Milkshake Silver Shine Light Shampoo 300 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Milkshake Silver Shine Light Shampoo 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAYA SHOP Satıcı Ünvanı: SERHAT AR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0710606687
    Bu ürün KAYA SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Milk_Shake Silver Shine Light Şampuan 300ml Milk_Shake Silver Shine Light Şampuan, sarı, platin veya gri tonlarda saçlarda meydana gelen istenmeyen sararma ve mat görünümü gidermeye yardımcı olur. Özel formülü, saç tellerini temizlerken aynı zamanda saçın soğuk ve istenilen tonlarında kalmasını sağlar. İçeriğindeki mor pigmentler, sarı tonları nötralize eder ve saçın daha parlak, canlı ve taze görünmesini sağlar. Ayrıca saçı nazikçe temizler ve derinlemesine nemlendirir, böylece saçın yumuşak ve kolayca taranabilir olmasını sağlar. Kullanım Saçınızı ıslatın.
  • Yeterli miktarda Milk_Shake Silver Shine Light Şampuan'ı avucunuza alın ve saçınıza uygulayın.
  • Şampuanı saç derisine ve saç tellerine masaj yaparak yayın.
  • İyice köpürtün ve 3 ila 5 dakika boyunca bekletin. (İstenilen sonucu elde etmek için bekleme süresini ayarlayabilirsiniz.)
  • Ardından bol suyla durulayın.
  • İhtiyaç duyduğunuzda işlemi tekrarlayabilirsiniz.
  • Milk_Shake Silver Shine Light Şampuan, sarı ve platin tonlu saçları korumaya yardımcı olurken saçı temizler ve canlandırır. Düzenli kullanımda saçlarınızın istenilen renkte ve daha parlak görünmesine katkı sağlar. İçerik Aqua (Water),Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Glycerin, Sodium Chloride, Acid Violet 43, Glycol Distearate, Laureth-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Leaf Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, PEG-5 Cocomonium Methosulfate, Sodium Glutamate, Hydrolyzed Milk Protein, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Casein, Sodium Cocoyl Glutamate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (Fragrance),Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.
Geri Bildirim Ver