Mikro Herküller Protein Seti (250 Grx3)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mikro Herküller Protein Seti (250 Grx3)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • * Mikro Herkül unlarının protein gücünden faydalanmak ister misiniz?Protein Setimizde:1 adet organik nohut filizi unu 1 adet organik karışık filiz unu 1 adet organik kırmızı mercimek filizi unu var.* Unlarımızda kullandığımız tohumları önce su ile aktive edip filizlendiriyoruz. Bu şekilde filizlenmiş tohumlar hem düşük kalorili, hem de protein kaynağı haline geliyorlar. Sonrasında filizleri besin değerlerinin muhafaza edilmesi için 40 derecenin altında kurutularak un haline getiriyoruz.* Unlarımızı ekmek, kek, poğaça, kurabiye, kraker, pankek, krep, börek vb. her türlü hamur işi için tek başına ya da diğer unlarla karıştırarak kullanabilirsiniz.* Çorba ve omletlerinize ilave edebilirsiniz.* Protein tozu olarak smoothielerinize katabilirsiniz.* Glutensizdir.* Veganlar için uygundur.*Güneşten ve sıcaktan koruyun. Serin, rutubetsiz ve kokusuz yerde muhafaza edildiğinde 12 ay dayanır.
Geri Bildirim Ver