1
Mobil Oyun Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Genel Markalar 1 Çift Pubg Ve Diğer Oyunlar Için Hızlı Tetik Oyun Parmak Eldiveni Mi-745=pubg Eldiven

60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
59,90 TL
4 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
500 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
14 saat 58 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
99,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 1 Çift Pubg Ve Diğer Oyunlar Için Hızlı Tetik Oyun Parmak Eldiveni Mi-745=pubg Eldiven

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emre Bilisim Satıcı Ünvanı: EMRE ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7911150061
    Bu ürün Emre Bilisim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafif ve nefes alabilir Parmak kolları hafif ve nefes alabilir, tıkalı değil. Dokunma ve hassas Yüksek kaliteli iletken fiber, tam dokunmatik ekran, hassas, daha verimli bir oyun deneyiminin tadını çıkarmanızı sağlar. Ter geçirmez ve kaymaz Oyun oynarken esnek ve pürüzsüz çalışma. Ter geçirmez ve kaymaz, anti-sonbahar, yıkanabilir ve tekrar kullanılabilir. Yüksek elastik Esnekliği artırmak için % tayt malzeme içeren, kalın veya ince parmaklara uyum sağlar. Uygulamalar Mobil oyun parmak kollu bu tür neredeyse tüm Android veya iOS dokunmatik ekran telefonları desteği, PUBG ve daha fazlası dahil olmak üzere atış oyunları için mükemmel uyumludur. Özellikler: Tipi: Parmak kovanı Malzeme: naylon, iletken elyaf Miktar: 1 çift Renk: gri / siyah / karışık renkler Boyut: 4*2.5cm/1.57*0.98? Net ağırlık: 10g/0.35oz Paketler: 2 * parmak kovanı

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 1 Yıl
  • Ürün Türü Parmak Eldiveni
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Mimozaavm 1 Çift PUBG ve Diğer Oyunlar İçin Hızlı Tetik Oyun Parmak Eldiveni

Değişen dünyaya ve teknolojiye ayak uydurmak, gereksinimleri belirleyerek ilerlemek sizi her zaman bir adım önde tutar. Bu alanlardan birisi de her yaş grubunun ilgi alanı olan oyun dünyasıdır. Oldukça popüler oyunlardan biri olan PUBG oyuncularının performansları ile beraber orantılı olarak ihtiyaçları da artar. Oyuncuların performans düzeylerini etkileyen birçok etmen vardır. Bunlardan biri ise oyun oynarken ekstra stres ve heyecan yapmalarına bağlı olarak ellerin nem miktarının artmasıdır. Mimozaavm 1 çift PUBG ve diğer oyunlar i̇çin hızlı tetik oyun parmak eldiveni bu ihtiyaçlarınıza yanıt oluşturabilecek teknolojide üretilir. Telefonlarınızı tutarken oluşabilecek nem hissinin veya ekranda parmak izi oluşumunun önüne geçerek etkili kullanım sunar. Oyun oynarken elinizde terleme olmadan ve hassasiyeti kaybetmeden oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

  • Anti-ter teknolojisi
  • İletken fiber kumaş
  • Yüksek hassasiyet

Mimozaavm Parmak Eldiveni ile Yüksek Performans

Mimozaavm Parmak Eldiveni ile Yüksek Performans

Yeni nesil teknolojiyle üretilen parmak eldiveni oyunlarda hız kazanmanıza yardımcı olabilecek yapıdadır. İletken fiber ve spandex kumaştan üretilir, yüzey kumaşı ise gümüş fiber kaplaması sayesinde iletken özelliği artar. Anti-ter teknolojisi ile üretilen kumaş, hava alır ve terletmez özelliktedir. Esnek kumaş yapısı sayesinde büyük küçük tüm parmaklara ve bütün telefon markalarına uygundur. Oyun parmak eldiveni sayesinde rakiplerinizden her zaman bir adım önde olursunuz. Kazanma oranını artıracak teknolojide terlemeyen ve parmak izi bırakmayan kumaştan tasarlanır. Ekstra iletkenlik özelliği bulunan kumaşı sayesinde ne kadar oynarsanız oynayın hassasiyeti kaybetmezsiniz. Esnek kumaşı ve yıkanabilen özelliği ile eldivenleri yıkadıktan sonra bile tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Yağı geçirmeyen, hava alarak terletmeyen kumaşı ve parmak izini önleyen yapısı üst düzey performans sergiler. Ekran üzerine dokunduğunuz her yerde hassas dokunuşlar yapar.

Pratik Kullanımı ile Mimozaavm Parmak Eldiveni

Pratik Kullanımı ile Mimozaavm Parmak Eldiveni

Rekabetin ve kazanmanın son derece önemli olduğu oyun sektöründe size kazandıracak taktikler gerekir. Kazanmanın önündeki büyük engellerden biri ise stres veya herhangi bir nedenden dolayı ellerinizin istemsizce terlemesidir. Mimoza oyun eldiveni parmaklarınızın terlemesi sonucu oluşan ekran üzerindeki algılama sorununun önüne geçer. Eldivenlerle bütün ekrana hakim olarak dokunduğunuz anda hızlı tetik özelliği sayesinde hassas atılımlar yapabilirsiniz. Kullanan müşterilerin memnun kaldığını Mimozaavm 1 çift PUBG ve diğer oyunlar için hızlı tetik oyun parmak eldiveni yorumlarını okuyarak inceleyebilirsiniz. Gümüş elyaf kumaştan üretilen dokusu havadar yapıya sahiptir, böylelikle yaz aylarında bile parmaklarınızda terleme olmadığını hissedersiniz. 1 çift parmak eldivenden oluşan kumaş ince nefes alabilen, hassas yapıda, antibakteriyel özellikli ve anti-radyasyon etkisine sahip gümüş elyaftır. Anti-radyasyon özellikli kumaş telefondan gelen radyasyon etkilerinin parmaklarınıza geçmesini önler.

Her Bütçeye Uygun Mimozaavm Parmak Eldiveni Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Mimozaavm Parmak Eldiveni Fiyatı

Mobil ekranda oynayan oyuncuların ihtiyaçlarına göre üretilmiş bir üründür. İşlevselliğinin yanı sıra nefes alabilen örme kumaşı sayesinde oynarken elinizde terleme hissetmeden oyunları oynayabilir, yüksek hassasiyet yakalayabilirsiniz. İletkenliği fazla olan gümüş elyaf kumaştan üretilen eldivenler sayesinde oyunda hızlı hareket edebilir, ekrana hakim olabilirsiniz. 1 çift parmak eldivenden oluşan paketinizi yaz aylarında bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnce, hava alabilir, terletmez kumaştan üretilen eldiveni rahatlıkla yıkayabilir ve gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Esnek yapısı sayesinde parmaklarınızın şeklini alır ve oyun oynarken çıkabilme ihtimalini düşünmek zorunda kalmazsınız. Oyunlarda yüksek performans sergilemek isteyenlerin tercihi bir üründür. Oyun eldiveni, rekabet ve kazanma oranlarını artıracak kalitededir. Mimozaavm 1 çift PUBG ve diğer oyunlar için hızlı tetik oyun parmak eldiveni fiyatını inceleyerek ürünü Trendyol’dan temin edebilirsiniz.