2
Hediyelik Fidan kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Genel Markalar Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanı Rosa Damascena 10-20 Cm

72 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
124,90 TL
4 Al 3 Öde
Kurumsal Fatura
124,78 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanı Rosa Damascena 10-20 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bi Kaktüs Dünyası Satıcı Ünvanı: AYÇA GÜLÜMSER MAZMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6440180351
    Bu ürün Bi Kaktüs Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanı Unutmayın ki bitkiler birer canlıdır. Mevsimlere göre görünümlerinde değişiklikler meydana gelir. Yaprak dökümü, çiçek dökümü, meyve verme zamanları farklılıklar gösterir. Satın alacağınız bitkinin hangi dönemde olduğunu mutlaka araştırın. Bu konuda bize istediğiniz zaman danışabilirsiniz. Satın alacağınız bitkiler, görseldeki durumlarını mutlaka yansıtacaktır. Ancak farklı mevsimlerde farklı görünümlerde size ulaşabilir. Sabırlı ve doğru bir bakımla herkesi kıskandıracak güzellikteki formlarına kavuşmasını adım adım izlemek size ayrı bir haz verecektir.
Geri Bildirim Ver

Mimoza HBV00000SZEZ9 Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanı

Mimoza Isparta gülü fidanı, pembe rengi ve hoş kokusuyla bulunduğu ortama renk katar. Yediveren özelliğine sahip olan fidan, yıl boyu birkaç kez çiçek açar. Bulunduğu ortamın havasını değiştiren gül fidanını dekoratif amaçlı tercih edilebilir. Ayrıca pek çok faydası bulunan gül yapraklarını yiyeceklerde ve cilt bakım ürünlerinde kullanabilirsiniz. Fidan, doğru şekilde, uygun bölgeye ekildiğinde çok sayıda çiçek verebilir. Güllerin sağlıklı ve canlı bir şekilde gelişebilmesi için 15 ile 20 derece arasındaki sıcaklıkta büyütülmesi gerekir. Mimoza tüplü kokulu reçellik Isparta gülü fidanı sayesinde bulunduğunuz ortamı dikkat çekici bir hâle getirebilirsiniz.

  • Ürün, dört mevsim dikime uygundur.
  • Gül fidanının farklı renk seçenekleri bulunur.
  • Yediveren özelliğine sahiptir.

Mimoza Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanının Özellikleri

Mimoza Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanının Özellikleri Nelerdir?

Mimoza Isparta gülü fidanı, açtığında pembe renkte çiçek veren özel bir bitkidir. Kullanıcılara fidan şeklinde sunulan ürün, yoğun gül kokusuna sahiptir. Dekoratif amaçlı tercih edilen gül fidanı, yediveren özelliği sayesinde yıl içerisinde birden fazla kez çiçek açar. Isparta’nın simgesi hâline gelen gül, açtığında bulunduğu ortamın anında havasını değiştirir. Ürünü, kapalı yada açık mekânda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Gül fidanı, kökten ayırma yöntemi kullanılarak üretilir. Diğer fidanlardan ayrılan kök, aşılamayla gelişimi desteklenir. Büyüyen gül fidanını dekoratif amaçlı kullanabileceğiniz gibi, tatlı ve reçel yapımında da tercih edebilirsiniz. Yoğun kokuya sahip olan gül yapraklarından lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Cilde oldukça faydalı olan gül yapraklarından kendinize maske ve bakım kremi hazırlayabilirsiniz. Mimoza tüplü kokulu reçellik Isparta gülü fidanını tercih ederek yuvanızı şenlendirebilirsiniz.

Mimoza Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanının Bakımı

Mimoza Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanının Bakımı Nasıldır?

Mimoza tüplü kokulu reçellik Isparta gülü fidanı bakımı oldukça kolaydır. Kullanıcılara fidan şeklinde gönderilen ürün, ilk olarak uygun yapıdaki toprağa ekilir. Dikim işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç husus bulunur. Her bir fidanın sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için ürünlerin arasında belirli bir boşluk bulunmalıdır. Fidanlar, 1 metrekare alana 8 ile 10 adet arasında olacak şekilde yerleştirilir. Ürün ekiminde humuslu ve kırmızı toprak karışımı tercih edilir. Uygun saksıya yerleştirilen gül fidanlarının toprağına azotlu gübre ilave edilmesi ürünün daha hızlı ve sağlıklı büyümesini sağlar. Ekilen gül fidanını sulama sıklığı da dikkat edilmesi gereken bir diğer konudur. Ürünün sulama miktarı ve süresi, fidanın yetiştiği ortam sıcaklığına ve mevsim koşullarına bağlıdır. Sulama sıklığı toprağın her daim nemli kalacağı şekilde ayarlanabilir.

Mimoza Tüplü Reçellik Isparta Gülü Fidanı Nerede Yetiştirilir?

Mimoza Tüplü Kokulu Reçellik Isparta Gülü Fidanı Nerede Yetiştirilir?

Mimoza Isparta kokulu gül fidanını dilediğiniz her yerde rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Ürün, açık ya da kapalı alanlarda rahatlıkla büyüyebilir. Fidanın saksıda yetiştirilmesi durumunda ürün köklerinin büyüyebileceği yeterli alan olmasına dikkat edilmelidir. Açık alanlarda yetiştirilen gül fidanına uygun sıcaklığın sağlanması gerekir. Normalin çok altındaki sıcaklığa sahip bölgelerde fidan donarak ölebilir. Aynı zamanda fidan, fazla güneş alan yerlerde de yanarak kuruyabilir. Ürün, ılıman koşullara sahip olan mekânlarda sağlıklı gelişim gösterir. Doğru toprak seçimi ve eksiksiz yapılan bakımla ürün, istenilen düzeyde çiçek açabilir. Gülün çiçek açmaya devam edebilmesi için hastalıklı ve kurumuş dallarının budanması ihmal edilmemelidir. Eşsiz kokuya sahip olan Isparta gülünü tercih ederek balkon, bahçe ya da evinizin havasını değiştirebilirsiniz. Ürün hakkındaki kullanıcı fikirlerini merak ediyorsanız Mimoza tüplü kokulu reçellik Isparta gülü fidanı yorumlarını okuyabilirsiniz. Mimoza kokulu Isparta gül fidanını uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.