Genel Markalar Scart Girişli Tüplü Tv Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Kanalları Hazır Yüklü

366,06 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
390,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Scart Girişli Tüplü Tv Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Kanalları Hazır Yüklü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PARÇA ELEKTRİK Satıcı Ünvanı: SONGÜL TÜRKOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8800428806
    Bu ürün PARÇA ELEKTRİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Millenium scart girişli uydu alıcı, tüplü televizyonlara uygundur. Fonksiyonel kullanıma, geniş sinyal gücü ve modern tasarıma sahiptir.
  • Scart girişi sayesinde televizyonlara kolayca bağlanabilen scart girişli HDMI kabloyla bağlanır ve kanalları hazır yüklenmiş olarak sunar. Millenium uydu alıcısı pek çok HD yayınına kesintisiz ve hızlı bir şekilde bağlanma imkanı sağlar.
  • Millenium mini scart uydu kumandası, kanallar arasında geçiş yapmak ve ses düzeyini ayarlamak için kullanılır. Fonksiyonel kullanım sunan cihaz, televizyon deneyiminizi daha keyifli hale getirir ve beklentilerinizi fazlasıyla karşılar.
  • LNB yardımıyla scart girişli mini uydu alıcısına kolayca ulaştırılan sinyaller, canlı ve net görüntülerin televizyona yansıtılmasını sağlar. Kaliteli görüntüleriyle dizi, film ve maç keyfini maksimum seviyeye çıkarır.

Ürün Özellikleri

  • Görüntü Kalitesi Full HD
  • Renk Beyaz
  • Wi-Fi Özelliği Yok
  • Ethernet Var
  • USB Yok
Geri Bildirim Ver

Millenium Scart Girişli Tüplü Tv Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Kanalları Hazır Yüklü

Millenium scart girişli tüplü TV uyumlu mini uydu alıcısı birbirinden farklı içerikleri aynı gün içerisinde izlemek için kullanılan bir sistemdir. Tüplü televizyonlar için uydu alıcısı olarak kullanılabilen bir cihazdır. Scart girişiyle televizyonlara bağlanabilen bu mini uydu alıcısı, kanalları hazır yüklenmiş olarak sunar. LNB yardımı sayesinde sinyalleri uydu alıcısına kolaylıkla ulaştırarak görüntülerin canlı ve net cam kalitesinde yansıtılmasına yardım eder. Fonksiyonel kullanımı, geniş sinyal gücü ve modern tasarımı ile tercih sebebidir.

 
  • Fonksiyonel kullanım
  • Geniş sinyal gücü
  • Modern tasarım

Millenium Scart Girişli Tüplü TV Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Özellikleri

Millenium Scart Girişli Tüplü TV Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Özellikleri

Millenium scart girişli tüplü TV uyumlu mini uydu alıcısı özellikleri pek çok HD yayınına kesintisiz ve hızlı bir şekilde bağlanmanıza olanak sağlar. Sinyal gücü yüksek teknolojik tasarım ürünlerin başında gelir. Dizi, film ve maç keyfinizi maksimum seviyeye çıkaran bu ürün, kaliteli ve net görüntüler sunarak göz sağlığını korur. Televizyonla arasında yakın bir bağ bulunan çeşitli testlerden geçirilerek hizmetinize sunulan oldukça kullanışlı ve modern bir üründür. Sinyalleri görüntüye dönüştürerek ayarlama, kanal taşıma, atlama, uydu tarama ve silme gibi pek çok işlevi kolaylıkla gerçekleştirebilir. Birden fazla uyduya bağlanarak fonksiyonel kullanım imkanı sunan bu ürün sayesinde televizyon üzerinden çeşitli oyunlar oynayabilir, flash disk ile istediğiniz filmleri kesintisiz ve rahat şekilde oynayabilirsiniz. Ürün, bütçenize ve televizyonunuza uygun dizayn edilir. Teknolojik yapı özellikleriyle dikkat çeker. Farklı sektörlerde kullanımına rastlanabilir. Bu ürün, beklentilerinizi fazlasıyla karşılayabilir.

 

Millenium Scart Girişli Tüplü TV Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Kullanımı

Millenium Scart Girişli Tüplü TV Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Kullanımı

Millenium scart girişli tüplü TV uyumlu mini uydu alıcısı, sinyal sorunların ortadan kaldırarak yağmurlu, rüzgarlı ve karlı havalarda kesintisiz ve rahat kullanım imkanı sunar. İnterneti full HD uydu alıcı kalitesiyle kullanmanıza yardım eder. Televizyon ve internete kolaylıkla bağlanabileceğiniz performans gücü yüksek ürünlerin başında gelir. Farklı platformlarda yer alan dizi ve filmleri kesintisiz HD kalitesiyle izleme fırsatına sahip olmanızı sağlar. Depolama kapasitesi yüksek bir üründür. Yüksek çözünürlük kalitesiyle öne çıkar. Ekranın görüntü kalitesini üst seviyeye çıkarabilen teknolojik bir üründür. Piksel kalitesinin yanı sıra işlevsel kullanımıyla beğeni toplar. Dizi, film ve maçları kesintisiz ve rahat şekilde izlemenize yardım eden bu ürün, ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verir. Yardımcı aparatları sayesinde kurulumunu kolaylıkla yaparak istediğiniz bağlantıyı hızlı ve pratik şekilde kurabilirsiniz. Millenium scart girişli tüplü TV uyumlu mini uydu alıcısı yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünün pratik özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Millenium Scart Girişli Tüplü TV Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Fiyatı

Millenium Scart Girişli Tüplü TV Uyumlu Mini Uydu Alıcısı Fiyatı

Kalite standartlarına göre özel olarak dizayn edilmiş olan uydu alıcısı, avantajlı fiyat seçenekleriyle beğeniye sunulur. Teknolojik yeniliklerle tasarlanan ürün, çanaklı ve çanaksız modellerde kullanılabilir. Full HD güvencesi sunan marka kalitesi yüksek bir üründür. Wi-Fi özelliği sayesinde televizyonunuzu internete bağlayarak sosyal medya platformlarında farklı dizi, film ve videoları kolaylıkla izleyebilirsiniz. Yüksek çözünürlüğü sayesinde oldukça kaliteli ve verimli zamanlar geçirebilirsiniz. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle her alana rahatlıkla taşınabilir. Pratik kullanım avantajı sağlayan bütçe dostu bir seçenektir. Yüksek görüntü ve ses performans kalitesi sunar. Zorlu hava şartlarında çanak anteninin kesintisiz, rahat şekilde çalışmasına olanak sağlayan performans gücü yüksek ürünlerin başında gelir. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde çok fonksiyonlu bir yapıya sahiptir. Millenium scart girişli tüplü TV uyumlu mini uydu alıcısı fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.