandırması ile odanıza veya salonunuza estetik görüntü katar. Yüksek performanslı ses kalitesi ile film, dizi izlerken veya müzik dinlerken güçlü ses çıkışı sağlar. Güzel tasarımının yanında ufak boyutuyla televizyonun altında çok az bir yer kaplar. Güçlü bataryası sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Mikado Md-Sbt26 3wx2 1800 mAh Bluetooth LED gaming soundbar speaker sistemi çok sayıda hoparlöre sahip kapsamlı ev sinema sistemlerinden daha uygun fiyatlıdır. Kompakt boyutu sayesinde televizyonunuzun önüne veya altına yerleştirebileceğiniz Mikado soundbar sayesinde salonunuzda ferah bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Bu ürün dizi, film izlerken daha kaliteli ses deneyimi yaşamanızı sağlar. Bluetooth özelliği ile istediğiniz yerde istediğiniz zaman telefonunuza bağlayabilirsiniz. Ufak boyutlu olması sayesinde tatillerde yanınızda götürme imkanı sağlar. Dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde yüksek ses kalitesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Dikkat Çekici Tasarımıyla Mikado Soundbar Avantajları

Dikkat Çekici Tasarımıyla Mikado Soundbar Avantajları

Televizyonunuzun hoparlöründen iyi ve yüksek ses alamıyor olabilirsiniz. Mikado soundbar sistemi yüksek ve kaliteli ses deneyimi sunar. Ekonomik olmasıyla sinema sistemlerinden daha uygundur. Ufak boyutu her olması sayesinde size istediğiniz yere götürme imkanı sunar. Kablosuz özelliği sayesinde birçok cihaza kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Dikkat çekici tasarımı ve RGB renk ışıklandırması ile odanıza ya da salonunuza estetik bir hava katar. Mikado soundbar ile sinema sistemleri gibi kablo yoğunluğu yaşamazsınız. Bu sayede salonunuzda daha iyi görüntü sağlar. Soundbar sinema sisteminiz için basit merkezlerdir. Bluetooth avantajı sayesinde ev ağınızdan veya çevrimiçi hizmetlerden istediğiniz müziği dinlemenizi sağlar. Mikado Md-Sbt26 3wx2 1800 mAh Bluetooth LED gaming soundbar speaker yorumlarına bakarak ürün hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Yüksek ses kalitesi sağlayan, ufak boyutuyla salonunuza estetik görüntü katan Mikado Soundbar’a göz atabilirsiniz.

Avantajlı Mikado Soundbar Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Mikado Soundbar Fiyatları ve Yorumları

Md-sbt26 fiyatları; ürünün kalitesi ve tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Bu ürün sayesinde televizyonunuzdan yüksek ses kalitesi elde edebilirsiniz. Kolay kurulumu sayesinde rahatça kullanabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırır, ses çıkışınızı yükseltir. Müzik dinlerken veya oyun oynarken daha iyi bir atmosfer sağlar. Göze hoş gelen ve kablo karmaşası yaratmadan nefes kesici bir ses ortamı sunar. Kolay kurulumu sayesinde zorlanmadan kurulum gerçekleştirebilirsiniz. Kablosuz özelliğiyle birçok cihaza bağlanma imkanı sunar. Kablo karmaşası yaratmadan nefes kesici bir ses ortamı oluşturur. Ufak boyutu sayesinde televizyonunuzun altına kolaylıkça sığar. RGB aydınlatmasıyla dikkat çekici bir üründür. Mikado Md-Sbt26 3wx2 1800 mAh Bluetooth LEDgaming soundbar speaker fiyatına göz atarak ürünü değerlendirebilir ve ürün hakkında yapılan yorumları okuyabilirsiniz. Bu ürünü, Trendyol aracılığıyla uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.