MisBizDM Güllü Banyo Bombası-125-150gr Arası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MisBizDM Güllü Banyo Bombası-125-150gr Arası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • İÇERİĞİ: Sodyum bikarbonat, sitrik asit, SLS (Sodyum Lauril Sülfat), 84 mineralli himalaya tuzu, kaya tuzu, hindistan cevizi yağı, sızma zeytinyağı, bitkisel gliserin, gül yağı, gül sabun esansı, organik kurutulmuş gül ve gıda boyası içermektedir.
  • Günün tüm yorgunluğunu, üzerinizdeki stresi atmak, cildinize bakım yapmak ve mis gibi kokmak istiyorsunuz. Doğru yerdesiniz. Küvet keyfinizi ikiye katlayacak kolajen üretimini tetikleyen, yaşlanma karşıtı, içeriğinde zengin vitamin ve minareller barındıran mis kokulu cildi güzelleştirip gençleştiren banyo bombalarımız, banyo köpüklerimiz ve banyo tuzlarımız buna bir çözüm. Sizi dinlendiren kulağınıza hoş gelen sakin bir müzik, sıcak bir su ve güzel bir koku. Ayrıca küveti ve jakuzisi olmayanlar için banyo bombası ve banyo köpüğü ürünlerimizi dört parçaya bölerek her banyoda bir parçayı kese ile vücudunuza uygulayabilirsiniz.
  • Ürünlerimiz el yapımı olduğundan dolayı renk, gramaj ve görüntülerinde azda olsa farklılıklar olabilir.
Geri Bildirim Ver