mineaderm Cilt Aydınlatıcı Temizleme Jeli/lightening Cleanser Gel

189,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

mineaderm Cilt Aydınlatıcı Temizleme Jeli/lightening Cleanser Gel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakım Kutusu Satıcı Ünvanı: SB GRUP KOZMETİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757092814000001 Vergi Kimlik Numarası: 7570928140
    Bu ürün Bakım Kutusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cilt Aydınlatıcı Temizleme Jeli Lightening Cleanser Gel SERİ ADI Leke Karşıtı Bakım Serisi ÜRÜN TİPİ Temizleyici CİLT TİPİ Tüm Cilt Tipleri CİLT İHTİYACI Leke Bakımı Ve Temizlik Lightening Cleanser Gel, sabun içermeyen temizleyiciler ve nemlendirici aktifler sayesinde, kurutmadan makyaj kalıntılarını temizler, cildi arındırır. Ciltte renk dengesinin sağlanması, parlak ve ışıltılı bir görünüm oluşmasını destekler. Kozmetik Etki · Cildin aydınlanmasını desteklemek ve gözeneklerin derinlemesine temizlenmesi için kullanılır. · Gözenek kanallarında birikmiş yağ ve kir kalıntılarının arındırılması için kullanılır. · Ciltteki yorgun ve renksiz görüntüyü arınmış ve canlı duruma getirmeye yardımcı olur. Kullanım ve Uyarılar: Her sabah ve/veya akşam ıslak yüz ve boyun bölgesine yeterli miktarda ürünü uygulayınız. Kremsi bir doku kazanana kadar nazikçe masaj yapınız. Su ile durulamadan önce 1dk bekletiniz. / Bilek içerisinde (patch) test edip kullanınız. Göz çevresine temas ettirmeyiniz. Aktif Maddeler ·Rumex Occidentalis Extract ·Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Extract ·Biotin ·Camellia Sinensis Leaf Extract ·Bisabolol Ürün Bileşimi : Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Disodium Cocoamphodiacetate, Butylene Glycol, Sodium PCA, Panthenol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Rumex Occidentalis Extract, Betaine, Sodium Lactate, PCA, Serine, Glycine, Alanine, Glutamic Acid, Lysine HCl, Threonine, Proline, Arginine, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Parfum, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Laureth-2, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Vegan
  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver