Miningaa 5 Li Pratik Içli Köfte Kalıbı Içli Köfte Aparatı Köfte Kalıp

84,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miningaa 5 Li Pratik Içli Köfte Kalıbı Içli Köfte Aparatı Köfte Kalıp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKSELANS ADANA Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN CAN SAĞLARLI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7380566641
    Bu ürün EKSELANS ADANA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçli köfte yapanları artık imrenmek yok.
  • Çok rahatlıkla herkes içli köfte yapabilir.
  • Plastik ve pratik bir üründür.
  • 5 adet köfte aynı anda yapılabilir.
  • sizin için özel olarak satışa sunulmuştur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Miningaa Pratik 5'li İçli Köfte Kalıbı Aparatı

Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbı, bu zahmetli yemeği kolayca yapmanızı sağlayan bir mutfak aletidir. İçli köfte hamuru yoğurmak ve şekillendirmek profesyonellik gerektirir. Normal şartlarda hazırlanması son derece uzun zaman alan bu geleneksel lezzet, içli köfte aparatı sayesinde kısa sürede yapılabilir. Türkiye’nin hemen hemen her yöresinde görülen içli köfte bazen haşlama bazen de kızartma yöntemiyle pişirilir. Miningaa 5’li içli köfte aparatı, bu lezzetli tarifi her pişirme tekniğine göre kolayca hazırlayabilmenizi sağlar. Farklı yöntemlere sahip olan tarifleri, Miningaa plastik beyaz 5’li içli köfte aparatını kullanarak kısa sürede hazırlamanız mümkündür. Ürün, yumurta formunu andıran klasik içli köfteler yapmanız için tasarlanır.

  • Renk: Beyaz
  • Tek seferde yapılabilecek köfte sayısı: 5
  • Materyal: Plastik

Miningaa 5’li Pratik İçli Köfte Kalıbının Özellikleri

Miningaa 5’li Pratik İçli Köfte Kalıbının Özellikleri

Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbı, plastik materyalden üretilir. Bu materyal, gıdayla temasa uygundur. Ürünün hem iç hem de dış yüzeyi beyaz renktedir. Miningaa 5’li içli köfte aparatı, katlanabilir yapıya sahip olduğundan kullanımı oldukça kolaydır. Ürün üzerinde 5 adet oval görünüme sahip içli köfte haznesi bulunur. İdeal boyutlarda tasarlanan bu hazneler, klasik içli köfte şeklini çabucak vermenizi sağlar. Aparatın; birleşme noktaları, kapağı ve bastırma levhası dayanıklı materyalden üretilir. Bu kurtarıcı mutfak aleti, sağlamlığının yanı sıra hafif yapısıyla da yorulmadan köfte yapmanızı sağlar. Yer tutmayacak şekilde üretilen Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbı; dolap içlerinde, çekmecelerde ya da raflarda rahatlıkla saklanır. Temizliği de oldukça kolay olan aparatın üzerinde yağ ve salça lekesi kalmaz. Miningaa içli köfte kalıbı, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

Miningaa İçli Köfte Aparatı Kullanışlı mıdır?

Miningaa İçli Köfte Aparatı Kullanışlı mıdır?

Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbı, son derece kullanışlı bir üründür. Sağdan sola veya tam tersi yönde kapanabilen menteşeli yapıya sahip ürün, içli köfte hamuruna kısa sürede şekil verir. Aparatı aktif bir şekilde kullanmak için öncelikle kalıp üzerine streç film yerleştirmek gerekir. Bu işlem, köftelerin hazneye yapışmasını engelleyerek kalıptan parçalanmadan çıkmasını sağlar. Eşit boyutlarda alınan hamur parçaları, streç film serili haznelerin içerisine yerleştirilir. Hamurların üzerine şekil verici levha kapatılarak bastırılır. İçli köfte hamurlarının içi yeterince oyulduğunda orta kısımlarına kıymalı harç koyulur. Son olarak yumurta şeklindeki köfte hamurunun diğer yarısı da harçlı hamurun üzerine kapatılır. İyice bastırıldıktan sonra köfteler pişmeye hazır hâle gelir. Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbı, pratik yapısıyla daha önce bu yemeği denemeyen kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir.

Miningaa Köfte Kalıbının Kalitesi Nasıldır?

Miningaa Köfte Kalıbının Kalitesi Nasıldır?

Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbı, oldukça dayanıklı bir üründür. Sağlam plastik materyalden üretilen bu kalıplar, darbelere karşı dirençlidir. Gerektiği gibi kullanıldığı takdirde aparatın şeklinde bozulma görülmez. Üzerine aşırı basınç uygulanmadığı sürece kırılma sorunuyla karşılaşılmaz. Kullanışlı bir mutfak gereci olan bu aparat, bulaşık deterjanı ve yumuşak bir sünger yardımıyla rahatlıkla temizlenebilir. Ancak ocak veya fırın gibi yüzeylerde kullanıma uygun değildir. Miningaa 5’li pratik içli köfte kalıbının ateşle temas etmesi önlenmelidir. Aynı anda beş adet köfte yapmaya yardımcı olan bu ürün sayesinde kısa sürede iştah açıcı sofralar kurabilirsiniz. Siz de muhteşem sofralarınızda bu lezzetli yemeği sunabilmek için pratik köfte aparatından yardım alabilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Miningaa plastik beyaz 5’li içli köfte aparatı yorumlarını okuyarak kullanıcıların deneyimlerini gözlemleyebilirsiniz. Kusursuz şekle sahip içli köfteler hazırlayan bu aparatı Trendyol’un alışveriş kolaylığı ve bütçe dostu fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.