Milka Choco Creme

54,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Milka Choco Creme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Artıdan Satıcı Ünvanı: BATUHAN AY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1060774583
    Bu ürün Artıdan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün ambalajında yılbaşına sebebiyle farklılıklar olabilir
Geri Bildirim Ver

Milka Choco Creme ile İki Bisküvi Arası Yoğun Lezzet

Kökeni İsviçre olan Milka markası enfes çikolataları ile yıllardır tüm dünyada kalpleri fethetmeye devam etmektedir. 1901 yılında çikolata üretimi ile piyasaya adım atan markanın günümüzde pek çok farklı çikolatalı ürünleri bulunmaktadır. Milka Choco Creme son zamanlarda yediden yetmişe herkesin beğenerek yediği bisküvilerden biri olmuştur. Yerken ağzınızda leziz akışkan çikolatası ile bu ürün size keyifli anlar yaşatacaktır. Gün içerisinde bu ürünü çay ve kahvenin yanında tatlı bir atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Milka Choco Creme, çikolata konusunda uzmanlaşmış markanın tecrübesiyle özel bir bisküvi olarak karşımıza çıkmaktadır. Çocukların severek yediği bu ürün, iki kat bisküvi arasında leziz çikolata kreması ile damaklarda şenlik yaratmaktadır. Milka kalitesi ile tereddüt etmeden küçük çocuklarınıza da yedirebileceğiniz bu bisküvi, yeni favori atıştırmalığınız haline gelecek. Milka Choco Creme yiyerek hayatınıza küçük mutluluk dokunuşları katabilirsiniz.

  • Özel lezzet
  • Tecrübe ve kalite
  • Küçük mutluluklar

Milka Kalitesiyle Milka Choco Creme

Milka Choco Creme içeriği yüksek besin değerlerinden oluştuğu için büyük-küçük herkes tarafından gönül rahatlığı ile tüketilebilir. Bu leziz bisküvi, çay saatlerinde keyifli bir atıştırmalık olacaktır. Eve gelen misafirlerinize tatlı bisküviler ikram etmek istediğiniz zaman Milka Choco Creme tercih edebilirsiniz. Doğum günü, özel davet, yılbaşı gibi etkinliklerinizde ikramlık olarak da düşünebilirsiniz. Özel çikolata kremasıyla herkesi büyüleyecek olan bu bisküvi, Milka kalitesiyle varlığını ve ününü güçlü bir şekilde sürdürmektedir. Milka Choco Creme yorumları oldukça olumludur. Tüketiciler ürünün lezzeti ve kalitesinden memnun olduklarını dile getirmektedirler. Siz de Milka Choco Creme PRA-1908065-2959 ürününü tercih ederek hayatınıza lezzetli bir tatlı atıştırmalık katabilirsiniz. Satın almaktan asla pişman olmayacağınız bu ürünün kalitesinden çok memnun kalacaksınız. Son tüketim tarihine kadar kuru ve serin bir yerde saklayabileceğiniz bu bisküvi size tatmadığınız yeni mutluluklar verecektir.

Milka Choco Creme Lezzeti

Milka’nın baş döndüren çikolata lezzetinin bisküvi ile buluşması çocuklarınıza büyük keyif yaşatacaktır. Milka Choco Creme çocuğunuzun beslenme çantasına gönül rahatlığı ile koyabileceğiniz bir atıştırmalıktır. Çocuğunuzun elinden düşürmek istemeyeceği bu leziz bisküviyi ofis çekmecenizde gün içerisinde atıştırmak olarak da tutabilirsiniz. Çay veya kahvenin yanında harika bir şekilde eşlik edecek olan Milka Choco Creme yorumları incelendiği zaman tüketicilerin ürünün içerisindeki çikolatanın lezzetinden oldukça memnun kaldıkları gözlemlenmektedir. Ağızda eriyen çikolatalı kremasıyla bu hafif bisküvi, sağlığına dikkat eden kişiler tarafından da tatlı atıştırmalık olarak tercih edilmektedir. Çocuklarınıza ödül olarak Milka Choco Creme verebilir ve onların mutluluklarına şahit olabilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra siz de Milka Choco Creme yorumları arasına bisküvi hakkındaki düşüncelerinizi katabilirsiniz. Gün içerisindeki tatlı ihtiyacınızı Milka kalitesiyle yaşamak istiyorsanız hızlıca siparişinizi verebilirsiniz.

Milka Choco Creme Fiyatları

Milka Choco Creme fiyatları oldukça uygundur. Bu ürün, Milka kalitesiyle üretilmekte ve bütçenizi yormayacak fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Dolayısıyla herkes bu lezzeti deneyimleyebilir ve yaşamına tatlı bir atıştırmalık olarak katabilir. Yediğinizde sizi mutlu edecek olan bu bisküvi, özellikle çocuklarınız tarafından büyük beğeni toplayacaktır. Milka Choco Creme, seyahate giderken çantanıza koyabileceğiniz veya ara öğün olarak tüketebileceğiniz bir üründür. Gün içerisinde canınız tatlı bir şeyler yemek istediği zaman yüksek kalorili gıdalar yerine Milka Choco Creme tercih edebilirsiniz. Her bütçeye hitap eden bu bisküvi, 260 gramlık ambalajlarda satılmaktadır. Trendyol’da yer alan Milka Choco Creme ürününün indirim zamanlarını takip edebilirsiniz. Bu şahane atıştırmalığı üstün kalitesi ve eşsiz lezzeti nedeniyle alışkanlık haline getirebilirsiniz. Milka Choco Creme kampanya fiyatlarından dilediğiniz zaman yararlanabilirsiniz. Vakit kaybetmeden Milka Choco Creme satın al butonuna tıklayarak hızlıca siparişinizi verebilirsiniz.