Milkway Burun Aspiratörü 60 Adet Yedek Uç Hediyeli

510 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Milkway Burun Aspiratörü 60 Adet Yedek Uç Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sağlıklıbebek Satıcı Ünvanı: ZİP PROFİL VE KİLİTLİ TORBA AMBALAJ ÜRETİM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999116344500001 Vergi Kimlik Numarası: 9991163445
    Bu ürün sağlıklıbebek tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Burun aspiratörü bebekleri rahatsız eden burun tıkanıklığını giderir rahat nefes almasını sağlar. Burun salgılarının uzaklaştırılması, kulak enfeksiyonlarını ya da öksürük gibi komplikasyonları önlemeye yardımcı olacaktır. Özellikle 6-7 aylık olana kadar bebekler ağızdan nefes alma ve burun kanallarını temizlemek için sümkürme yeteneklerine sahip değillerdir. Burun tıkanıklığı bebeğin rahat nefes almasını engeller, uyumasını ve buna bağlı olarak beslenmesini zorlaştırır. Kullanım şekli : Kullanmadan önce ellerinizi iyice yıkayınız. Bebeğinizi sırt üstü yatırınız. Değiştirilebilir ucu bebeğinizin burnuna yerleştirin ve diğer ucunu hafifçe emerek çekiniz. Aynı işlemi her iki burun deliği için yapınız. Her kullanımdan sonra filtreli ucu atınız ve yenisi ile değiştirin. Aspiratörün gövdesini ve uç kısmını ılık su ve sabun ile yıkayarak, iyice durulayınız ve kurumaya bırakınız 1 burun aspiratörü + 60 adet yedek uç hediyesidir.
Geri Bildirim Ver