MİSBAHÇE Misk Adaçayı Uçucu Yağı 10 ml

545 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MİSBAHÇE Misk Adaçayı Uçucu Yağı 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MİSBAHÇE Satıcı Ünvanı: MİSBAHÇE GIDA VE TARIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622060176600017 Vergi Kimlik Numarası: 6220601766
    Bu ürün MİSBAHÇE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Misk Adaçayı (Salvia sclarea) bitkisinin yazılı tarihte karşımıza ilk çıkışı M.S. 77 yılına dayanır. Orjini Doğu Avrupa olan Misk Adaçayı’nın antik medeniyetlerde de çok yaygın bir kullanım alanına rastlanmıştır. Latince temiz anlamına gelen ‘Clarus’ kelimesinden türeyen ismini, ünlü bitki bilimci Nicholas Culpeper 1653 yılında ‘clear-eyed’ olarak betimlemiş, bitkinin işlevselliğine ve çok yönlülüğüne atıfta bulunmuştur. Misk Adaçayı Uçucu Yağı, en çok Doğu Avrupa, Asya ve Afrika’da yetişen Misk Adaçayı bitkisinin yaprak ve çiçeklerinin buhar distilasyonu sonucu elde edilir. 800 gram bitkiden yalnızca 10 mL elde edilen bu uçucu yağ günümüzde de aromaterapi ve meditasyon ile ilgilenenlerin favorileri arasındadır. Bunun yanı sıra antioksidan özellikleriyle cilt ve saç bakımında önemli bir yere sahip olan Misk Adaçayı Uçucu Yağı, sebum kontrolü sağlarken hassas ciltlere bakım yapar
  • ton eşitlemeye, gözenek sıkılaştırmaya ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Misk Adaçayı Uçucu Yağı, topraksı alt notası ile birlikte bitkisel, çiçeksi ve çok hafif meyvemsi tonları ile ferah, temiz ve daha maskülen bir his verir. Koku Kategorisi: Topraksı, bitkisel, çiçeksi Uyumlu:Limon Uçucu Yağı, Ölmez Çiçek Uçucu Yağı, Itır Uçucu Yağı, Sandal Ağacı Uçucu Yağı, Lavanta Uçucu Yağı, Paçuli Uçucu Yağı, Gül Uçucu Yağı İçindekiler:100% Salvia sclarea Oil Doğal olarak içerdiği alerjenler: Linallol, Limonen, Citral, Geraniol Menşei: Doğu Avrupa Uyarılar Haricen kullanım içindir. Seyreltmeden direkt cilde uygulamayınız. Alerjen içerir, tüm cilde uygulamadan önce cildin ufak bir yerinde mutlaka test ediniz. Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutunuz. 5 yaşından küçük çocuklarda kullanmayınız. Hamilelik esnasında kullanmadan önce mutlaka doktorunuza danışınız. Serin yerde saklayınız. Gözenek arındırır.
  • Kızarıklık karşıtı bakım yapar.
  • Gözenek sıkılaştırıcı bakım yapar.
  • Fazla yağlanmayı önler.
  • Derinlemesine nemlendirir.
  • Cildin daha yumuşak ve nemli olmasına yardım eder.
  • Daha parlak ve güçlü bir saç yapısı için saç bakım yağlarına karışırılabilir, saçta fazla yağlanmanın önüne geçmeye yardımcı olur.
  • Aromaterapi ·Sabit bir yağ ile karıştırarak (ayrıştırılmış hindistan cevizi yağı) vücuda, bileklere, şakaklara, ayak tabanlarına, boynun arka kısmına uygulanabilir ·Banyo suyuna bir kaç damla ekleyip su içerisinde 20 dakika dinlenilebilir. ·Buhurdanlıkta veya difüzerde yakarak oda kokulandırılabilir. (el yapımı seramik buhurdanlıklarımızı "Aromaterapi/ Buhurdanlıklar” kategorisinde bulabilirsiniz. Cilt Bakımı ·Cildi güzelleştirmek için cilt bakım ürünlerinize veya cilt bakım yağlarınıza ekleyebilirsiniz. Yüz için maksimum %1 seyrelterek kullanımı önerilir. ·Yağlı ciltler için Ahududu Çekirdeği Yağı, Ayrıştırılmış Hindistan Cevizi Yağı, Jojoba veya Argan yağı ile kullanılması önerilir. ·Kuru ciltler için Kuşburnu Çekirdeği Yağı, Ayrıştırılmış Shea Yağı, Kayısı Çekirdeği Yağı ile kullanılması önerilir. **1 ml yaklaşık 20 damladır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

MİSBAHÇE Misk Adaçayı Uçucu Yağı 10 ml

Antik çağlardan beri sağlık ve güzellik için kullanılan bitkisel yağlar, günümüzde de önemini koruyarak birçok insan tarafından tercih edilir. Bitkisel yağların içeriğinde bulunan doğal özler birçok konuda etkili olur. Aromatik ve uçucu bir yapıya sahip olması kullanım kolaylığı sağlar. İnsan sağlığına faydaları olan misk adaçayı yağı da evlerde sıklıkla bulundurulan bitkisel yağların başında gelir. Uçucu yağ adaçayı, Güney Avrupa kökenli Salvia Sclarea türünün saplarından ve çiçeklerinden elde edilir. Adaçayı yağı, bitkinin sap ve çiçek kısmının buhar distilasyonu yöntemiyle çıkarılır. İnsan üzerinde rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Misbahçe markalı misk adaçayı uçucu yağı antioksidan açısından zengin özelliği ile ön plana çıkar. Cilt ve saç bakımında etkin rol oynadığı için özellikle kadınlar tarafından ilgi görür.

  • Gözenek sıkılaştırıcı bakım
  • Derinlemesine nemlendirme
  • Aromaterapi ve meditasyon

Sağlıklı Misbahçe Misk Adaçayı Yağı Faydaları

Sağlıklı Misbahçe Misk Adaçayı Yağı Faydaları

Kozmetik ve sağlık alanında doğal, bitkisel ürünlerin kullanılması önemli bir konudur. Yağ olarak adaçayının, insan sağlığı üzerinde fiziksel ve mental açıdan pek çok faydası vardır. Misbahçe misk adaçayı uçucu yağı 10 ml hacmiyle satışa sunulan ve aşırı sebum üretimini dengelemeye yardımcı olan bir üründür. Saç dökülmesini önleyerek saça parlaklık ve güç verir. Sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği ile aromaterapide kullanılır. Kas, eklem ve regl ağrılarının hafiflemesine yardımcı olur. Ağız ve diş sağlığı için suya damlatılarak gargara olarak kullanılır. Gözenekleri sıkılaştırarak derinlemesine nemlendirir. Akne ve kırışıklık problemlerine karşı misk adaçayı uçucu yağı, dengeleyici yönü ile öne çıkar. Dikkat eksikliği ve odaklanma sorununa karşı etkilidir. Mide ve bağırsak problemlerine iyi gelir. Çok fazla kullanım alanına sahip bu ürünü deneyimleyerek birçok soruna doğal bir çözüm bulabilirsiniz.

Misbahçe Misk Adaçayı Yağı 10 ml Kullananlar

Misbahçe Misk Adaçayı Yağı 10 ml Kullananlar

Cilt bakımı ve sağlık için tercih edilen uçucu yağ adaçayı, müşteriler tarafından oldukça fazla tercih edilir. Kozmetik ürünlerinde, kolonyalarda, masaj yağlarında, saç ve cilt bakım ürünlerinde, parfümlerde kullanılan bu ürün katkı maddesi içermez. Adaçayı yağı, başka uçucu yağlarla birleştirerek de kullanılır. Sandal ağacı, bergamot, lavanta, limon, ıtır, vetiver uyumlu olduğu uçucu yağlardır. Misbahçe misk adaçayı uçucu yağı 10 ml yorumları ile gerçek müşteri deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Ürün, seyreltilerek direkt cilde uygulandığında daha fazla etkili olur. Misbahçe misk adaçayı uçucu yağı 10 ml kullananlar yararlı ve etkili olduğunu belirtir. Ayrıca kas gevşetme amaçlı masajlarda da kullanılır. Saç ve cilt bakımında sağladığı faydalar ile hem kadın hem de erkekler tarafından tercih edilen yağı siz de gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

Misbahçe Misk Adaçayı Yağı 10 ml Fiyatı

Misbahçe Misk Adaçayı Yağı 10 ml Fiyatı

Sağlıklı ve faydalı bir bitkisel yağ olan adaçayı, oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulur. Misbahçe misk adaçayı uçucu yağı 10 ml fiyatı her kesimden insanın bütçesine hitap eden makul bir üründür. Kullanımı oldukça kolay olan bu yağı, koklayarak, ağız yoluyla içerek ya da başka ürünler ile karıştırarak kullanmanız mümkündür. Sağlıklı ve tamamen doğal üretim olan adaçayı yağı cildinize, saçınıza ve bedeninize derinlemesine bakım yapar ve nemlendirir. Evinizden eksik etmek istemeyeceğiniz bitkisel kaynaklı ürünlerin içerisinde bu doğal birleşime de yer açabilirsiniz. Birçok faydası bulunan ve kullanışlı Misbahçe misk adaçayı uçucu yağı 10 ml satın al seçeneği ile benzersiz bitkisel ürüne sahip olabilirsiniz. Kendiniz ve sevdikleriniz için severek kullanacağınız yağı güvenilir online alışverişin adresi Trendyol üzerinden cazip fiyat avantajlar ile sipariş verebilirsiniz.