mineaderm Saç Dökülme Karşıtı Onarıcı Bakım Şampuanı Advanced Restoring Shampoo

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

mineaderm Saç Dökülme Karşıtı Onarıcı Bakım Şampuanı Advanced Restoring Shampoo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FLORASYA Satıcı Ünvanı: FIRAT ARGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740810001
    Bu ürün FLORASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açıklama: Saç için değerli aminoasitler, mineraller, vitaminler, bitki özleri ve meyve asitlerinden oluşan bileşimiyle, sağlıklı saç gelişimini destekler, dökülmeye dayanıklı, güçlü saç kökleri oluşturmaya yardımcı olur. Içeriğindeki oleanoik asit, apigenin biotinyl (vit h)-Ghk ve hexapeptide 11 sayesinde anti oksidan etkiyi destekler ve besleyici etkileri sayesinde saç kayıplarını en aza indirmeye yardımcı olur. Hassas temizleyici yüzey aktifler sayesinde, yağ ve nem dengesini koruyarak, saçlarınızı yıpratmadan temizlemeye yardımcı olur. Sls (sodyum lauryl sulfate) içermez. Sles (sodyum lauryl ether sulfate) içermez. Ph değeri cilt yapısına uygundur. Aktif maddeler: Apigenin Oleanolic acid Biotinoyl tripeptide-1 Phyto keratin Hexapeptide-11 Mino acid complex Ürün bileşimi: Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Cocoamphoacetate, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Cocamidopropyl Betaine, Butylene Glycol, Amodimethicone, C11-15 Pareth-7, Laureth -9, Trideceth-12, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium PCA, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Arginine, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Biotin, Polyquaternium-10, Allantoin, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Aspartic Acid, PCA, Serine, Glycine, Alanine, Threonine, Proline, Valine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Apigenin, Oleanolic Acid, Biotinoyl Tripeptide-1, Olea Europaea Leaf Extract, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Betaine, Hexylene Glycol, Hexapeptide-11, Parfum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Citric Acid. Kullanımı: Islak saçınıza parmak uçlarıyla masaj yaparak uygulayınız. Bir kaç dakika saçta bekleterek durulayınız. Daha sonra aynı işlemi birkaç kez daha uygulayınız. Etkin sonuç alabilmek için şampuandan sonra, advanced restoring hair serum uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver