mineaderm Kırışıklık Karşıtı Yenileyici Göz Çevresi Bakım Kremi/advance Defense Rejunevating Eye Cream

353 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
426 TL404,82 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

mineaderm Kırışıklık Karşıtı Yenileyici Göz Çevresi Bakım Kremi/advance Defense Rejunevating Eye Cream

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORASYA Satıcı Ünvanı: FIRAT ARGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740810001
    Bu ürün FLORASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Göz Çevresi Kırışıklık Karşıtı Bakım Kremi Advanced Defense Rejuvenating Eye Cream SERİ ADI Yaşlılık Ve Kırşıklık Karşıtı Bakım Serisi ÜRÜN TİPİ Göz Kremi CİLT TİPİ Tüm Cilt Tipleri CİLT İHTİYACI Kırışıklık Bakımı Advanced Defense Rejuvenating Eye Cream, Kök hücre teknolojisi ürünü Regenistem Red Rice ve diğer güçlü aktifler Eyeliss, Matrixyl, Riboxyl, Shea Butter bileşimiyle, yoğun yapılandırıcı etkisi ile göz çevresinin sıkılaşmasına, göz altı torbaları ve kırışık görünümü engellemeye, canlı görünüme yardımcı olur. Göz çevresine derinlemesine etki ederek, doğal nem dengesinin korunmasını destekler. Kozmetik Etki · Bitkisel Kök Hücre Teknolojisi İçerir. · İçerdiği Peptidler ve diğer aktifler göz çevresinde oluşan yoğun kaz ayakları, kırışıklık ve göz altı torbalarını engellemeyi destekler. · Göz çevresi cilt yapısının güçlendirilmesine yardımcı olur. · Nemlendiriciler aktifler sayesinde gün boyu nemlendirme sağlar. · Dış etkilerin ve zamanın ciltteki yıpratıcı etkisini azaltmayı destekler. · Doğal görünümünün korunmasına yardımcı olur. Kullanım ve Uyarılar: Sadece göz çevresine, göz kapakları hariç u?ru?n tamamen emilinceye kadar, hassas masaj yaparak sabah ve akşam uygulayınız. /Oda sıcaklığında, çocukların erişemeyeceği yerde muhafaza ediniz. Bilek içerisinde (patch) test edip kullanınız. Detaylı bilgi için kullanma kılavuzunu okuyunuz. Aktif Maddeler ·Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide -7 ·Hesperidin Methyl Chalcone ·Arnica Montana Flower Extract ·Aloe Barbadensis Leaf Juice ·Regenistem Red Rice ·Ribose ·Beta Vulgaris Root Extract Ürün Bileşimi: Aqua, Isononyl Isononanoate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Behenyl Alcohol, Sodium Acrylates Copolymer, PEG-100 Stearate, Dimethicone, Butylene Glycol, Hesperidin Methyl Chalcone, Steareth-20, Dipeptide-2, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Dimethiconol, Lecithin, Glycine Soja Sterols, Cetearyl Alcohol, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Panthenol, Polysorbate 20, Ribose, Ozonized Oryza Sativa Callus Culture Extract, Tocopheryl Acetate, Glycine Soja Seed Extract, Arnica Montana Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Carbomer, Xanthan Gum, Bisabolol.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tüp
  • Hacim 11 - 15 ml
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver