Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur’an-ı Kerim (30 Kitap Takım) - Murat Bozdoğan 9786050620504

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.150 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur’an-ı Kerim (30 Kitap Takım) - Murat Bozdoğan 9786050620504

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Misal Yayınları-Melek Bozdoğan Satıcı Ünvanı: MELEK BOZDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kahramanmaraş Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2730566214
    Bu ürün Misal Yayınları-Melek Bozdoğan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okul öncesi dönem ve ilköğretim dönemi, kişilik altyapısının ve davranış kalıplarının önemli ölçüde şekillendiği bir zaman dilimidir. Bu yüzden çocuklara uygulanacak eğitimin, bilgilendirmekten ziyade karakter oluşturmaya ve davranış kazandırmaya yönelik olması gerekmektedir. Bu dönemde çocuklara ahlaki ve dini eğitim verilmesi, Kur’ân-ı Kerîm okutulması, hem manevi dünyalarına katkıda bulunmakta, hem de zihinsel gelişimlerini desteklemektedir. Özellikle okul öncesi dönemde Kur’ân-ı Kerîm okumayı öğrenen çocukların, okul döneminde okuma-yazma öğrenme süreci önemli ölçüde kısalmakta, farklı dersleri anlamaları ve öğrenmeleri kolaylaşmaktadır. “Çocuklar İçin Kur’ân-ı Kerîm” seti, okul öncesi dönem ve ilköğretim döneminde Kur’ân-ı Kerîm okumaya başlayan çocukların zihinsel yeterlilikleri ve anlama kapasiteleri dikkate alınarak hazırlanmıştır. Çocukların kolay okumalarını sağlamak amacıyla üstün, esre ve ötreli harfler, med harfleri, cezm, şedde ve tenvinli harfler renklendirilerek birbirinden ayrılmış, okunmayan harfler griye boyanmış, kitap daha büyük ve okunaklı yazı stili kullanılarak düzenlenmiştir. Hem çocukların kitabı kısa sürede okuyup yeni bir kitaba geçmek suretiyle motive olmaları, hem de kitapları daha rahat taşıyabilmeleri için, her cüz farklı renklerdeki fasiküller halinde hazırlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Arapça
  • Yazar Murat Bozdağan
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Misal Çocuk Murat Bozdoğan Çocuklar İçin Kur’an-ı Kerim 30 Kitap Takım Trendyol'da!

Çocuklar okulöncesi dönemde öğrenmeye oldukça açıktır. Çocukların kişilik yapısının geliştiği okulöncesi dönem, Kur'ân-ı Kerîm öğrenmeleri için en doğru zamandır. Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan tarafından hazırlandı. Kitapta çocuklara Kur'ân-ı Kerîm anlaşılır bilgilerle aktarılır. Çocuklara dini bilgilerin verildiği kitap seti, öğrenme sürecini kısaltarak etkili hale getirir. Misal Çocuk Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Murat Bozdoğan, çocukların zihinsel yeterlilikleri doğrultusunda hazırlanmış bir eserdir. Kitapta verilen bilgiler öğrenme sürecini eğlenceli hale getirerek, ilgi çekici şekilde aktarır.

  • 3 - 6 yaş grubu için uygun bir kitap setidir.
  • Kolay okunabilen bilgisayar hatlıdır.
  • Hatim setidir.

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'an-ı Kerim Setinin Özellikleri

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'an-ı Kerim Setinin Özellikleri

3 -6 yaşındaki çocuklara verilen bilgiler, karakter oluşumu açısından önemlidir. Ebeveynler, bu dönemde çocukların gelişimlerine katkı sağlayacak kitapları tercih ederek onları destekleyebilir. Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 1-30 Cüz Murat Bozdoğan bilgi veren öğretici içeriğiyle ebeveynlerin ilgisini çeker. Kitapta aktarılan bilgiler çocukların hem zihinsel gelişimine hem de manevi hayatına destek verir. 3 – 6 yaş aralığındaki çocukların Kur'ân-ı Kerîm okumayı öğrenmesi, okula başladığı zamanda daha etkin olmasını sağlayabilir. Kur'ân-ı Kerîm öğrenen çocukların, öğrenme ve kavrama becerileri olumlu desteklenir. Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan bilgiyi eğlenceli bir şekil aktarır. Her cüz için farklı renklere sahip fasikül olarak hazırlanır. Harfler çeşitli renklerde basılarak çocukların kolay okuması ve anlaması amaçlanır. Okulöncesi dönemdeki çocukların ilgisini çekecek şekilde hazırlanan Kur'ân-ı Kerîm, 30 kitaptan oluşur.

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm Setini Kimler Tercih Eder?

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm Setini Kimler Tercih Eder?

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan, ebeveynler tarafından 3-6 yaş grubundaki çocukları için tercih edilir. Çocuğuna dini bilgi öğretmek isteyen ailelerin tercihleri arasında olan kitap takımı, kolay anlaşılabilir bir tasarıma sahiptir. Kur'ân-ı Kerîm'i sevdirerek öğretmek isteyen eser, renkli çizimlerden oluşur. Kitapta okunan ve okunmayan harfler farklı renklerle gösterilir. Bu sayede çocukların bilgileri sıkılmadan öğrenmesi sağlanır. Ayrıca Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan tarafından yazılan eserde kullanılan yazı tipi de ilgi çekicidir. Yazı tipinin büyük olması harflerin kolayca öğrenmeye yardımcı olur. Çocuğunuzla birlikte günlük belirli zamanlarda kitap seti üzerinden Kur'an-ı Kerim öğrenme çalışmaları yapabilirsiniz. Anlaşılır ve büyük harflerle tasarlanan fasiküller, çocukların öğrenme sürecini destekleyen yapıdadır.

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm Seti Kaliteli midir?

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm Seti Kaliteli midir?

Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan oldukça kaliteli bir settir. Kitap seti birbirinden renkli çizimleriyle hitap ettiği yaş grubu için yeterlidir. Çocukların renkli dünyasına uygun olan Kur'ân-ı Kerîm seti, fasiküllerden oluşur. Her fasikülde birbirinden renkli çizimlere yer verilir. Baskı kalitesinin yüksek olduğu Kur'ân-ı Kerîm setinde okunacak fasiküller kolayca taşınarak istenilen yere götürülebilir. Her cüz için farklı bir renk kullanılır. Renkler ve çizimler, en az çocuklar kadar ebeveynlerin de beğenisini kazanır. Kitap setini hakkında diğer kullanıcıların fikirlerini almak için Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan yorum ve değerlendirmeler bölümüne göz atabilirsiniz. Siz de hemen Trendyol'dan Misal Çocuk Çocuklar İçin Kur'ân-ı Kerîm 30 Kitap Takım Murat Bozdoğan tarafından yazılan seti sepetinize ekleyebilirsiniz.