Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı 850 gr

137 TL
(161,18 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı 850 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Milas Üreticiler Birliği Satıcı Ünvanı: MİLAS BAL GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621101763400001 Vergi Kimlik Numarası: 6211017634
    Bu ürün Milas Üreticiler Birliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ OLARAK GEZGİNCİ ARICILIK YAPMAKTAYIZ İLK BAHAR VE YAZ AYLARINDA İÇ ANADOLU BÖLGESİ ,DOĞU ANADOLU BÖLGESİ,KARADENİZ VE MARMARA BÖLGESİNDE BAL AKIMINI TAKİP ETMEKTEYİZ .ÇAM BALI ÜRETİMİ İÇİN SADECE MILAS BÖLGESİ 'NDE KONAKLAMAKTAYIZ, ÜRETİCİ OLARAK SİZLERE EN DEĞERLİ BALLARI SUNMANIN GAYRETİNİ GÖSTERİYORUZ .1990 DAN BERİ TOPTAN SEKTÖRÜNE VERMİŞ OLDUĞUMUZ DESTEĞİ PAREKENDE SEKTÖRÜNDE ' DE BAŞARDIK ! ARICILARA VERİLMİŞ OLAN BU DOĞANIN ARMAĞANINI SİZLERLE BULUŞTURMAK AYRI BIR MUTLULUK.ÜRÜNLERİMİZ ANALİZLİ OLUP TÜRK GIDA KODEKSİ BAL TEPLİĞİNE UYGUN BİR ŞEKİLDE PAKETLEME YAPILMAKTADIR .BİZLERDEN ALMIŞ OLDUĞUNUZ HER BIR URUNUN SIZLERE GÖNDERİM YAPILIRKEN ANALİZ RAPORLARIYLA BİRLİKTE GÖNDERİM SAĞLANIR .SİZDE EGER ANALİZ İLE E-İMZALI BELGE DOĞRULAMA LİNKİNİ TIKLAYIP ANALİZİN GERÇEKLİĞİNİ ÖĞRENEBİLİRSİNİZ .BİZLERİ TERCİH EDEN HER TÜKETİCİYE AYRICA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ
Geri Bildirim Ver

MİLAS ÜRETİCİLER BİRLİĞİ Süzme Çam Balı 850 gr

Milas Üreticiler Birliği süzme çam balı 850 gr sahip olduğu içerikle eşsiz bir üründür. Lezzeti ve vücuda sağladığı sayısız fayda sebebiyle müşterilerin öncelikli tercihi olur. Çeşitli mineraller ve antioksidan bakımından zengindir. Besleyici içeriği sayesinde tüketilmesi gereken besinler arasındaki yerini alır. Doğal yollarla elde edilen bir üründür. Çam ağacının öz suyunun emilmesi ve arıların bu öz suyu olgunlaştırması sonucunda elde edilir. Doğal döngü sayesinde katkısız ve sağlıklı bala ulaşmak mümkün hale gelir. Marka sayesinde bu eşsiz bala ulaşmak kolaylaşır. Paketleme sürecinde de büyük bir özen gösterilir. Gösterilen özen neticesinde ürünün doğal yapısında herhangi bir bozulma yaşanmaz. Siz de hem sağlığınıza hem de damak tadınıza hitap eden bu balı gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Katkısız doğal lezzet
  • Eşsiz tat

Sağlıklı Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı 850 Gr

Sağlıklı Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı 850 Gr

Milas Üreticiler Birliği çam balı kalitesi sayesinde kristalleşme ve kıvam değişikliği gibi problemler yaşanmaz. Müşterilere uzun süre sağlıklı bir şekilde tüketim fırsatı tanınır. Üretildiği ham maddeden kaynaklı olarak doğal ve koyu bir renge sahiptir. Kendine has bir kokusu vardır. Yapay tatlandırıcı içermediğinden güvenle tüketilebilir. Aminoasit ve mineral bakımından zengindir. Yüksek besin değeri sayesinde vücuttaki birçok sistemin işleyişinin korunmasına yardımcı olduğu söylenir. Milas Üreticiler Birliği süzme çam balı 850 gr kullananlar ürünü satın alma sebebi olarak sağlık üzerindeki olumlu etkilerini gösterir. Müşteriler çeşitli amaçlar doğrultusunda farklı tüketim şekilleri belirleyebilir. Bununla birlikte saç ve cilt sağlığı için değişik kürlerde ana malzeme olarak da kullanılabilir. Siz de kaliteli ve lezzetli bu ürüne sahip olarak farklı konularda sağladığı desteklerden yararlanabilirsiniz.

Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı Yorumları

Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı Yorumları

Milas Üreticiler Birliği süzme çam balı 850 gr yorumları değerlendirildiğinde genellikle ürüne yönelik bir memnuniyetin var olduğu görülür. Oluşan memnuniyet üzerinde markanın titiz çalışma süreci etkilidir. Ürün yapısı bozulmadan doğrudan müşterileriyle buluşturulur. Böylece baldan beklenen etki ve lezzet net bir şekilde hissedilir. Ürünün tüketim şekli noktasında ise kişisel tercihler devreye girer. Yaygın olarak kahvaltıda yenir. Kilo vermek isteyen müşteriler ise sabah kalktıklarında aç karnına bir bardak suya karıştırarak tüketmeyi tercih edebilir. Çocuklara da yetersiz beslenmeden kaynaklı olarak meydana gelen demir eksikliğini gidermek amacıyla düzenli olarak bir tatlı kaşığı kadar yedirilebilir. Ürün, her yaştan kişi tarafından severek tüketilir. Görülen etki ve hissedilen lezzet değişmeyen kriterlerdir. Siz de markanın üretim kalitesinden duyulan memnuniyeti dikkate alarak seçiminizi bu baldan yana kullanabilirsiniz.

Uygun Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı 850 gr Fiyatı

Uygun Milas Üreticiler Birliği Süzme Çam Balı 850 gr Fiyatı

Milas Üreticiler Birliği tarafından üretilen çam balının saç, cilt ve vücut sağlığı üzerinde pek çok olumlu etki yarattığı söylenir. Yorgunluk, halsizlik, mide rahatsızlıkları, boğaz iltihabı gibi birçok problemin iyileştirilmesinde etkili rol oynadığına inanılır. Bununla birlikte saç köklerinin güçlendirilmesi ve beslenmesi noktasında da ürünün sağladığı desteye başvurulur. Doğal bir sürecin sonucunda elde edilmesi çam balını cazip hale getirir. Milas Üreticiler Birliği ortaya koyduğu kaliteyle adından söz ettirir. Gerçek çam balına müşteriler tarafından ulaşılmasını mümkün hale getirir. Buna karşı talep ettiği fiyat ise oldukça makuldür. Belirlenen Milas Üreticiler Birliği süzme çam balı 850 gr fiyatı sayesinde her müşteri ürünü rahatlıkla satın alır. Siz de hem tüketim hem de fiyat noktasında sunulan ayrıcalıklardan yararlanmak için Trendyol’u tercih edebilirsiniz