2
Su Arıtma Cihazı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Mil Elegance 13 Aşamalı Çelik Tanklı Pompasız Alkali Ve Multiminerali Su Arıtma Cihazı (DNP13-M-C)

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mil Elegance 13 Aşamalı Çelik Tanklı Pompasız Alkali Ve Multiminerali Su Arıtma Cihazı (DNP13-M-C)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mil Su Arıtma Satıcı Ünvanı: MİL SU ARITMA SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621053792900001 Vergi Kimlik Numarası: 6210537929
    Bu ürün Mil Su Arıtma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elegance 13 Aşamalı Çelik Tanklı Alkali Ve Multimineral Filtreli Su Arıtma Cihazı (DNP13-M-C)

Ürün Özellikleri

  • Tip Tezgah Altı
  • Hacim 8 L
  • Basınç 4 Bar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Genişlik 25-30 cm
  • Yükseklik 35-40 cm
  • Filtre Sayısı 7
  • Derinlik 40-45 cm
  • Fonksiyon Ters Osmoz Sistem Var
  • Model Kapalı Kasa
Geri Bildirim Ver

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks

Su bir insanın en temel ihtiyacının olmasının yanı sıra küresel ısınma sebebiyle içme sularında son zamanlarda büyük oranda bir azalma gözlemlenir. Özellikle musluklardan gelen suların kalitesizleşmesi veya içilemeyecek kadar klor içermesi gibi olumsuzluklar yüzünden pek çok kullanıcı musluk suyunu arıtmak için çeşitli cihazlar kullanmaktadır. Mil 13 aşamalı filtreli su arıtma cihazı da bu amaçla suyu arıtarak içime hazır hale getiren bir cihazdır.

 
  • 4 bar basınç
  • 8 L hacim
  • 13 aşamalı

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks Özellikleri

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks Özellikleri

Su temel ihtiyacını karşılamak için çeşitli yollar izlenmekle beraber damacana sular ya da su sebillerinin kullanımı yaygın artmıştır. Pek çok kullanıcı musluktan gelen suyun oldukça klorlu ve içilmesinin zor olduğunu bildirmektedir. Aynı zamanda musluktan gelen pis su kolera gibi hastalıklara da sebep olabileceğinden pek çok kişi musluk suyunu içmek için tercih etmeyebilir. Sürekli damacana değiştirmekten daha az zahmetsiz olan bir diğer yöntem ise su arıtma cihazlarıdır. Bir kere monteleme yaptığınızda ayrı bir çeşme olarak kullanabileceğiniz su arıtma cihazlarından dilediğiniz kadar arıtılmış içime hazır suyu temin edebilirsiniz. Mil 13 aşamalı çelik tanklı detoks cihazı ise tüm bu ihtiyaç ve beklentilere cevap vermek için özel üretilmiş bir cihazdır. Saatte 8 l hacmiyle suyu arıtır ve siz dilediğiniz kadar arıtılmış suyu kullanabilirsiniz. İçerisindeki filtreler kir, pas ve kum tanelerini temizleyerek suyu arındırır. Kloru ve kimyasalları temizleyerek suyun kokusunu ortadan kaldırır. Suyun rengini ve tadını dengeler.

 

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks Kullanımı

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks Kullanımı

Pis suyun içimi sağlık için oldukça zararlı olabileceğinden pek çok kullanıcı musluk suyunu tercih etmez. Kimileri musluk suyunu tadı ve kokusundan dolayı kimi ise içiminin zor olması sebebiyle tercih etmeyebilir. Bu sebeple suyu arıtmak için farklı yollar izlenebilir. Mil multimineral filtreli su arıtma cihazı suyu tüm kirlerinden arındırarak suyu arıtır ve içime hazır hale getirir. İçerisinde 13 adet filtre bulunan bu makine suyun içerisinde bulunan en küçük partikülleri bile arındırarak temizler. Detoks filtresiyle detoks suyu üreterek vücudun toksin atılımını kolaylaştırır. Suya mineraller ekleyerek sağlık için etkili bir yol izler. Cihazın içine bulunan çelik tank antibakteriyeldir. Bu sebeple içime hazır olan suyunuz sağlık açısından herhangi bir risk teşkil etmez. Kurulumu oldukça kolay olan bu makineyi monte edilen çeşmeyle kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. 1.5 saat içerisinde tekrar doluma hazır olan arıtılmış suyunuzu kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü ve dayanıklı olma amacıyla üretilmiş bir cihazdır. Kurulum için gerekli olan tüm malzemeler kutu içerisinde gönderilir.

 

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks Fiyatı ve Yorumları

Mil 13 Aşamalı Çelik Tanklı Detoks Fiyatı ve Yorumları

Su arıtma cihazlarının giderek popülerleşmesiyle farklı beklentiler içerisine giren kullanıcılar arıtma cihazlarının farklı filtrelerle suları arıtmasını isteyebilir. Mil 13 aşamalı çelik tanklı detoks cihazı tüm bu beklentilere cevap vermek için 13 adet filtresiyle kullanıcılarına sunulur. Geniş haznesiyle, kolay kurulumu ve kullanımıyla, hızlı yeniden dolum özelliğiyle ve suyu pek çok farklı amaç için arıtmasıyla bu cihaz ön plana çıkar. Mil 13 aşamalı filtreli su arıtma cihazı yorumları bu cihazı daha önce deneyimlemiş kullanıcıların cihaz hakkındaki gerçek görüşlerini yansıtmaktadır. İçerisindeki antibakteriyel tankıyla da kullanıcı sağlığına risk teşkil etmeyen cihaz pek çok kullanıcıdan yüksek not almıştır. Mil 13 aşamalı filtreli su arıtma cihazı fiyatı ve detaylı bilgileri Trendyol’da yer almaktadır. Siz de bu ürünü detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Dilerseniz hemen ürünü sipariş edebilirsiniz.