Minizooistanbul Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh 2’li

600 TL
(300 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Minizooistanbul Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh 2’li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minizoo Satıcı Ünvanı: VRP İNŞAAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0925051318600011 Vergi Kimlik Numarası: 9250513186
    Bu ürün Minizoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El yapımı cam köpekbalıklı kadeh. 2’li settir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Kırmızı Şarap Kadehi
  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver

Minizooistanbul Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh 2’li

Bardaklar temel mutfak gereçlerindendir. Kullanılacak alana ve içeceğe göre farklılık gösterebilir. Sunumların vazgeçilmez parçaları olarak birçok çeşidi vardır. Su, meşrubat, çay ve kahve bardakları, kadehler şeklinde sıralanabilir. Sofra dizaynında Minizooİstanbul Minizoo el yapımı cam köpekbalıklı kadeh şık tasarımıyla dikkat çeker. Bardak çeşitleri arasında farklı modellere sahip olan kadehler, özel akşam yemeği masalarını süsler. Her evde bulunması gereken Minizooİstanbul Minizoo el yapımı cam köpekbalıklı kadeh 2’li ile etkileyici sunumlar yapabilirsiniz. Ürün, çiftler için ideal modeller arasındadır. İsteğe göre şarap, su veya meşrubat gibi bir çok içeceğin servis edilmesi için kullanılabilir. İçine konulan her içeceğe farklı bir görünüm kazandırır. İçerisinde bulunan köpekbalığı figürü kadeh kullanımını keyifli hale getirir.

  • Zarif tasarımlı ayak yapısı
  • Eğlenceli köpekbalığı figürü
  • El yapımı cam materyal

Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh Özellikleri

Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh Özellikleri

Kadehler içki tüketimi amacıyla üretilen farklı şekil ve boyutlara sahip bardaklardır. İçki tüketiminin yanı sıra oldukça fonksiyonel ve işlevsel olan bu ürünler farklı içecekler içinde kullanılabilir. Kadeh şeklinin belirlenme sebebi içkinin ısı ile temas etmemesinin sağlanmasıdır. İçki tüketimi sırasında soğukluğu ya da sıcaklığının korunabilmesi için ayaklı yapı ideal kullanımı mümkün kılar. Bardağın el ile teması bu şekilde önlenebilir. Farklı ağız genişliğine ve boyuta sahip kadehler sayesinde tüketilen içecek keyifli hale gelir. Modelin alabildiği sıvı miktarı 440 cc’dir. Modelin yüksekliği 223 mm ve ağız çağı 64 mm’dir. Ürünün taban çapı ise 82 mm’dir. Kadeh modeli tercih ederken dikkat edilmesi gereken ilk özellik tasarımıdır. 2’li kadeh şık ve özgün tasarıma sahiptir. Tasarım haricinde ürünün dayanıklı ve kaliteli olması da önemlidir. El yapımı cam materyalden üretilen model oldukça dayanıklıdır.

Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh Avantajları

Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh Avantajları

Bardaklar özel yemek davetleri, toplu organizasyonlar gibi her türlü etkinliğe şıklık katar. Köpekbalıklı kadeh müşterilerin severek kullandığı modeller arasında yerini alır. Ayaklı yapıya sahip olan model vücut ısısından etkilenmeden ideal sıcaklığını korumayı başarır. İçkinin uygun şekilde muhafaza edilmesi ve tadı bozulmadan içilebilmesi için çok ince detaylara önem verilerek tasarlanır. Doğru seçilen bir kadeh içkiden alacağınız keyfi artırır. Minizooİstanbul Minizoo el yapımı cam köpekbalıklı kadeh 2’li yorumlandığında estetik yapısıyla göze hitap eder. Ayrıca köpekbalıklı kadehi, hediye olarak da verilebilir. Şık ve dayanıklı olan bu model uzun yıllar sofralarınıza eşlik eder. Model etkileyici sunumlar yapma fırsatı sağlar. İlgi çekici, sade ve el yapımı özellikleriyle bir fırsat ürünüdür. İçkinin renginin daha net gözükmesi için düz, desensiz ve renksiz olarak tasarlanır.

Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh Fiyatları

Minizoo El Yapımı Cam Köpekbalıklı Kadeh Fiyatları

Kadeh çeşitleri araştırıldığında geniş bir ürün yelpazesiyle karşılaşılır. Bardaklar antik çağdan beri sofraların vazgeçilmezlerindendir. El yapımı cam malzemeden üretilerek kaliteli ve şık bir görünüme sahip olan bu model ise müşteriler tarafından güvenle tercih edilir. İçeceğin aromasını ve kokusunu muhafaza etmek için ağız kısmı ürünün tabanına göre daha dar olacak şekilde üretilir. Ürünü özel günlerde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Günün sonunda güzel bir yemek masasında kendinizi ödüllendirirken el yapımı köpekbalıklı kadeh size eşlik eder. Model, mutfak eşyalarının vazgeçilmezi olur. Minizooİstanbul Minizoo el yapımı cam köpekbalıklı kadeh 2’li fiyatı bütçe dostudur. Saydam yapısı sayesinde içeceğin rengini canlı bir şekilde gösterir. İhtişamlı yemek masalarına renk katar. Eğlenceli, keyifli ve ince düşünülen tasarımıyla el yapımı cam köpekbalıklı kadehe Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.