mineaderm Ayak Ve Topuk Için Bakım Kremi?/ıntense Repair Cream Foot And Heel

111 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,94 TL

Ürün Bilgileri

mineaderm Ayak Ve Topuk Için Bakım Kremi?/ıntense Repair Cream Foot And Heel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aslıhane Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN KÜNCÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6050576585
    Bu ürün Aslıhane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ayak ve Topuk İçin Onarıcı Bakım Kremi Intense Repair Cream Foot and Heel SERİ ADI Vücut Bakım Serisi ÜRÜN TİPİ Krem CİLT TİPİ Tüm Cilt Tipleri CİLT İHTİYACI Nemlendirme Intense Repair Cream, doğal yapıya zarar vermeden, güçlü içeriği
  • Alpha-Glucan Oligosaccharide, Triticum Vulgare Wheat, Tea Tree Leaf, Calendula Officinalis, Shea Butter, Sodium PCA sayesinde kurumuş, sertleşmiş cildi yumuşatmaya ve yapılandırmaya yardımcı olur. Ayak ve topuk bölgesi için rahatlatıcı, konforlu bir bakım sağlar. Kozmetik Etki · Doğal yapıya zarar vermeden, güçlü içeriği sayesinde kurumuş, sertleşmiş cildi yumuşatmaya ve yapılandırmaya yardımcı olur. · Ayak ve topuk bölgesi için rahatlatıcı, konforlu bir bakım sağlar. · Doğal florayı bozmadan besler ve nemlendirir, dış etkilere karşı direnç sağlar. Kullanım ve Uyarılar: Yeterli miktarda ürünü, ince bir tabaka halinde, tamamen emilinceye kadar, hassas masaj yaparak uygulayınız. Gün içerisinde sabah, akşam ve düzenli kullanınız. / Oda sıcaklığında, çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Bilek içerisinde (patch) test edip kullanınız. Detaylı bilgi için kullanma kılavuzunu okuyunuz. Aktif Maddeler ·Alpha–Glucan Oligosaccaride ·Triticum Vulgare Germ Oil ·Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil ·Calendula Officinalis Flower Oil ·Shea Butter ·Sodium PCA Ürün Bileşimi: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Ceteareth-20, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sodium PCA, Dimethicone, Propylene Glycol, Acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Calendula Officinalis Flower Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Allantoin, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Rosmarinus Officinalis Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Ethylhexylglycerin.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Tüp
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver