misingpiece Kişiye Özel Kutuda Askılı 13 Inç Macbook Ve Laptop Çantası Kahverengi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

misingpiece Kişiye Özel Kutuda Askılı 13 Inç Macbook Ve Laptop Çantası Kahverengi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • El yapımı olan kılıf imalatında 1. Sınıf vegan deri kullanılmıştır. Misingpiece Vegan Deri askılı 13 inç Laptop ve Tablet Kılıfı kapağı cırt cırtlıdır ve içindeki ön cebi sayesinde telefon, kalem, not defteri vb. eşyaları taşıyabilirsiniz. Ayarlanabilir ve çıkarılabilir askısı sayesinde omzunuzda rahatlıkla taşıyabilir, ellerinizi özgürce kullanabilirsiniz. Çantamız dikiş makinası kullanılarak elde dikilmiştir. Misingpiece Vegan Deri askılı 13 inç Laptop ve Tablet Kılıfı iç kısmında puzzle şeklinde bir parça eksiktir. Bu eksik parça markamızı sembolize etmektedir. Çanta ölçüsü 35 cm x 24,5 cm’dir. Aynı ofis içerisinde toplantıya giderken bile, rahatça tüm gerekenleri bir arada toparlamanızı sağlayacak, şık görüntüsü, hafifliği ile kullanıcı dostu bir kılıf çanta… Ölçüler
  • 35 cm x 24,5 cm Uyumlu Tablet Modelleri
  • MacBook 13.3 air PRO , Apple M1 Pro çip 14 inç MacBook Pro , Macbook Air , 13 inç MacBook Pro ( M1 2020) , 14 inç Macbook Pro -Yeni 2021 , ThinkPad X 13 Yoga , ThinkPad X 13 (AMD) , HP Pavilion Aero Laptop 13-be0004nt ( 4H0P3EA) , HP Pavilion Aero Laptop 13-be0012nt (4H0Q1EA) , HP ENVY Laptop 13-ba1002nt ( 4H0T9EA) , HP ENVY X360 Convert 13-bd0007nt (4H220EA) , HP ENVY Laptop 13-ba1000nt ( 4H0T7EA) , HP ENVY Laptop 13-ba1002nt (4H0T9EA) , HP ProBook 430 G8 Notebook PC Wolf Pro Security Edition ( 4B2W2EA) , HP ENVY Laptop 14-eb1002nt ( 54T83EA) , Inspiron 14 5000 Dizüstü Bilgisayar , Inspiron 14 Dizüstü Bilgisayar , XPS 13 Dizüstü Bilgisayar 13 inç e kadar olan (ve daha küçük) Apple, Samsung ve diğer markaların notebook, laptop ve tabletlerine uygundur. Özellikle 13 inç Macbook Prove 12,9 İpad Pro kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. *Genel specler kullanılarak derlenmiştir. Tablet modelinizin tam ölçülerini bizlerle paylaşırsanız daha detaylı yardımcı olabiliriz. Maksimumda bu ölçüler için uygundur, daha küçük ölçüler rahatlıkla sığabilmektedir. Ürünümüz her bir müşterimiz için titizlikle ve isme özel paketlenmektedir. Suni Deri Kullanımı: Tozlu, nemli ve direkt güneş ışığı olan ortamlardan uzak tutunuz. + Ürünü ısı kaynağı yanına koymayınız ve en az 1mt uzakta tutunuz. + Ürünün üzerine sıcak malzemeler koymayınız. (Ütü, çaydanlık, vb.) + Kesinlikle deterjan ve çamaşır suyu kullanmayınız. + Ürünü üzerinde delici, kesici maddelerle temas ettirmeyiniz. + Suni deri üzerine kesinlikle solvent ve alkol benzeri kimyasallar uygulamayınız. Temizlik: Emici bir bez parçası ile suni deri üzerindeki sıvıyı tamamen kurulayın. + Yumuşak bir bez parçasını su ile hafifçe nemlendirin ve lekeyi hafifçe temizleyin. + Suni deriyi kurumaya bırakın ve kuruduktan sonra kalan lekeyi hafifçe siliniz. + Kesinlikle deterjan, alkol içeren ve solvent içeren temizleyiciler kullanmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver